16 Şubat 2019, Cumartesi 16:33:09

THK'da 94. yıl coşkusu

Türk Hava Kurumu (THK) kuruluşunun 94’üncü yılını Atatürk Anıtına çelenk sunarak kutladı.
  • Pilot ismiyle yorum yapan kişinin yazdığı yazıya bakın Allah aşkına,büyük harflerle yazılmış,imla hatalarıyla dolu.İlkokul öğrencisi eminim daha düzgün yazar.Şimdi buradan yola çıkarsak, THK kimlerin elinde,kimler bu kurumda iş bulabiliyor,seviyeleri ne durumda açıkça görülüyor.Başka söze gerek var mı? Anlamadığım tek şey devlet neden müdahale etmiyor hala?
  • acilen kapatılması gereken lüzümsuz işler yapan gereksiz atıl bir kurum
  • sanki babasının hayrına yangın söndürüp hasta taşıyor.parasını alıyorsun devletten-çalışanına maaş veremiyor,işten attıklarının işçilik haklarını vermiyor,insan öğütme makinası mübarek- yapacaksın tabi hem para al henm da sanki beleş yapıtormuş gibi algı yarat.olmadı ayıp.
  • "GEREKSİZ KURULUŞ" ADIYLA YORUM YAPAN KİŞİCAHİLLİK ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY. BİLGİSİZLİK DAHADA KÖTÜ. THK YI VE KURULUŞ AMACINI İNCELEMEDEN OLUMSUZ YORUM YAPIYORSUN. 94YILDA NELER YAPTIĞINI İNCELEMEDEN KONUŞMAYALIM. OKU OKU OKU VE ÖĞREN.
  • Eskişehir şube de gençleri kayıt yapmayan işleri zorlaştıran yaşlı amca yüzünden havacılıktan soğudum seneler önce. Allah başka yerden havacı olmamızı sağladı ama THK öyle tipler yüzünden kaybediyor. İlla tanıdık olacak ya da emeğini sömürecek köle arıyorlar kurban derisi işi yaptırmak için
  • Hava kuvvetleri arka bahçesi ve emekli muharip gazier derneği nin başka versiyonudur THK..maalesef..
  • Yıllar boyu kurban derileriyle geçinen, tam olarak ne işe yaradığı belli olmayan kuruluş. Ortamlarda atatürkçüyüz, laikçiyiz dersiniz kim bilecek?

Türk Hava Kurumu (THK) kuruluşunun 94’üncü yılını Atatürk Anıtına çelenk sunarak kutladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin ardından açıklamalarda bulunan THK Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Nail Arı, 94 yıldır 200 binin üzerinde gence eğitim verildiğinin altını çizdi. Arı, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle 16 Şubat 1925 yılında kurulmuş olan Türk Hava kurumu, halkımızın üstün destek ve katkılarıyla 94 yıldır kuruluş amacı doğrultusunda gençlerimize 'Havacılık sevgisiyle' birlikte bu güne kadar 200 bin üzerinde gencimize havacılık eğitimi verilmiştir. Ayrıca çeşitli havayolları işletmelerine de her yıl pilotlar yetiştirmektedir. THK her yıl eğitim merkezlerimizde daha fazla gencimize eğitim vermektedir. THK yangın söndürme uçaklarıyla orman yangınlarına müdahale etmektedir. THK hasta-yaralı ve organ taşıyarak birçok vatandaşlarımızın sağlığına kavuşmasına katkı sağlamaktadır. THK kurmuş olduğu Havacılık Üniversitesi ve Uçuş Okullarıyla gençlerimize, ülkemizin ihtiyacı olan deneyimli pilotlarını yetiştirmektedir. Ayrıca çeşitli dallarda eğitim vermektedir. THK turistik bölgelerde ülke tanıtımı için havadan çekilen fotoğraf ve videolarla ülke tanıtımına katkı sağlamaktadır” dedi.

THK verdiği havacılık eğitimleriyle gençlerin kendilerine güvenen bir vatandaş olmalarına katkıda bulunduğunu kaydeden Arı, “Ayrıca planör, yamaç paraşütü, yelken kanat, paraşüt, model uçak, balon gibi dallarda FAI (Uluslar arası Havacılık Federasyonu)’nun koordine ettiği yarışmalarda ülkemizi temsil etmekte ve yarışmalara da ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca 2022 de yapılacak olan dünya hava oyunlarına ev sahipliği yapacaktır. Böylesine büyük bir organizasyonunun kurumumuz tarafından gerçekleştirilmesi gurur kaynağımızdır. Dünya hava oyunlarında bir ayağı da İnönü ilçemizde bulunan İnönü eğitim merkezinde gerçekleştirilecektir. Eskişehirli hemşehrilerimizin destekleriyle THK Eskişehir Şubemiz ülke genelinde gelirde her yıl olduğu gibi ilk sıralardadır. Kurumumuzun 94. yıl kuruluşu nedeniyle hemşehrilerimize şükranlarımızı sunar, Türk Hava Kurumumuza nice başarılı yıllar dileriz” ifadelerini kullandı. 

