27 Haziran 2019, Perşembe 11:18:05

THK yangından mal mı kaçırıyor?

Eski işletmecisi ile mahkemelik olunan Türk Hava Kurumu’nun Laleli’de bulunan 265 odalı oteli, hukuki süreç tamamlanmamasına rağmen başka bir firmaya kiraya veriliyor.
  • diğer yazımın Devamdır.. Dolayısıyla iddia ediyorum ki; Genel Başkanlık akraba eş dost istihdam bürosu olmaya,THK nın bağlı şirketleri dışardan iş almadan birbirlerine fatura kesmeye,Albay yönetici mantığını sürdürmeye,şatafat ve lüks içinde ballı maaşları alıp makamlarında müdürler CURA çalmaya (THK Teknik Genel Müd.)devam ederlerse; THK delegeleri ellerini vicdanlarına koyup 3 yılda bir Ankara ya gelip otelde kalıp el kaldır indir mantığı ile seçim yapmaya devam ederler hesap sormazlar ise daha çoook konuşuruz THK yı..
  • Oteli değil bu kafalara Türkiyenin hazinesini teslim edin 3 ay sürmez..TL olan banka borçlarını dolar patlamadan çok kısa süre önce dövize endeksleyip borcu 2 ye katladılar..Petrol ofisinde daha ucuz yakıt varken yurtdışından yakıt ithal edip daha pahalıya mal edip (yaklaşık 3 milyon litre) THK yı zarara uğrattılar..Türkiyenin ilk balon firmasını kurup ballı olan bu işi başka firmaya hukuki hata yapıp temelden kaptırdılar..Alakasız fuarlara katılıp (IDEF-KATAR EXPO gibi) 60-65 kişi lüks otellerde kalıp,lüks araçlar kiralayıp anlamsız masraflar yaptılar..Çok büyük masraflarla elde edilen birçok yetkiyi nitelikli personeli küstürüp kaybettiler.(maaş ödemeyerek,mobbing yaparak işine gelmiyorsa nizamiyeye gibi)..Bu yetki kaybından dolayı yurt içi ve dışı firmalara dolar karşılığında iş yaptırmaya çalışıyorlar.Yangın söndürme ihalesini alamadıkları halde pilot ve bakım ekibine halen maaş ödemeye devam ediyolar.bir pilotun maaşı yaklaşık olarak?USD hadi ben yazmayayım bilen biri yazsın.
  • Atatürk’ün kurmuş olduğu kuruma Bu kadar düşman başka bir gazete yoktur sanırım yaraları ne acaba
  • Haber yerine dedikodu servis eden THK 'yı kemirenlere yardım ve yataklık edenler vebale ortak olurlar.THK bu milletin ortak değeridir. Onu çökerten değil elinden tutup yerden kaldıran harama dur diyen ve yeniden güzel gunlerine taşıyacak kadrolara yönelik algı operasyonlarına karşı uyanık olmaya davet ediyorum.Haber ise aradığınız THK ile iletişime geçin hatta ziyaret edin ve insanların gözlerinin içine bakarak konuşup gerçekleri öğrenin.Samimiyetinize olan inançla herkesi bu kurumu aşağı çekmeyi bırakıp masmavi gökyüzünde süzülmesi için çaba harcamaya davet ediyorum
  • Adamlar kötü kontratı feshetmiş. Kuruma gelir sağlamak için yeniden müşteri arayışına girmiş. Yapmasa boş tutuyor yapsa yangından mal kaçırıyor deniyor. Derdinizi tam ve açık olarak söylesenize...
  • Otel kurumun kendi malı. Önceki yönetim tarafından hiç fiyatına kiraya verilmiş. Yeni yönetimin bu olayı mahkemeye taşıyıp, kurumun hakkını gözetmesi kadar normal me olabilir. Ve uygun bedelle kiraya verme çabası! Yorumcuların kurum menfaatine olan bu olayı algılamamasındaki tek nedenin kötü niyet olduğu aşikar. Yazık.
  • THK genel müdürü ve yönetim kurulu üyelerinin maaşlarini bilseniz,,,, üstelik bu kişiler Malum en güvenilir kurumdan emekli olup burada Hamuduyla mali goturuyorlar. İnterneti bir tarayin neler bulacaksınız nelerrr
  • ŞU ANDA BİRİMLERDE BOŞ BOŞ OTURAN BEDAVA MAAŞ ALAN ESMER KAPKARA GÖKÇEN ÇALIŞANI BİR BAYANA BAKILSIN.....BEDAVA MAAŞ ALIYOR....GÖREVİ DEDİKODU YAPMAK, YER ANKARA DEĞİL AMA
  • Çok acil devletin KAYYUM ataması lazım. Mevcut ve geçmiş bütün yönetimlere hesap sorulmalı.
  • THK’daki asıl sorun ekonomi değil ahlaktır.

