10 Eylül 2019, Salı 10:14:24

THK'nın "borç yapılandırması" hayali mi?

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogarlaroğlu imzasıyla, kurumun mali olarak yapılandırma sürecine girdiği ve ilk anlaşmanın Vakıfbank ile yapıldığı duyurulmuştu. THK Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Bayram Duman ise bankanın yapılandırma talebini reddettiğini açıkladı.
  • Ellerinde iş ve gelirmi kaldi yapilandirma icin gelir lazim gelir.
  • SALİM GÖREVDEN ALINANA KADAR HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK. SONRA NE OLDU İSE BU BAŞKAN BU İŞİ YAPAMIYOR. SİZCEDE BİR TUHAFLIK YOK MU.
  • Bu adam kim madalyalı.. Kore gazisimi?
  • Kurum bu hale duşmeden önce MDK neredeymiş kanarya severler dernegini mi denetliyorlarmiş acaba. Bu yikimin başinda kendileri vardir. Kimseyi kandirmaya calişmasinlar. Yargi bu işe el atacaktir.
  • KURUMU BU KADAR ZARARA UĞRATAN ESKİ YÖNETİCİ KADROLARIN , HALKA AÇIK MAHKEMELERDE ACİLEN YARGILANMASINI BEKLİYORUZ. EMEKLİ BİR MİLLETVEKİLİ.
  • BU KADAR BORCU YAPAN ESKİ YÖNETİCİLER NEREDE? BUNLAR KİM ? BU ARKADAŞLARI TEKRAR BULALIM. AYNI KİŞİLERLE GENEL KURUL YAPALIM. SEÇİM OLSUN YİNE ONLAR SEÇİLSİNLER. YİNE YÖNETSİNLER '' DEMOKRASİ '' KAZANSIN. THK DA BU ÇARK DEVAM ETSİN...BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...SİZDE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ DENETLEME KURULU OLARAK DENETLEMEYE DEVAM EDİN...
  • Bayram amca keşke bu ilgi alakanı thk batağa sürüklenirken göstereydin
  • Benim anlamadığım şey şu; gerçek emekçiler dediği kişiler değil mi zaten bu kurumu bu hale sokan? Hala hangi mantıklı yönetime talip olmak istiyorlar?
  • KİM DOĞRUYU SÖYLÜYOR BELLİ DEĞİL SAYIN MİLLİ SAVUNMA BAKANI YADA SAYIN İÇİŞLERİ BAKANI BİR AÇIKLAMA YAPAR İNŞALLAH.......

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogarlaroğlu imzasıyla, kurumun mali olarak yapılandırma sürecine girdiği ve ilk anlaşmanın Vakıfbank ile yapıldığı duyurulmuştu. THK Merkez Denetleme Kurulu (MDK) Başkanı Bayram Duman ise bankanın yapılandırma talebini reddettiğini açıkladı.

Duman, Nogaylaroğlu'nun açıklamalarını "hayal ürünü ve gerçek dışı" olarak nitelendirdi.

İşte THK Merkez Denetmele Kurulu Başkanı Bayram Duman'ın açıklamaları:

"Kıymetli Başkanlarım,

VAKIFBANK Yönetim Kurulu’ndan alınan bilgiye göre THK’nın bankaya olan borcu için Sn. Cumhurbaşkanı veya yetki verdiği hiç kimseden kendilerine bir talimat gelmediği, bankanın yönetim kuruluna gelen THK borç yapılandırma talebinin reddedildiği, varlık satışı ile borcunu ödemesinin tavsiye edildiği bildirildi.

Böylece THK genel başkanının ilk günden beri söylediği hayal ürünü ve gerçek dışı beyanlara daha okkalı bir yenisi eklendi. Aynı kişi olağanüstü kötü gidişe dur deyip genel kurul isteyen ve bu talebi destekleyerek neredeyse tamamı istifa eden seçilmiş üyeleri terör örgütü üyesi olmakla suçlamış, bu kişilerin sözde haklarındaki suçlamaları kapatmak için böyle bir eylem yaptıklarını söylemişti.

BUNA DELİL OLARAK GÖSTERDİĞİ VE ASLINDA TEZ KONUSU OLABİLECEK KADAR KÖTÜ HAZIRLANMIŞ, YANLIŞLARLA DOLU E&Y RAPORUNU TALEP EDEN YÖNETİM KURULUNUN TÜMÜYDÜ.

