03 Haziran 2022, Cuma 10:38:26

THK Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya'nın YÖK üyeliğine son verildi

Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya'nın Yükseköğretim Kurumu'ndaki (YÖK) üyeliğine son verildi.
  • Ayaklar bas oldu yurdumda, Avrupanin ortacagina biz yeni girdik
  • Öğrencileri ucurtmayan zihniyet rektorle genel sekreteri teknofest Azerbaycan a gönderiyor günlük 150 dolar harcırah la bu kayyum ve havarileri zaten yemeğe geldiler. Yarın hepsi biz zaten devaciydik chpliydik derler. Omurgası olmayanın maneviyatı olmaz. Eline kuranı alıp şeytanın seçmesini vuranlar bunlar
  • Bu nasıl kurum, bu nasıl yönetim, bu nasıl iş ahkalıdır ki insanların tazminatlarını bile bile ödemiyorlar, tazminat çalışanın emeği güvencesidir, iki yıldır ödemeyerek pul ettiniz Umarım Allah bir gün hiç ummadığınız yerden çıkartır ,
  • Reis ayıp etmiş; yanındaki …. Ler 5-6 maaş alırken , Apo’nun 1 ek maaşınamı göz dikti!!!! Aslında % 50 sini istiyor, ama apo anlamamış durumu.
  • Canim ya hemde Cok kulturlu ve bilgili birine benziyor, bir maas az alacak uzuldum simdi, keske baska bir yerde daha yonetim kurulu uyeligi verseler..
  • Tek tip biyiklar, cok yerden maaslar.. Yiyin bakalim, yemeye devam edin..
  • Hangi vasfıyla YÖK üyesi olduğu belli olmayan bir zatın üyeliğine son verilmesi olayı. Elbet başka yerden alınacak bedava maaş üyeliği ayarlanacaktır.

Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya'nın Yükseköğretim Kurumu'ndaki (YÖK) üyeliğine son verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre 6 üyenin YÖK Üyeliğine son verildi. Bunlardan biri de THK Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, YÖK üyeleri Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, H. Abdullah Kaya, Prof. Dr. Murat Tuncer, Prof. Dr. Mehmet Şişman, Prof. Dr. Hayati Develi ve Prof. Dr. Mustafa Çiçekler'in görevlerine son verildi.

YÖK üyeliklerine ise Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Prof. Dr. Halit Eyüp Özdemir, Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Prof. Dr. Mürteza Bedir ve Prof. Dr. Haldun Göktaş seçildi.

Söz konusu kararlar 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 6'ncı maddesinin 1/b bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince verildi.

THK Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya'nın YÖK üyeliğine son verildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ayaktakimi ~ 2 yıl önce
Ayaklar bas oldu yurdumda, Avrupanin ortacagina biz yeni girdik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her neyse ~ 2 yıl önce
Öğrencileri ucurtmayan zihniyet rektorle genel sekreteri teknofest Azerbaycan a gönderiyor günlük 150 dolar harcırah la bu kayyum ve havarileri zaten yemeğe geldiler. Yarın hepsi biz zaten devaciydik chpliydik derler. Omurgası olmayanın maneviyatı olmaz. Eline kuranı alıp şeytanın seçmesini vuranlar bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H ~ 2 yıl önce
Bu nasıl kurum, bu nasıl yönetim, bu nasıl iş ahkalıdır ki insanların tazminatlarını bile bile ödemiyorlar, tazminat çalışanın emeği güvencesidir, iki yıldır ödemeyerek pul ettiniz Umarım Allah bir gün hiç ummadığınız yerden çıkartır ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qqq ~ 2 yıl önce
Reis ayıp etmiş; yanındaki …. Ler 5-6 maaş alırken , Apo’nun 1 ek maaşınamı göz dikti!!!! Aslında % 50 sini istiyor, ama apo anlamamış durumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 2 yıl önce
Canim ya hemde Cok kulturlu ve bilgili birine benziyor, bir maas az alacak uzuldum simdi, keske baska bir yerde daha yonetim kurulu uyeligi verseler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Badem biyik ~ 2 yıl önce
Tek tip biyiklar, cok yerden maaslar.. Yiyin bakalim, yemeye devam edin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATTAL ~ 2 yıl önce
1 sene daha yiyin bakalım. Sonra ne yiyeceğinizi göreceğiz.Akp defol....
Yazık ya ~ 2 yıl önce
Hangi vasfıyla YÖK üyesi olduğu belli olmayan bir zatın üyeliğine son verilmesi olayı. Elbet başka yerden alınacak bedava maaş üyeliği ayarlanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000