18 Eylül 2019, Çarşamba 16:20:22

THK uçağı TEKNOFESTte su boşalttı

Türk Hava Kurumu'nun CL-215 tipi yangın söndürme uçağı TEKNOFES'te su atma (dump) gösteri yaptı.
  • THK NIN BAŞINDAKİ BERTAN PAŞA DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BİR İNSANDIR. KURUM HÜKÜMET DÜŞMANI SİNSİ İNSANLARDAN BERTAN BAŞKAN ÖNCÜLÜĞÜNDE TEMİZLENMELİDİR.
  • Buradan atıp tutan bebeler..Havacılık konusunda bilgisizce sallıyorsunuz..O işler öyle olmuyor..Ayrıca THK ya ihaleyi bilerek vermediler..Bilerek vermediler..Kapiş !!!!
  • THK olayı malum, fahiş fiyatla ihaleye girip yılların suistimallerini devlete ödetmeye kalktılar.. O parayı devletten değil yiyenlerden isteseydiniz ağalar! Diğer taraftan bu kadar yangın konusu farklı. Dünkü Tuzla yangınının ardından, bugün de Küçükçekmece Nükleer Araştırma Kurumunun yakınında yangın çıktı. İzmir Karabağlar yangını askeri tesislerin yanıbaşındaydı. Kıbrıs’ta cephaneliklerin infilak etmesine yol açan, yanındaki arazide çıkan yangındı. Birkaç gün önce Tuzla’da piyade okulunun arazisinde de yangın çıktı. Yazın daha sık yangın çıkması normal, ama biz resmen saldırı altındayız. Artık düşmana “düşman”, teröriste “terörist” demeyi öğrenmemiz lazım. İçimizdeki İrlandalılarla, teröre bu kadar kol kanat gerenlerle bir yere varmak zor. Gerekirse Kurtuluş Savaşımızdaki Seferberlik ruhuyla hareket etmemiz lazım. Herkes vatanına sahip çıkmalı..
  • neyseki numune 1 tanesi uçuyor geri kalanınıda getirseler güzel olacaktı
  • Yangın söndürmede kullanmadıkları yangın söndürme uçakları ike gösteri yapanlar çok net embesil gerizrkalılardır
  • Arkadaşlar uçakların motorları simsiyah yanmış kül olmuş benim pilodlarım bu uçakları uçurmak istemiyor ama ormanların yanıp imara açılmasını istiyoruz
  • Festivallerde su bosaltacagina onca yanan ormanlara bosaltsaydi ya suyu. Cok acil bu beceriksiz thk yonetiminin degisip ulkemize tekrardan bu kurumun kazandirilmasi lazim. Yazik yazik
  • Geç kaldın artık geç. Allah bir daha sizin elinize düşürmesin
  • ne gerek vardı ...
  • Yanarken nerde işiniz gücünüz show ..

Türk Hava Kurumu'nun CL-215 tipi yangın söndürme uçağı TEKNOFES'te su atma (dump) gösteri yaptı.

Kamuoyunda bir süredir tartışılan THK'nın yangın söndürme uçakları bugün TEKNOFEST'te sahne aldı. THK'ya ait CL-215 tipi yangın söndürme uçağı, Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaparak denizden 5.5 ton su alıp, piste kenarındaki belirenen alanı suyu boşalttı.

Saniyeler için su boşaltma işlemini tamamlayan CL-215, izleyenlerden büyük alkış aldı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar ve Menderes’e sıçrayan ve 3 gün sürdükten sonra ancak kontrol altına alınabilen orman yangınında gündeme gelen THK uçaklarının uçamaz durumda olduğu ve bu nedenle orman yangını için kullanılamadığı iddia edilmişti.





THK uçağı TEKNOFESTte su boşalttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