THK'da 94. yıl coşkusu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Pilot'a ~ 5 yıl önce
Pilot ismiyle yorum yapan kişinin yazdığı yazıya bakın Allah aşkına,büyük harflerle yazılmış,imla hatalarıyla dolu.İlkokul öğrencisi eminim daha düzgün yazar.Şimdi buradan yola çıkarsak, THK kimlerin elinde,kimler bu kurumda iş bulabiliyor,seviyeleri ne durumda açıkça görülüyor.Başka söze gerek var mı? Anlamadığım tek şey devlet neden müdahale etmiyor hala?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkıshpırt ~ 5 yıl önce
acilen kapatılması gereken lüzümsuz işler yapan gereksiz atıl bir kurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5678 ~ 5 yıl önce
sanki babasının hayrına yangın söndürüp hasta taşıyor.parasını alıyorsun devletten-çalışanına maaş veremiyor,işten attıklarının işçilik haklarını vermiyor,insan öğütme makinası mübarek- yapacaksın tabi hem para al henm da sanki beleş yapıtormuş gibi algı yarat.olmadı ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
"GEREKSİZ KURULUŞ" ADIYLA YORUM YAPAN KİŞİCAHİLLİK ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY. BİLGİSİZLİK DAHADA KÖTÜ. THK YI VE KURULUŞ AMACINI İNCELEMEDEN OLUMSUZ YORUM YAPIYORSUN. 94YILDA NELER YAPTIĞINI İNCELEMEDEN KONUŞMAYALIM. OKU OKU OKU VE ÖĞREN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilota cvp ~ 5 yıl önce
94 yılda ne yapmış kardeş bi anlatsana..hav kom un arka bahçesi olarak neler yapmış anlatta ögrenelim..emekli paşalara ve yakınlarına nasıl rant saglamış anlatta ögrenelim..emekli askerlerden başka kime faydası olmuş anlatta ögrenelim..fasofiso bir rant kurumu gerisi hikaye
gereksiz kuruluş ~ 5 yıl önce
THK denilen kurum ile ilgili okuyup öğrendiklerimi buraya yazsam yayınlamazlar. Önceki başkanlarına bakılsa yeterli. Yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkmış bir kuruluş. Fakir fukaraya verilmesi gereken fitre paralarına çöken kuruluştan ne beklersin zaten? Sorsan atatürkçü bimemne. Ayrıca bir siz çok akıllısınız, geri kalan herkes cahil zaten. Bu narsizmden kurtulun artık çok itici oluyorsunuz.
Büyük ~ 5 yıl önce
Yazınca daha mı iyi oluyor hacı?
Xxx ~ 5 yıl önce
Eskişehir şube de gençleri kayıt yapmayan işleri zorlaştıran yaşlı amca yüzünden havacılıktan soğudum seneler önce. Allah başka yerden havacı olmamızı sağladı ama THK öyle tipler yüzünden kaybediyor. İlla tanıdık olacak ya da emeğini sömürecek köle arıyorlar kurban derisi işi yaptırmak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1234 ~ 5 yıl önce
Hava kuvvetleri arka bahçesi ve emekli muharip gazier derneği nin başka versiyonudur THK..maalesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz kuruluş ~ 5 yıl önce
Yıllar boyu kurban derileriyle geçinen, tam olarak ne işe yaradığı belli olmayan kuruluş. Ortamlarda atatürkçüyüz, laikçiyiz dersiniz kim bilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 5 yıl önce
Resimden bile anlıyorsunuz.ne bir standartları var ne de bir düzenleri.bir törendesiniz beyler.önem atfettiğiniz bir günde öyle mi giyinirsiniz?yeşiller daha da tuhaf?thk kadar gereksiz başka bir kuruluş yok.
Fighter pilot ~ 5 yıl önce
Kuruluş yılına bakıyorsunuz bir de şu ankı durumuna.Her şey ortada zaten.Projelerle başarılarla konuşulması gerekirdi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000