25 Eylül 2017, Pazartesi 11:30:53

THK her biletten 50 kuruş istiyor

THK, uçak biletlerinden 50 kuruşluk gelirin kendilerine verilmesi dahil bazı öneriler içeren bir kanun taslağını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.
  • Ogrencierini istismar eden kadin hocadan sikayetciyiz
  • “Bir gün Ankara Hayvanat Bahçesi'nden bir aslan kaçmış… İki hafta sonra yakalamışlar. Bu kadar süre nerede gizlendiğini ve nasıl karnını doyurduğunu sormuşlar. “Nerede olacak?” demiş aslan “THK 'da gizlendim, her gün bir tane müdür yiyerek de karnımı doyurdum.” “Peki, nasıl yakalandın?” diye sormuşlar. Aslan: “Bir halt ettim” demiş “Yanlışlıkla çaycıyı yiyince durumu fark ettiler, sonra da yakalandım!”
  • Keşke devletimiz şu kuruma kayyum atasa veya tamamıyla devlet kurumu yapsada bizde bu çikeden kurtulsak.
  • THK onurludur. Dilenci gibi istemez. İsteyen finans sorununu çözemeyen beceriksiz yönetim. Başlık düzeltilmeli
  • sivil yönetim sart.bu işi emekli generaller beceremedi ve beceremiyorlar.
  • Yani diyorsun ki ben finans sorununu çözemedim. Bana verilen görevi beceremedim. Biz bu isteğini böyle mi anlayalım?
  • Yaw paşa sen söyle; sen bizim yerimizde olsan teknik teki yetersiz ekibi göre göre, tua daki uçuş yaptırılamayan öğrencileri göre göre, 4 tane helikopteri japonların kamyona yükleyip götürdüğünü göre göre, uçak imalatta 4 yıldır seri üretime geçmeyen ultra light ı göre göre sen değil 5 kuruş verir misin? Bi mendil açmadığın kalmıştı onu da yaptın. Sana bravo.
  • Azcik daha odenek olsun ki pasalar emekli olmasin es dirdiri cekmesin, pasacilik oynamaya devam etsinler arz ederim pasam
  • İşe yaramayan diyanete ayrılan paranın yarısını THK'na versinler.
  • Operadan gecerken iki bozukluk ativerin su garibanlara oyun havalarini yapcaklarmis

THK, uçak biletlerinden 50 kuruşluk gelirin kendilerine verilmesi dahil bazı öneriler içeren bir kanun taslağını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Kürşat Atılgan, kurumun maddi kaynaklarının artırılması amacıyla vergi muafiyeti sağlanması ve uçak biletlerinden 50 kuruşluk gelirin kendilerine verilmesi dahil bazı öneriler içeren bir kanun taslağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduklarını bildirdi.

Atılgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumun maddi imkanlarının artırılması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

THK'nin, Türk havacılığının gelişmesindeki önemine işaret eden Atılgan, kurumun kurulduğunda sahip olduğu maddi imkanların yıllar geçtikçe kaldırıldığını söyledi.

Atılgan, THK'nin piyangodan ve satılan sigara paketlerinden aldığı payın yanı sıra deri toplama imtiyazlarının da kaldırıldığını anımsatarak kurumun sadece milletin destekleri ve yardımlarıyla ayakta kalmaya çalıştığını belirtti.

"Cumhurbaşkanımıza kanun çalışması sunduk"
Havacılık aktivitelerinin çok pahalı olduğunu ve daha fazla imkanla daha büyük işler yapabileceklerini dile getiren Atılgan, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımıza kurumumuzun maddi imkanlarının artırılması için kanun çalışması sunduk. THK'nin kurulduğunda sahip olduğu imkanlara kavuşması amacıyla arz ettiğimiz çalışmamız, kendilerinin de tensipleriyle şu anda inceleniyor. İnşallah kanun çıktığı zaman, oradaki birtakım gelir getirici unsurlar THK'nin daha büyük işler yapmasını sağlayacak. Çalışmamızda, Kızılay'ın da aralarında olduğu bazı kurumlara sağlanan vergi muafiyetlerinin bize de tanınması ve uçak biletlerinden 50 kuruş gibi küçük bir gelirin bağlanması dahil gelir getirici çeşitli hususlar bulunuyor."