MÜDAHALE ŞART ~ 5 yıl önce
THK NIN BAŞINDAKİ BERTAN PAŞA DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BİR İNSANDIR. KURUM HÜKÜMET DÜŞMANI SİNSİ İNSANLARDAN BERTAN BAŞKAN ÖNCÜLÜĞÜNDE TEMİZLENMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜDAHALE ŞART! !!!! ~ 5 yıl önce
Bertan paşa ile hükümet düşmanı derken neyi kasdediyorsunuz ki, aklı sıra beyfendinin kuruma verdiği onca zararı ve kurumun hiçbir faaliyetini, kendileri bilmediği gibi aynen kendileri gibi olan yalan dolan entrikalarla orayı yönetmek isteyen emekli ALBAYLARI oraya doldurarak fahiş maaşlar alarak bu yetmiyormuş gibi hepsinin eş dost akrabalarını da kuruma doldurup oranın bağışlarla ayakta durduğunu unutmasımı kendilerinin çok çalışkan olduğunu size gösteriyor. Kuruma geldikleri günden itibaren hangi projelere imza atmışlar, kurumun menfaatine hangi işi yapmışlar, kendileri tıkır tıkır her ay maaşlarını alırken gariban aynı zamanda gercekten işini çok iyi bilen dürüst namuslu insanları kurumdan çıkararak hiç bir işten anlamayan basiretsiz emekli albayları oraya doldurup kurumu onlara teslim etmesindenmi çok çalışkan olduğunu hemen anladınız. Çoookk zekisiniz sizi bu anlayışınızdan dolayı ayakta alkışlıyorum. Azıcık vicdanlı ve dürüst olunda ona göre yorum yapın. Kurum sizin gibi zihniyetler yüzünden işte bu hale geldi. Yazıklar olsun kurumu bu hale getirenlere de aldıkları her kuruş zehir zıkkım olsun inşallah.
T-67 ~ 5 yıl önce
Buradan atıp tutan bebeler..Havacılık konusunda bilgisizce sallıyorsunuz..O işler öyle olmuyor..Ayrıca THK ya ihaleyi bilerek vermediler..Bilerek vermediler..Kapiş !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olay farklı.. ~ 5 yıl önce
THK olayı malum, fahiş fiyatla ihaleye girip yılların suistimallerini devlete ödetmeye kalktılar.. O parayı devletten değil yiyenlerden isteseydiniz ağalar! Diğer taraftan bu kadar yangın konusu farklı. Dünkü Tuzla yangınının ardından, bugün de Küçükçekmece Nükleer Araştırma Kurumunun yakınında yangın çıktı. İzmir Karabağlar yangını askeri tesislerin yanıbaşındaydı. Kıbrıs’ta cephaneliklerin infilak etmesine yol açan, yanındaki arazide çıkan yangındı. Birkaç gün önce Tuzla’da piyade okulunun arazisinde de yangın çıktı. Yazın daha sık yangın çıkması normal, ama biz resmen saldırı altındayız. Artık düşmana “düşman”, teröriste “terörist” demeyi öğrenmemiz lazım. İçimizdeki İrlandalılarla, teröre bu kadar kol kanat gerenlerle bir yere varmak zor. Gerekirse Kurtuluş Savaşımızdaki Seferberlik ruhuyla hareket etmemiz lazım. Herkes vatanına sahip çıkmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 5 yıl önce
neyseki numune 1 tanesi uçuyor geri kalanınıda getirseler güzel olacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr.B ~ 5 yıl önce
Yangın söndürmede kullanmadıkları yangın söndürme uçakları ike gösteri yapanlar çok net embesil gerizrkalılardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilod ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar uçakların motorları simsiyah yanmış kül olmuş benim pilodlarım bu uçakları uçurmak istemiyor ama ormanların yanıp imara açılmasını istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tobe tobee ~ 5 yıl önce
Festivallerde su bosaltacagina onca yanan ormanlara bosaltsaydi ya suyu. Cok acil bu beceriksiz thk yonetiminin degisip ulkemize tekrardan bu kurumun kazandirilmasi lazim. Yazik yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zgn ~ 5 yıl önce
Kardeş hükumet yangın söndürme işi için belirli bir para ödüyor.. Son yaptığı anlaşma da yangın söndürme uçağı olmayan bir şirketle olduğu için! Yangın söndürülemedi. Oysaki THK yla anlaşmalı olsaydı THK söndürmeye hazırdı. Yani ekstra para verip söndürmek istemedi birileri
Anlama. ~ 5 yıl önce
Bakan izin vermezse, koordinasyon olmazsa kendi kafalarına göre yangına su dö-ke-mez-ler. Bunu anlamak bu kadar zor mu?
5.5 ton mu ~ 5 yıl önce
Geç kaldın artık geç. Allah bir daha sizin elinize düşürmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su ziyanı ~ 5 yıl önce
ne gerek vardı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ormanlar ~ 5 yıl önce
Yanarken nerde işiniz gücünüz show ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000