26 Kasım 2016, Cumartesi 15:18:15

THK Üniversitesi öğrencilerini ödüllendirdi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Ankara Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nda 2015-2016 Akademik Yılı'nda üstün başarı gösteren öğrenciler, ödüllendirildi.
  • Ödüller tamamda peki ya stajlar ? Ben Thkü üde uçak mühendisliği okuyan bir öğrenciyim ve bu sene staj başvurularında bulunacak bir çok arkadaşımla beraber bunun derdine düşmüş durumdayız. Neden mi? Çünkü okulumuz bize herhangi bir referans öneri ve yönlendirmede bulunmuyor bu konuda. Üstün başarı almış bir öğrenci doğru yerde staj yapamadıktan sonra ortalamasının ve ÜSTÜN BAŞARI BELGESİNİN ona ne katkısı var? Öğrenci olmak zor derler. Biz THK üniversitesi öğrencileri zoru değil imkansızı başarıyor. Bir çok hocanın eksik kaldığı öğretemediği mesleğimizin temeli olan bir çok konuyu kendimiz çalışarak öğrenebildiğimiz kadar öğreniyoruz. Halbuki tek derdi günü kurtarıp parayı cebine atmak olan bir çok çalışan (özellikle memur kesimi) olmasa şu an daha iyi hocalara sahip olabilirdik. Temeli iki fakülte (havacılık ve uzay bilimleri ve uçuş okulu) olan okulumuz bu iki fakülteye göstermesi gereken önemi kesinlikle göstermiyor ama ödül dağıtmayı şov yapmayı gayet iyi biliyor.
  • THK denen arpalık kurumda cebini dolduran kaçıyor. Onların yerine yeni hırsızlar getiriliyor ki birazda onlar yesinler. Enson Volkan kaçtı yerine Erdoğan bakacak. Volkan'ın veda mesajında kurumun uyumlu olduğunu ve düzeldiğini söylüyor. Bire gafil kurum düzeldiyse sen neden bütün görevlerinden istifa edip kaçıyorsun o zaman . Anlaşılan cebi yeterince doldurdu... Paşa Başkan'da nerede ıvır zıvır kanal var oralarda thk iyi anlatıyor. Yani andersenden masalları... Durmak yok soymaya devam.
  • Rezil okul, emeksiz yemek yiyen insanlar dolu o okulda
  • THK ya iyisi mi siz hiç başlamayın..
  • SHGM ne zaman bu mağduriyetlere el atacak? TUA öğrencilerinin hepsi ayrı bunalımda. Gelecekleri çalınmış, hayalleri yıkılmış. Bildiğim tek şey, THK' nın insanları kandıran bir kurumdan öteye gitmediğidir. Ancak reklam amaçlı ödül versin. Milleti uçurun, showu sonra yapın. Gerçek işi uçurmak olan bu kurumda insanlar uçamıyor.
  • Bu adam rektör değilki, rektör vekili. YÖK neden bu tip işlere dikkat etmezki. Herkes kafasına göre unvan kullanıyor. Kontrol ve yaptırım şart.
  • Bu saçma okulları açan , uçağı öğretemeden diploma verilmesine ve havacılık gibi bir alanı torma tesviye bölümüne çeviren kimse Allahından bulsun..
  • İşsizler ordusuna merhaba deyin gençler. İyi hoş güzel de rektör Bey, bu çocuklar okulu bitirince nerde çalışacak istihdam için ne yapıyosunuz, hele bi ondan söz edin.
  • Kimse kusura bakmasın ama THK nın bütün eğitim işlerinde bir soru işareti var. Örneğin geçen yıl mesleki bir kurs için 3 gün eğitime katıldım, verilen eğitim rezil, hiç birşey yok. Durumu ilgililere bildirdim ve kursun tekrarını ya da para iadesi istedim. Verilen cevap THK nın durumunun KISA ÖZETİdir : sertifikanı aldın işte daha ne istiyorsun!!!!!
  • TUA lar uçamıyor bi ödülde bize verip uçursanız ya artık fazlası sizin olsun ? yıldık yahu yıldık bitirin de gidelim 4 yıllık okul okusam kabası bitiyodu bu sürede alt tarafı 18 aylık eğitim zehir oldu bitmedi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) Ankara Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nda 2015-2016 Akademik Yılı'nda üstün başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirildiği bir tören düzenlendi.

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Işık'ın da katıldığı törende Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Uçak Teknolojisi Programlarındaki eğitimlerinde üstün başarı gösteren öğrenciler ile staj döneminde üstün başarı gösteren Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi.