Atılgan, Sağlık Bakanlığı bütçesinden Yeşilay'a sağlanan destek gibi kendilerinin de Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden yıllık 25 milyon lira destek talep ettiklerini belirterek bu ödeneğin Gençlik ve Spor Bakanlığından da sağlanabileceğini söyledi.

THK her biletten 50 kuruş istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Tugce ~ 6 yıl önce
Ogrencierini istismar eden kadin hocadan sikayetciyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Weber ~ 6 yıl önce
“Bir gün Ankara Hayvanat Bahçesi'nden bir aslan kaçmış… İki hafta sonra yakalamışlar. Bu kadar süre nerede gizlendiğini ve nasıl karnını doyurduğunu sormuşlar. “Nerede olacak?” demiş aslan “THK 'da gizlendim, her gün bir tane müdür yiyerek de karnımı doyurdum.” “Peki, nasıl yakalandın?” diye sormuşlar. Aslan: “Bir halt ettim” demiş “Yanlışlıkla çaycıyı yiyince durumu fark ettiler, sonra da yakalandım!”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotaj 3. Sınıf Öğrencisi ~ 6 yıl önce
Keşke devletimiz şu kuruma kayyum atasa veya tamamıyla devlet kurumu yapsada bizde bu çikeden kurtulsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk istemez ~ 6 yıl önce
THK onurludur. Dilenci gibi istemez. İsteyen finans sorununu çözemeyen beceriksiz yönetim. Başlık düzeltilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QRS ~ 7 yıl önce
sivil yönetim sart.bu işi emekli generaller beceremedi ve beceremiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceremedin ~ 7 yıl önce
Yani diyorsun ki ben finans sorununu çözemedim. Bana verilen görevi beceremedim. Biz bu isteğini böyle mi anlayalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Yaw paşa sen söyle; sen bizim yerimizde olsan teknik teki yetersiz ekibi göre göre, tua daki uçuş yaptırılamayan öğrencileri göre göre, 4 tane helikopteri japonların kamyona yükleyip götürdüğünü göre göre, uçak imalatta 4 yıldır seri üretime geçmeyen ultra light ı göre göre sen değil 5 kuruş verir misin? Bi mendil açmadığın kalmıştı onu da yaptın. Sana bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravoya ~ 6 yıl önce
Teknikteki ekip neden yetersiz. Gayet güzel askercilik oynuyorlar. Başta albay altta başçavuşlar. herkesin neşesi yerinde. maaş vermesende olur. zaten dışarı çıksalar işsiz kalacaklar.
Paraciklar paraciklar ~ 7 yıl önce
Azcik daha odenek olsun ki pasalar emekli olmasin es dirdiri cekmesin, pasacilik oynamaya devam etsinler arz ederim pasam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyanet ~ 7 yıl önce
İşe yaramayan diyanete ayrılan paranın yarısını THK'na versinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 7 yıl önce
mevta olduğunda anlarsın diyeceğim ama anlamanın imkanı yok neye yaradığını..
Ateist ~ 7 yıl önce
Ben ateist bir insan olarak diyanetin dahi Türkiye hayırsızlar kurumundan daha anlamlı olduğuna inanıyorum. Hiç olmazsa ölene bir hizmeti var diyanetin. Alıp bir tören yapıp gömüyor. Thk paraları toplayıp üstüne oturmak derdinde.
Oynama ~ 7 yıl önce
Operadan gecerken iki bozukluk ativerin su garibanlara oyun havalarini yapcaklarmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000