18 Temmuz 2019, Perşembe 18:55:21

THK’da olağanüstü genel kurul yargıya takıldı

Türk Hava Kurumu’nda (THK) yargıya taşınan olağanüstü genel kurula yargıdan durdurma kararı geldi.
  • Şeref tur ilk önce balonlara yasal olmayan uçuş gazını nasıl doldurduğunu anlatsın. İnsan hayatını nasıl tehlikeye sokmuş onun hesabını versin.
  • Ya arkadaş biride Allah rızası için kurumun saymanların ve şirketlerin 9 ay önceki toplu maaş ödemeleri ve bu ayki maaş ödemelerini çıkarsın arada ne kadar fark var bir bakalım O kadar adamı işten çıkardınız ikale imzaladınız hangisinin alacağını ödediniz. Şimdi soruyorum İsmail Doğan kaç ay görev yaptı kurumu ne kadar zarara uğrattı ilk işi makam arabasını sıfırlamak oldu kendine sıfır cep telefonu aldırdı maaşı kaç liraydı ve neden işten ayrılırken tazminatı fazlasıyla ödendi ben söyleyimi Genel başkan ve Genel sekreterin devresi sıra arkadaşı.bu direktör ve genel müdürler kaç lira maaş alıyor kuruma ve şirketlere Alınan genel sekreterin eş ve dost çocukları kaç lira maaş ile başlıyor nedense hepsi uzman maaşı alıyor. TESUD-THK oldu :))

Türk Hava Kurumu’nda (THK) yargıya taşınan olağanüstü genel kurula yargıdan durdurma kararı geldi.

THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu Olağanüstü genel kurul kararını uygulamayacağını ve kararın durdurulması için bugün yargıya başvuru yapacaklarını dün tüm şubelere gönderdiği yazı ile duyurmuştu.

Mahkeme olağanüstünü genel kurul kararının tedbiren durdurulmasına karar verdi. 

THK’da olağanüstü genel kurul yargıya takıldı

Yorumlar

birisi ~ 5 yıl önce
Şeref tur ilk önce balonlara yasal olmayan uçuş gazını nasıl doldurduğunu anlatsın. İnsan hayatını nasıl tehlikeye sokmuş onun hesabını versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 5 yıl önce
Ya arkadaş biride Allah rızası için kurumun saymanların ve şirketlerin 9 ay önceki toplu maaş ödemeleri ve bu ayki maaş ödemelerini çıkarsın arada ne kadar fark var bir bakalım O kadar adamı işten çıkardınız ikale imzaladınız hangisinin alacağını ödediniz. Şimdi soruyorum İsmail Doğan kaç ay görev yaptı kurumu ne kadar zarara uğrattı ilk işi makam arabasını sıfırlamak oldu kendine sıfır cep telefonu aldırdı maaşı kaç liraydı ve neden işten ayrılırken tazminatı fazlasıyla ödendi ben söyleyimi Genel başkan ve Genel sekreterin devresi sıra arkadaşı.bu direktör ve genel müdürler kaç lira maaş alıyor kuruma ve şirketlere Alınan genel sekreterin eş ve dost çocukları kaç lira maaş ile başlıyor nedense hepsi uzman maaşı alıyor. TESUD-THK oldu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ya ~ 5 yıl önce
generalin arkadaşı mı? yok abicim Atatürkçü hepsi, yapmaz onlar, kedidir o kedi, kedidir
İsimsiz ~ 5 yıl önce
Bas bas bağırıyoruz, Şube başkanları dilencilik yapıyor Genel Başkanlık lale devri. Dünya kadar gönüllüyü küstürdünüz, yapısal reform şart.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000