Başarılı öğrencilere belgeleri THK Üniversitesi Prof. Dr. Alim Işık ile Ankara Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaşar Köse ve akademisyenler tarfından verildi.

THK Üniversitesi öğrencilerini ödüllendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bir Thkü öğrencisi ~ 7 yıl önce
Ödüller tamamda peki ya stajlar ? Ben Thkü üde uçak mühendisliği okuyan bir öğrenciyim ve bu sene staj başvurularında bulunacak bir çok arkadaşımla beraber bunun derdine düşmüş durumdayız. Neden mi? Çünkü okulumuz bize herhangi bir referans öneri ve yönlendirmede bulunmuyor bu konuda. Üstün başarı almış bir öğrenci doğru yerde staj yapamadıktan sonra ortalamasının ve ÜSTÜN BAŞARI BELGESİNİN ona ne katkısı var? Öğrenci olmak zor derler. Biz THK üniversitesi öğrencileri zoru değil imkansızı başarıyor. Bir çok hocanın eksik kaldığı öğretemediği mesleğimizin temeli olan bir çok konuyu kendimiz çalışarak öğrenebildiğimiz kadar öğreniyoruz. Halbuki tek derdi günü kurtarıp parayı cebine atmak olan bir çok çalışan (özellikle memur kesimi) olmasa şu an daha iyi hocalara sahip olabilirdik. Temeli iki fakülte (havacılık ve uzay bilimleri ve uçuş okulu) olan okulumuz bu iki fakülteye göstermesi gereken önemi kesinlikle göstermiyor ama ödül dağıtmayı şov yapmayı gayet iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
THK denen arpalık kurumda cebini dolduran kaçıyor. Onların yerine yeni hırsızlar getiriliyor ki birazda onlar yesinler. Enson Volkan kaçtı yerine Erdoğan bakacak. Volkan'ın veda mesajında kurumun uyumlu olduğunu ve düzeldiğini söylüyor. Bire gafil kurum düzeldiyse sen neden bütün görevlerinden istifa edip kaçıyorsun o zaman . Anlaşılan cebi yeterince doldurdu... Paşa Başkan'da nerede ıvır zıvır kanal var oralarda thk iyi anlatıyor. Yani andersenden masalları... Durmak yok soymaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thkü ~ 7 yıl önce
Rezil okul, emeksiz yemek yiyen insanlar dolu o okulda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#THKpismanliktir ~ 7 yıl önce
THK ya iyisi mi siz hiç başlamayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 7 yıl önce
SHGM ne zaman bu mağduriyetlere el atacak? TUA öğrencilerinin hepsi ayrı bunalımda. Gelecekleri çalınmış, hayalleri yıkılmış. Bildiğim tek şey, THK' nın insanları kandıran bir kurumdan öteye gitmediğidir. Ancak reklam amaçlı ödül versin. Milleti uçurun, showu sonra yapın. Gerçek işi uçurmak olan bu kurumda insanlar uçamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatalı Unvan ~ 7 yıl önce
Bu adam rektör değilki, rektör vekili. YÖK neden bu tip işlere dikkat etmezki. Herkes kafasına göre unvan kullanıyor. Kontrol ve yaptırım şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Myo? ~ 7 yıl önce
Bu saçma okulları açan , uçağı öğretemeden diploma verilmesine ve havacılık gibi bir alanı torma tesviye bölümüne çeviren kimse Allahından bulsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 7 yıl önce
İşsizler ordusuna merhaba deyin gençler. İyi hoş güzel de rektör Bey, bu çocuklar okulu bitirince nerde çalışacak istihdam için ne yapıyosunuz, hele bi ondan söz edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 7 yıl önce
Kimse kusura bakmasın ama THK nın bütün eğitim işlerinde bir soru işareti var. Örneğin geçen yıl mesleki bir kurs için 3 gün eğitime katıldım, verilen eğitim rezil, hiç birşey yok. Durumu ilgililere bildirdim ve kursun tekrarını ya da para iadesi istedim. Verilen cevap THK nın durumunun KISA ÖZETİdir : sertifikanı aldın işte daha ne istiyorsun!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 7 yıl önce
TUA lar uçamıyor bi ödülde bize verip uçursanız ya artık fazlası sizin olsun ? yıldık yahu yıldık bitirin de gidelim 4 yıllık okul okusam kabası bitiyodu bu sürede alt tarafı 18 aylık eğitim zehir oldu bitmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000