Eski işletmecisi ile mahkemelik olunan Türk Hava Kurumu’nun Laleli’de bulunan 265 odalı oteli, hukuki süreç tamamlanmamasına rağmen başka bir firmaya kiraya veriliyor.

Türk Hava Kurumu, mali darboğazdan çıkmak için çözüm yolları ararken kurumun en değerli taşınmazlarından olan Laleli’deki lüks otel umut ışığı oldu.

İstanbul Laleli’de bulunan ve Wyndham İstanbul Old City adıyla hizmet veren 265 odalı otel ve 4 bin metrekare kullanım alanlı AVM'den oluşan tarihi tesisin eski işletmecisi ile mahkemelik olan THK, istinaf mahkemesinde devam eden yasal süreci beklemeden kiracı arayışına başladı.

Peşpeşe gelen istifalar sonrası Türk Hava Kurumu yönetim kurulu fes olduğu halde, yetkisi bulunmamasına rağmen yeni sözleşme imzalama çabasına giren THK yönetiminin bu hamlesinin istifa eden üyeler tarafından engellenmeye çalışıldığı öğrenildi. 

Osmanlı döneminde yapılmış ilk toplu konutlar olduğu için “Tayyare Apartmanı” olarak anılan ve 2006'dan beri otel ve AVM olarak kullanılan tesis,  önceki yıllarda değerinin çok altında kiraya verildiği için mahkemelik olmuştu.

Türk Hava Kurumu’nun, hukuki süreci çözülmeden oteli bir an önce kiraya vermek istemesine ilişkin ilginç bir iddia ortaya atıldı. Airporthaber’e gelen bilgilere göre, otelin kiralanması sonrası komisyon alacak olan bazı kişilerin süreci hızlandırmak için THK yönetimine baskı yaptığı ve yasal sürecin sona ermesi beklenmeden otelin kiralanması yönünde girişimde bulunduğu öğrenildi.

©AirportHaber

THK yangından mal mı kaçırıyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

