23 Eylül 2019, Pazartesi 08:40:18

Thomas Cook resmen iflasını açıkladı

İngiltere merkezli Thomas Cook, resmen iflasını açıkladı.
  • Zamanında nice tur operatörlerinin çalışanlarının ahını alıp haklarını küstahça hor görerek burunlarından kıl aldırmayan bu köpeklerin bu hale gelmesi son derece sevindirici ve adaletin tecellisidir. Darısı diğerlerine
  • Cai cxi cnd
  • Corendona inşallah
  • Havacılık sektörü için çok kötü bir haber. Thy'ye gün doğmuştur kesin, İngiltere'de pilot arıyorlardı ya şimdi burada ki pilotları kovalarlar.

İngiltere merkezli Thomas Cook, resmen iflasını açıkladı.

Thomas Cook tarafından yapılan açıklamada, şirketin ek fon sağlama konusundaki çabalarının başarısızlığa uğramasının ardından Londra’daki yüksek mahkemeye başvuruda bulunulduğu söylendi.

Tüm rezervasyonlar, uçuşlar ve tatillerin Thomas Cook tarafından iptal edilmesi, yolcular tarafından panikle karşılandı.

Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, şirketin batışının "çalışanları ve tatilciler için üzücü bir haber olduğunu" söylerken, tatilcilere insanları evlerine getirmekle görevli şirket çalışanlarına anlayışlı davranma çağrısı yaptı.

Shapps, hükümetin ve CAA'nin bunun için onlarca uçak kiraladığını, uçuşların bugünden itibaren başlayacağını ve detayların belli olduğunda duyurulacağını belirtti.

Bu iflasın ardından 600 bin yolcunun etkileneceği öğrenilirken, Thomas Cook da Twitter'dan açıklama yaptı.


Şirket yaptığı açıklamada; 'İflastan dolayı çok üzgünüz. Bilgi için internet sitemizi ziyaret edin' denildi.

Thomas Cook resmen iflasını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Beter olsunlar ~ 5 yıl önce
Zamanında nice tur operatörlerinin çalışanlarının ahını alıp haklarını küstahça hor görerek burunlarından kıl aldırmayan bu köpeklerin bu hale gelmesi son derece sevindirici ve adaletin tecellisidir. Darısı diğerlerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frekans ~ 5 yıl önce
Frekansta kalabalık ediyorlardı
Darısı ~ 5 yıl önce
Cai cxi cnd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 5 yıl önce
En kısa zamanda
Darısı ~ 5 yıl önce
Corendona inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Expert ~ 5 yıl önce
Havacılık sektörü için çok kötü bir haber. Thy'ye gün doğmuştur kesin, İngiltere'de pilot arıyorlardı ya şimdi burada ki pilotları kovalarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000