17 Eylül 2020, Perşembe 13:15:58

THK Üniversitesi'nden Yusuf Ziya Özcan'a yanıt

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu eski Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın açıklamalarına yanıt verdi.
  • Yusuf beyle ne ilgisi var vaktiyle bir parmak bal'da bize bulaşsın dedi herhal yedirmediler.
  • Ete para vermeyin sevin birbirinizi gomlege para vermeyin. Yusuf efendi gelip thk dan belese aldigin ppl vs yi unutma. Haram zikkim olsun.
  • Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sayın başkanım
  • Bu millet fedakar da hak yemeğenler için, zalimler için yaşasın cehennem
  • Gerçekler acıdır elbet kurumun kötü yönetenlerden hesap sormayın 250 pilotaj öğrenciden sadaka toplayım bu dünyanın sonu ahirete görüşmek üzere
  • Kayyumlar yönetemiyor istifa etsinler
  • 10bini vermeyen öğrencileri 2 haftada 1 uçuyor..
  • Okul mezunlari boş geziyor lise ve dengi okuldan mezun elemanlari işe aliyorlar Okula ve okumaya gerek yok.
  • Mfghe
  • Atatürk'ün emanetine ancak bu şekilde ihanet edilebilirdi. Tek çözüm kapatılması mıdır? Yapmayın Allah aşkına!!!

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu eski  Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın açıklamalarına yanıt verdi.

THK Üniversitesi açıklaması:

YÖK eski başkanı sn Yusuf Ziya ÖZCAN son günlerde THK Üniversitemiz ile ilgili mesnedi olmayan çeşitli iddialarda bulunmaktadır. İddiaların kaynağı, kurumu değil kendi çıkarlarını düşünen ve akademik çalışmalar yerine bir takım kurgu ve boş hayallerle günü kurtarmaktan başka özellikleri olmayan eski öğretim görevlileri ve eski çalışanların yalan yanlış bilgileridir. Adeta benden sonrası tufan mantığında olan, güzide THK’nun varlıklarını akla gelmeyecek çeşitli hile ve yolsuzluklarla soyanların yanında yer alan bu eski güruhun ne kuruma ne de kurumun varlıklarını feda ederek ülkemiz akademik hayatına kazandırdığı alanındaki en önemli ihtisas üniversitelerinden birisi olan THK Üniversitemize zerre faydaları olmamıştır.
THK ve onun şirketleri ve üniversitesi ülkemizin ve uluslararası düzenlemelerin gereği tüm kaide ve kurallara eksiksiz olarak riayet etmektedir. Mevcut eğitim uçakları ile en kaliteli uçuş eğitimini veren bir kurumun uçaklarının, aslı olmayan ve yukarıda bahsedilen kurumdan ilişiği kesilen kifayetsiz muhterislerin yalanlarına konu edilerek gündeme taşınması en hafif deyimiyle insafsızlıktır. İddia sahibi “…günlerdir haykırıyorum…” diyerek, Sivil havacılık kurallarını harfiyen yerine getiren bir kurumun uçaklarının güvensiz olduğunu, bu uçaklarla gözbebeğimiz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin uçurulduğunu iddia etmesinin bizatihi kendisinin en büyük haksızlık olduğunu, iddiaların asılsız ve dayanaktan yoksun olduğunu biz de haykırarak kamuoyunun bilgisine sunmak istiyoruz.

Tüm öğrencilerimizi mezun etmek her daim önceliğimizdir. Bu kapsamda pilotaj öğrencilerimizin uçuş eğitimlerini tamamlamak ta vardır. Bunun bahane edilerek üniversitemizin garantör üniversiteye devrini yersiz örnekleri öne sürüp istemenin neye hizmet edeceği, hangi manasız tartışmanın parçası olacağı, üniversitemizin bu yolla yıpratılmasının kime hizmet edeceği de kamuoyunun takdirine maruzdur.

Aziz milletimiz, sizin fedakarlığınızla vücut bulmuş bizatihi sizin kendi varlığınız olan THK’nun tüm kurum ve kuruluşlarının gereksiz tartışma ve polemiklere taraf olmadan size ve cennet vatana hizmetine devam edeceğinden hiç şüpheniz olmasın.
Cenap AŞCI

THK Üniversitesi'nden Yusuf Ziya Özcan'a yanıt

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Yusuf ~ 4 yıl önce
Yusuf beyle ne ilgisi var vaktiyle bir parmak bal'da bize bulaşsın dedi herhal yedirmediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiyin birbirinizi ~ 4 yıl önce
Ete para vermeyin sevin birbirinizi gomlege para vermeyin. Yusuf efendi gelip thk dan belese aldigin ppl vs yi unutma. Haram zikkim olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferit ~ 4 yıl önce
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sayın başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 4 yıl önce
Bu millet fedakar da hak yemeğenler için, zalimler için yaşasın cehennem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mümker nekir ~ 4 yıl önce
Gerçekler acıdır elbet kurumun kötü yönetenlerden hesap sormayın 250 pilotaj öğrenciden sadaka toplayım bu dünyanın sonu ahirete görüşmek üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayyumlarla ~ 4 yıl önce
Kayyumlar yönetemiyor istifa etsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezillik ~ 4 yıl önce
10bini vermeyen öğrencileri 2 haftada 1 uçuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 4 yıl önce
Okul mezunlari boş geziyor lise ve dengi okuldan mezun elemanlari işe aliyorlar Okula ve okumaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edo ~ 4 yıl önce
Mfghe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 4 yıl önce
Atatürk'ün emanetine ancak bu şekilde ihanet edilebilirdi. Tek çözüm kapatılması mıdır? Yapmayın Allah aşkına!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000