Buna rağmen Kurum kaynakları israf edilerek ve Malum Avukat’ın haksız kazanç hırsıyla deliller uydurarak, Osman Yıldırım döneminde işlenmiş cürümler sanki Kürşat Atılgan be yönetimi döneminde işlenmiş gibi suç duyurularında bulunulmuştu.
Böylelikle hem adli merciler hem de kamuoyu yanıltılarak resmi makamlarda algı oluşturulmaya çalışılmıştı.

THK genel başkanının Sn. Cumhurbaşkanı’nın ve bir büyük kamu bankası olan “Vakıflar Bankasının” alenen adını vererek ortaya attığı akıllara durgunluk veren bu hayal ürünü ve tamamen gerçek dışı propaganda hakkında resmi   makamlara ihbarlarımızı da içeren gerekli işlemleri  yapıyoruz. 

Bizler, Kurum’un bu akıl tutulmasından acilen kurtulması ve yeniden gerçek emekçilerinin yönetimine kavuşması için 14-15 Eylül’de genel kurulumuzu topluyoruz.

Genel Kurul sürecini engellemek için yeniden mahkemeye müracaat eden ve eski iftiraları ile hukuk dışı eylemlerini dayanak gösteren genel başkanın bir önceki davada olduğu gibi yargı nezdinde algı oluşturma girişimine bu sefer asla izin vermeyeğiz. 
“”Çok yakın zamanda  adı geçen kişinin hangi gerekçeleri ileri sürerek talepte bulunduğunu da açıklayacağız””.

Yeniden güzel günlerin başlangıcı için 14-15 Eylül’de olağanüstü genel kurulda buluşmak üzere.

Saygılarımla

THK Merkez Denetleme Kurulu Başkanı
Bayram Duman"

THK'nın "borç yapılandırması" hayali mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yazik ~ 5 yıl önce
Ellerinde iş ve gelirmi kaldi yapilandirma icin gelir lazim gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER ~ 5 yıl önce
SALİM GÖREVDEN ALINANA KADAR HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK. SONRA NE OLDU İSE BU BAŞKAN BU İŞİ YAPAMIYOR. SİZCEDE BİR TUHAFLIK YOK MU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 5 yıl önce
Bu adam kim madalyalı.. Kore gazisimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 5 yıl önce
şekil yaptım sanıyordur.
KARTAL 1 ~ 5 yıl önce
Kurum bu hale duşmeden önce MDK neredeymiş kanarya severler dernegini mi denetliyorlarmiş acaba. Bu yikimin başinda kendileri vardir. Kimseyi kandirmaya calişmasinlar. Yargi bu işe el atacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAHKEME OLMALI ~ 5 yıl önce
KURUMU BU KADAR ZARARA UĞRATAN ESKİ YÖNETİCİ KADROLARIN , HALKA AÇIK MAHKEMELERDE ACİLEN YARGILANMASINI BEKLİYORUZ. EMEKLİ BİR MİLLETVEKİLİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAYRAM KUTLAMASI ~ 5 yıl önce
BU KADAR BORCU YAPAN ESKİ YÖNETİCİLER NEREDE? BUNLAR KİM ? BU ARKADAŞLARI TEKRAR BULALIM. AYNI KİŞİLERLE GENEL KURUL YAPALIM. SEÇİM OLSUN YİNE ONLAR SEÇİLSİNLER. YİNE YÖNETSİNLER '' DEMOKRASİ '' KAZANSIN. THK DA BU ÇARK DEVAM ETSİN...BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...SİZDE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ DENETLEME KURULU OLARAK DENETLEMEYE DEVAM EDİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saol ~ 5 yıl önce
Bayram amca keşke bu ilgi alakanı thk batağa sürüklenirken göstereydin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E ~ 5 yıl önce
Benim anlamadığım şey şu; gerçek emekçiler dediği kişiler değil mi zaten bu kurumu bu hale sokan? Hala hangi mantıklı yönetime talip olmak istiyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYRET ~ 5 yıl önce
KİM DOĞRUYU SÖYLÜYOR BELLİ DEĞİL SAYIN MİLLİ SAVUNMA BAKANI YADA SAYIN İÇİŞLERİ BAKANI BİR AÇIKLAMA YAPAR İNŞALLAH.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL 1 ~ 5 yıl önce
AAAHHH AH VAAAHHH VAH. DIYE YORUM YAPANLARI YAYINLAYIN. BU MUDUR YANI.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000