13 Temmuz 2015, Pazartesi 09:15:43

THK üniversitesi yeniden yapılanıyor

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Toprak, yapılanma içerisinde olduklarını söyledi.
  • SİRK he bir gel tanışalım.Ben sana başçavuşların kabiliyet ve yetenekleri görev durumlarını silahlı kuvvetler içindeki ve dışındaki pozisyolarını gerekirse uygulamalı olarak bir anlatayım.Anlamadığın yerlerin üstünden bir daha geçeriz.Tüm amacım başçavuşlar hakkındaki yanlış edindiğin bilgileri düzeltmek.Sonrasında inan başçavuşları çok sevecek onları anlayabileceksin.( Not:Sirkteki tüm hayvan gösterilerine karşıyım.)
  • Hey gidi üniversitem, sen en güzelini hakediyorsun. İnşallah olur: havacılık aşığı gençlerimiz, parmakla gösterilecek öğrencilerimiz, birbirinden kıymetli akademisyenlerimiz, projelerimiz, ödüllerimiz, kalifiye mezunlarımız olur. Olmamasını haketmiyoruz...
  • THK yı konyaya bağlayın.Hep beraber döner dururuz.Hoh hoh hoh
  • Tüm derslerimizi verdiğimiz halde 3 aydır hiç bir gerekçe gösterilmeksizin uçamıyoruz. Olayın detayını çok ironiktir ancak BİMER' den öğreniyoruz; meğer üniversitenin TUA' ya borçları varmış ve TUA bu konuda uçuşlar kesilmeden 1 ay önce ültimatom vermiş. Verilen süre içerisinde para ödenmeyince TUA cezayı parasını peşin olarak ödeyen öğrencilere kesmiş ve bunu yaparken havanın VFR uçuşlara en verimli olduğu zaman denk getirmeye özen göstermiş ki öğrenciler iki kat mağdur olsun. Yaklaşan kredi borçlarının baskısı yüzünden uyku uyuyamıyorum, geçen haftaki sağlık kontrolümde şekerim çok yüksek çıktı. Hayattan zevk alamaz oldum, hiç bir beklentim kalmadı, biri havacılık aşkı mı dedi? Eser kalmadı! Uçak seslerinden rahatsız oluyorum son iki aydır. Okulda muhatap bulamıyoruz, bulduğumuzda da "bu hafta düzeliyor" cevabı alıyoruz. 15 Haftadır sözüm ona "bu hafta" düzelecek. CV' sinde ileri düzey yalancılık olmayanı kuruma almıyorlar galiba.
  • THK nin basina Hamdi Topcu getirilmeli ...
  • Bu kara lekeyi nasil atlaticaksniz ? Kac sene de??? Kim tercih edicek sizi???
  • Beyler burası bir üniversite. Kimse demiyorki mevcut ve bu yıl yeni gelecek öğrenciler hangi derslikte eğitimlerini sürdürecek, hangi hocayla ders işlenecek? Rektör Bey akademik yapının güçlendirileceği yönünde basına demeç vermiş. İnşallah amacına ulaşır. Yoksa tercih klavuzundaki görüntüleri felaket. Değerli okurlar o nedenle derdiniz dedikodular değil öğrenciler olsun. Burası ticarethane değil.
  • Üniversitede kısır çekişmelere bir son verilerek, öncelikle fiziki sınırlılıklar çözüme kavuşturulmalı, akademik personel yapısı güçlendirilmeli ve idari personel özlük hakları arasındaki farklılıklar giderilmelidir. Öncelikler farklı olursa başta öğrenciler olmak üzere üniversiteye yazık olur.
  • İdari işler müdürü ben rektörü ne zaman çağırsam ayağıma gelir dedi ve rektörü arAdı. Rektör iki dakikaya hemen albayın yanına geldi.
  • Milletin ülkenin kanini emdiniz başcavuş rumuzlu sahis.Haram olsun yedikleriniz.