bir bilen ~ 5 yıl önce
diğer yazımın Devamdır.. Dolayısıyla iddia ediyorum ki; Genel Başkanlık akraba eş dost istihdam bürosu olmaya,THK nın bağlı şirketleri dışardan iş almadan birbirlerine fatura kesmeye,Albay yönetici mantığını sürdürmeye,şatafat ve lüks içinde ballı maaşları alıp makamlarında müdürler CURA çalmaya (THK Teknik Genel Müd.)devam ederlerse; THK delegeleri ellerini vicdanlarına koyup 3 yılda bir Ankara ya gelip otelde kalıp el kaldır indir mantığı ile seçim yapmaya devam ederler hesap sormazlar ise daha çoook konuşuruz THK yı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 5 yıl önce
Oteli değil bu kafalara Türkiyenin hazinesini teslim edin 3 ay sürmez..TL olan banka borçlarını dolar patlamadan çok kısa süre önce dövize endeksleyip borcu 2 ye katladılar..Petrol ofisinde daha ucuz yakıt varken yurtdışından yakıt ithal edip daha pahalıya mal edip (yaklaşık 3 milyon litre) THK yı zarara uğrattılar..Türkiyenin ilk balon firmasını kurup ballı olan bu işi başka firmaya hukuki hata yapıp temelden kaptırdılar..Alakasız fuarlara katılıp (IDEF-KATAR EXPO gibi) 60-65 kişi lüks otellerde kalıp,lüks araçlar kiralayıp anlamsız masraflar yaptılar..Çok büyük masraflarla elde edilen birçok yetkiyi nitelikli personeli küstürüp kaybettiler.(maaş ödemeyerek,mobbing yaparak işine gelmiyorsa nizamiyeye gibi)..Bu yetki kaybından dolayı yurt içi ve dışı firmalara dolar karşılığında iş yaptırmaya çalışıyorlar.Yangın söndürme ihalesini alamadıkları halde pilot ve bakım ekibine halen maaş ödemeye devam ediyolar.bir pilotun maaşı yaklaşık olarak?USD hadi ben yazmayayım bilen biri yazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airtort ~ 5 yıl önce
Atatürk’ün kurmuş olduğu kuruma Bu kadar düşman başka bir gazete yoktur sanırım yaraları ne acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davet ~ 5 yıl önce
Haber yerine dedikodu servis eden THK 'yı kemirenlere yardım ve yataklık edenler vebale ortak olurlar.THK bu milletin ortak değeridir. Onu çökerten değil elinden tutup yerden kaldıran harama dur diyen ve yeniden güzel gunlerine taşıyacak kadrolara yönelik algı operasyonlarına karşı uyanık olmaya davet ediyorum.Haber ise aradığınız THK ile iletişime geçin hatta ziyaret edin ve insanların gözlerinin içine bakarak konuşup gerçekleri öğrenin.Samimiyetinize olan inançla herkesi bu kurumu aşağı çekmeyi bırakıp masmavi gökyüzünde süzülmesi için çaba harcamaya davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalamayin ~ 5 yıl önce
Adamlar kötü kontratı feshetmiş. Kuruma gelir sağlamak için yeniden müşteri arayışına girmiş. Yapmasa boş tutuyor yapsa yangından mal kaçırıyor deniyor. Derdinizi tam ve açık olarak söylesenize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Başkanı ve genel sekreteri karalamaya çalışıyorlar .
ACAİPLİK NEREDE? ~ 5 yıl önce
Otel kurumun kendi malı. Önceki yönetim tarafından hiç fiyatına kiraya verilmiş. Yeni yönetimin bu olayı mahkemeye taşıyıp, kurumun hakkını gözetmesi kadar normal me olabilir. Ve uygun bedelle kiraya verme çabası! Yorumcuların kurum menfaatine olan bu olayı algılamamasındaki tek nedenin kötü niyet olduğu aşikar. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla koc ~ 5 yıl önce
THK genel müdürü ve yönetim kurulu üyelerinin maaşlarini bilseniz,,,, üstelik bu kişiler Malum en güvenilir kurumdan emekli olup burada Hamuduyla mali goturuyorlar. İnterneti bir tarayin neler bulacaksınız nelerrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Efendi ~ 5 yıl önce
Bordrosunu sen oluşturdu isen kaç aydır Başkanın maaş almadığını biliyor olmalısın. Kanınızda dolaşan iftira mikrobundan arının beyler.
ANADOLU KARTALI ~ 5 yıl önce
ŞU ANDA BİRİMLERDE BOŞ BOŞ OTURAN BEDAVA MAAŞ ALAN ESMER KAPKARA GÖKÇEN ÇALIŞANI BİR BAYANA BAKILSIN.....BEDAVA MAAŞ ALIYOR....GÖREVİ DEDİKODU YAPMAK, YER ANKARA DEĞİL AMA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 5 yıl önce
Ailecek thklılar osmonotun torpillileri
Adını yazsana ~ 5 yıl önce
Zaten burası gizli neden adını korkmadan yazmıyorsun
A ~ 5 yıl önce
Çok acil devletin KAYYUM ataması lazım. Mevcut ve geçmiş bütün yönetimlere hesap sorulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etmsg06 ~ 5 yıl önce
bugüne kadar kimden hesap sorulmuş bir tane örnek versene? yapanının yaptığı yanına her zaman kar kalıyor...geçecen bunları alıştı millet nasıl olsa
Asıl sorun ~ 5 yıl önce
THK’daki asıl sorun ekonomi değil ahlaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yea ~ 5 yıl önce
Turkiye deki genel sorun da diyebiliriz
aynen ~ 5 yıl önce
HvK de aynen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000