17 Eylül 2019, Salı 14:30:21

THK Teknofest'e hazır

Atatürk Havalimanı’nda 17-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık ve Uzay Festivali’ne Türk Hava Kurumu damgasını vurmaya hazırlanıyor…
  • YAKIN ZAMANDA BURAYA EL ATILMASI LAZIM. IKTIDAR BURDAN BIKTI. NOGAYLAROGLU TEMİZ VE DURUST CALISAN BIR INSAN. ESKI YONETIMLERDEN BERTAN BAŞKAN HESAP SORMALI.
  • THK hosgeldin,raki&balik hazir.
  • Yönetimdeki pozitif değişim açıklamaya yansımış.Orada olacağız Thk.
  • Orman Bakanlığı Rusya dan yangın söndürme uçağı alacak gibi görünüyor, Thk' nin elindeki 9 adet yangın söndürme uçağı resmen elinde kaldı, herhalde hurdaya satarlar..
  • Thk oyunları sever.
  • Oyuna hazır ama yangına hayır.

Atatürk Havalimanı’nda 17-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık ve Uzay Festivali’ne Türk Hava Kurumu damgasını vurmaya hazırlanıyor…
 

THK açıklaması:

İstanbul’u gökyüzünden balonla izlemek ister misiniz? Peki ya motorlu yamaçparaşüt, motorlu yelkenkanat, radyo kontrollü model uçak gösterisine ne dersiniz? CL-215 yangın söndürme uçaklarının dump (su atma) gösterisi? İşte bütün bu heyecanları yaşamak istiyorsanız sadece Türk Hava Kurumu standını ziyaret etmeniz ve yetkililerden bilgi almanız yeterli olacak…

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın 17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlediği TEKNOFEST-İstanbul Uzay Havacılık ve Teknoloji Festivaline Türk Hava Kurumu Ailesi olarak katılıyoruz. 

TEKNOFEST’e THK Genel Başkanlığının yanı sıra THK Üniversitesi, Gökçen Havacılık, THK Teknik, THK Uçuş Akademisi, ASAL Teknik gibi bağlılarımız da yer alacak. TEKNOFEST süresince motorlu yamaçparaşüt, mosquito (motorlu yelkenkanat), R/C Model Uçak akrobasi gibi bir çok gösteriye imza atacağız.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi de TEKNOFEST’te!

Türk Hava Kurumu Standı süprizlerle dolu… Türkiye’nin içinde havaalanı olan tek havacılık ve uzay üniversitesi de herkesi Dene-Yap ve Model Uçak atölyelerine bekliyor. Orada da öğrencilerimize unutamayacakları heyecanlar yaşatılacak… Atölyeler süresince sürpriz hediyelerimiz ve etkinliklerimizi takip edebilirsiniz.
TEKNOFEST İstanbul Havacılık ve Uzay Festivali’nde Türk Hava Kurumu gökyüzüne imzasını atacak.

THK Teknofest'e hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ARTIK EL ATIN ~ 5 yıl önce
YAKIN ZAMANDA BURAYA EL ATILMASI LAZIM. IKTIDAR BURDAN BIKTI. NOGAYLAROGLU TEMİZ VE DURUST CALISAN BIR INSAN. ESKI YONETIMLERDEN BERTAN BAŞKAN HESAP SORMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 5 yıl önce
THK hosgeldin,raki&balik hazir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekno ~ 5 yıl önce
Yönetimdeki pozitif değişim açıklamaya yansımış.Orada olacağız Thk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekno ~ 5 yıl önce
Yönetimin hangi olumlu hareketi yansımış acaba insanların bilemedikleri bir şeymi var!!!! Hangi yönetim!!! Yönetim varmı! !! Hangi kafayla yazdınız, ne içtiniz gerçekten merak ettim :)))
Hurda ~ 5 yıl önce
Orman Bakanlığı Rusya dan yangın söndürme uçağı alacak gibi görünüyor, Thk' nin elindeki 9 adet yangın söndürme uçağı resmen elinde kaldı, herhalde hurdaya satarlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt. ~ 5 yıl önce
Thk oyunları sever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yangın oyun değil tabii ki ~ 5 yıl önce
Oyuna hazır ama yangına hayır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 5 yıl önce
Bunu sorumlularına söyle
T-38 ~ 5 yıl önce
Fikirsiz ve bilgisiz bir yorum yazmışsın..
T-38 ~ 5 yıl önce
Öyle fikirli ve öyle bilgilisinizki hayran oldum size !!!! THK yı bu hale getiren şu anda nasıl hala o koltuklarda oturan o efendileri demekki çok iyi tanıyorsunki çok bilgili olduğunuzu düşünüyorsunuz. Azıcık bilgi ve fikir sahibi olacaksan git de gerçekleri onların fikirleri ve bilgileriyle değil de gerçekten THK sahipleriyle konuşarak öğren öyle vicdanlı yorum yap!!! Ne dersin varmısın? ??
THK ~ 5 yıl önce
Bunun sorumluları şu anki koltukta oturanlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000