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Toprak, aktif olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini yürüttükleri Ankara ve İzmir yerleşkelerinin yanı sıra, yakın gelecekte Karaman, Eskişehir ve Konya'da da akademik faaliyetlere başlayacak yapılanma içerisinde olduklarını söyledi.

Toprak, üniversitenin dünyadaki sayılı havacılık ve uzay bilimleri üniversiteleri arasında olduğunu vurgulayarak, "Dünyanın her yerinden gelen öğrencilerimiz var. Şu an 90 ülkeden 380 yabancı öğrencimiz bulunuyor ve bu sayı her yıl artış kaydediyor" dedi. Üniversitenin mezunlarının istihdam edilebilirlik düzeylerinin yüksek olduğuna dikkati çeken Toprak, THK'nın meslek ve sektör yönelimli bir üniversite olduğuna işaret etti.

Mevcut durumda 5 fakülte, 3 enstitü ve 2 meslek yüksekokul ile eğitime devam ettiklerini belirten Toprak, "Envanterimizde bulunan 77 uçak ile bölgemizdeki en geniş hava aracı filosunu barındırdığımız söyleyebilirim. Ayrıca diğer uçuş okullarıyla da yürüttüğümüz iş birliklerimiz var" diye konuştu. Toprak, başlatacakları çift diploma ve ortak derece programlarıyla mezunlarının daha okul hayatları sırasında uluslararası eğitim ve iş piyasası ile temas halinde olacaklarını ifade etti. (Sabah)

THK üniversitesi yeniden yapılanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

tanıdık bşçvş. ~ 9 yıl önce
SİRK he bir gel tanışalım.Ben sana başçavuşların kabiliyet ve yetenekleri görev durumlarını silahlı kuvvetler içindeki ve dışındaki pozisyolarını gerekirse uygulamalı olarak bir anlatayım.Anlamadığın yerlerin üstünden bir daha geçeriz.Tüm amacım başçavuşlar hakkındaki yanlış edindiğin bilgileri düzeltmek.Sonrasında inan başçavuşları çok sevecek onları anlayabileceksin.( Not:Sirkteki tüm hayvan gösterilerine karşıyım.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Hey gidi üniversitem, sen en güzelini hakediyorsun. İnşallah olur: havacılık aşığı gençlerimiz, parmakla gösterilecek öğrencilerimiz, birbirinden kıymetli akademisyenlerimiz, projelerimiz, ödüllerimiz, kalifiye mezunlarımız olur. Olmamasını haketmiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konyalı ~ 9 yıl önce
THK yı konyaya bağlayın.Hep beraber döner dururuz.Hoh hoh hoh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THKZEDE ~ 9 yıl önce
Tüm derslerimizi verdiğimiz halde 3 aydır hiç bir gerekçe gösterilmeksizin uçamıyoruz. Olayın detayını çok ironiktir ancak BİMER' den öğreniyoruz; meğer üniversitenin TUA' ya borçları varmış ve TUA bu konuda uçuşlar kesilmeden 1 ay önce ültimatom vermiş. Verilen süre içerisinde para ödenmeyince TUA cezayı parasını peşin olarak ödeyen öğrencilere kesmiş ve bunu yaparken havanın VFR uçuşlara en verimli olduğu zaman denk getirmeye özen göstermiş ki öğrenciler iki kat mağdur olsun. Yaklaşan kredi borçlarının baskısı yüzünden uyku uyuyamıyorum, geçen haftaki sağlık kontrolümde şekerim çok yüksek çıktı. Hayattan zevk alamaz oldum, hiç bir beklentim kalmadı, biri havacılık aşkı mı dedi? Eser kalmadı! Uçak seslerinden rahatsız oluyorum son iki aydır. Okulda muhatap bulamıyoruz, bulduğumuzda da "bu hafta düzeliyor" cevabı alıyoruz. 15 Haftadır sözüm ona "bu hafta" düzelecek. CV' sinde ileri düzey yalancılık olmayanı kuruma almıyorlar galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paranla Rezil olmak ~ 9 yıl önce
Sanki hayir kurumunda okuyorsun.THK na odenilen paralar icin millet organlarini satiyor ....
Hamdi Topcu ~ 9 yıl önce
THK nin basina Hamdi Topcu getirilmeli ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kağıt mendil ~ 9 yıl önce
mutlaka başın göğe erer hayallerin gerçek olur.Sende müdür filan olursun.
Senide Kurumdan ~ 9 yıl önce
Senide kovarlar artik ... Askeriyede takilirsin emekli bascavuslarla ....
em. astsubay ~ 9 yıl önce
başçavuşlarla ilgili bir sorununuzmu var.İkide bir gönderme yapiyorsunuz.SENİDE KOVARLAR DİYE YAZAN yaptığın eleştiri ne manaya geliyor.Adam gibi fikrini belirt oraya buraya sataşma.sonra başçavuşlar seni üzer.
Malesef thk li ogrenci ~ 9 yıl önce
Bu kara lekeyi nasil atlaticaksniz ? Kac sene de??? Kim tercih edicek sizi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıradaki ~ 9 yıl önce
olum aptal çok kuyruğa bile girerler.Sen nasıl tercih ettin.
asıl derdimiz? ~ 9 yıl önce
Beyler burası bir üniversite. Kimse demiyorki mevcut ve bu yıl yeni gelecek öğrenciler hangi derslikte eğitimlerini sürdürecek, hangi hocayla ders işlenecek? Rektör Bey akademik yapının güçlendirileceği yönünde basına demeç vermiş. İnşallah amacına ulaşır. Yoksa tercih klavuzundaki görüntüleri felaket. Değerli okurlar o nedenle derdiniz dedikodular değil öğrenciler olsun. Burası ticarethane değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öncelikler ~ 9 yıl önce
Üniversitede kısır çekişmelere bir son verilerek, öncelikle fiziki sınırlılıklar çözüme kavuşturulmalı, akademik personel yapısı güçlendirilmeli ve idari personel özlük hakları arasındaki farklılıklar giderilmelidir. Öncelikler farklı olursa başta öğrenciler olmak üzere üniversiteye yazık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Albay ~ 9 yıl önce
İdari işler müdürü ben rektörü ne zaman çağırsam ayağıma gelir dedi ve rektörü arAdı. Rektör iki dakikaya hemen albayın yanına geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sirk ~ 9 yıl önce
Milletin ülkenin kanini emdiniz başcavuş rumuzlu sahis.Haram olsun yedikleriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞÇAVUŞUN OĞLU ~ 9 yıl önce
Sen siyaset yapıyorsun.Mutlaka askerdeyken başçavuşun sana birşeyler yaptı.Ben hiç kan emen başçavuş görmedim.Sen sirklerde palyaçoluk yaparken başçavuşlar senin namusunu korumakla meşgul idi.Babam hiç kursağımızdan haram lokma geçirtmedi.
sivil ~ 9 yıl önce
albaylar bitti şimdi başçavuşlar olmadı onbaşılar sirk maymunu sen mısır koçanıyla oyalan biraz.Aklın ermez bu işlere.
delikanlı ~ 9 yıl önce
sirkci sen delikanlı deilsin.Belden aşşağı çalışıyosun.
başçavuşun TORUNU ~ 9 yıl önce
Sirk cambazı; Dedem vatan aşkıyla yanıp tutuşan bayrak, millet ve vatanı için canını hiçe sayıp uğrunda ölmeyi göze alan şerefli bir başçavuş idi.Rahmetli iyiki bu günleri görmedi.Senin gibilerden tiksiniyorum.
Erat ~ 9 yıl önce
BAŞÇAVUŞUN OĞLU;Baban seninle gurur duyuyordur.Baban ve sen iyiki varsınız.Maymunlara aldırmayın.Saygı ve sevgi bizlerden.
uzmançavuş. ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000