10 Ağustos 2015, Pazartesi 13:34:46

THK Genel Başkanı Vacit Öktem istifa etti

THK Genel Başkanı Vacit Öktem, ani bir kararla istifa etti.
  • Ucus akademisi muduru Abdulrezzak Giray Hurgezen mi? Olaya uzak ama merakli insanlar olarak ya arkadaşlar bir isim atıyorsunuz takip edemiyoruz valla... eğer öyleyse ne alaka? Bir çalışanı nekadar büyüttünüz gözünüzde... biz halk olarak bu thk ve çalışanlarını cidden anlayamıyoruz. Ne istiyorsunuz o da belli değil ? Kızdiginiz adamın ismini verin . Ne ala? Sebep ve ornek verin kamu oyu aydınlansın. Yakışıyor mu gitti gidiyor filan . Herkes ekmeğini kazanmaya çalışıyor omurgalı yada omurgasız....
  • Ali İsmet yorumunu bekliyoruz.
  • Bir devir daha sona erdi Thkda. Allah sahidim ki Vacit Oktemi ilk basta cok destekledim ancak daha sonra hakkinda cikan haberler ve surekli gecmisi elestirip, cozum icin buyuk bir caba sarfetmemesi, sonrasinda gozumden dusmustu. Kayyum olayida benim gozumde kendini bitiren son nokta oldu. Hakkindaki diger iddaalarda umarim gercegi yansitmiyodur aksi ihtimalde kendisini Allah'a sevk ediyorum. Yuce Ataturk, gozun arkada kalmasin, belki bu kurum bugun batakliga dogru cekiliyor fakat, bir can simidi uzatan elbette olucaktir. Cunku bu kurum her ne olursa olsun temelini bizim gibi havaciliga yillarini vermis havacilik sevdalisi, Thk sevdalisi gencler ustune kurulu. Yillar once kasaplarin elinden kurban derilerini zar zor alip Thk ya vermek icin kurban bayraminda ne zorluklar cekerdik. Cunku Thk nin amacini biliyoduk. Ne yazik ki yeni nesil bilmiyor. Kurumu sadece okuduklari skandallariyla taniyor. Halbuki bir bilseler Thk tarihini, verilen emekleri zaten burda kimsenin yorum yazmaya cesareti dahi olmaz. Atam belki bize verdigin bu emaneti koruyamadik ama gozumuzun onunde erimesinede izin vermicez merak etme. Bilincli insanlar hicbir zaman umudunu kaybetmicek. Sabiha Gokcenin, Vecihi Hurkusun, Hazerfen Celebinin gecmisteki her bir emeginin karsiligini vericez. Burdan herkese sesleniyorum umudunuzu yitirmeyin her batan gunesin ardindan yeni bir gunes dogar. Kurumunuza ve gecmisine guvenin. Bu kuruma zarar veren kimseye GOZ YUMMAYİN! Turk havacilari her zaman neyin dogru oldugunu bilir, gerekirse elinizi tasin altina koyun, makam merakina kapilmayin, koltuk sevdalisi olmayin eger o koltugun hakkini verdiginizi dusunmuyorsaniz; daha hevesli, genc, dinamik kisilere devredin. 90 yillik maziyi, kendi cikarlariniz icin bu kadar insanin emegini alin terini HİCE SAYMAYİN! Gencleri her zaman havaciliga tesvik edin onlari bundan mahkum edip, bu sektorden sogutmayin, SEVDİRİN. Tipki bana Thk nin sevdirdigi ve pilotlugu secmeme vesile oldugu gibi. Eskiden turkkusuna girdigimizde gozlerimiz parlardi herkes sevkle calisirdi, insanlarin gozundeki o pariltiyi insanlardan Almayin! Ogrencilerinize en yuksek standartta egitim verin, Dunya vizyonu asilayin unutmayin ki her zaman en iyi pilotlar Turklerden Cikar! Kursat Atilgan hakkinda bir fikrim yok, insallah koltugunun hakkini verir. Yeni gelicek her kim olursa olsun bu kurum icin elini tasin altina koysun, koyamicaksada defolup gitsin. Bu kurum 3-5 kisiye kalmadi ve kalmazda. İSTİKBAL GÖKLERDEDİR, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. ( Yayinlarmisiniz bilmiyorum ama sayin editor en azindan uzun demeden okuyun. Saygilar... )
  • Hepinize bravo durduk yerde Mithat'ı düşman ettiniz.AMACINIZ NE?Bir taşla iki kuşmu vurucaksınız?
  • Arkadaslar uyanın osmonot içeri girip vacit başkan seçildiğinden beri giray free bilmemne ve tayfası başında oldukları şirketi resmen sabote ettiler ve bu hallere düşürdüler. Ama Allah büyük bu sabotajın ve birçok insanın ekmek yediği yere bu ihanetin hesabı sorulur. Rahat uyumasınlar osmonot tetikçileri
  • Boşuna maaş filan beklemeyinnn batmis bunlar.sadece saglik bakanligindan gelensicak para var.helikopterleri yabancilara satmislar simdi kiralayip. Ucuruyolar.elin adami bu kirasini vermezsen ceker alir altindan helukopterini.yakut alacak para yok ucakus ver borcunu diyor.e geriye bir calisanlar kaliyor vur ensesine al ekmeğini sesi cikmaz nasilsa.
  • Ataturk bu kurumun su halini gorse sopayla kovalardi bunlari. Dediki demiski, biktirdiniz artik. Yucel,Salim,Giray kim bunlar ya? Secimden beri bu adamlardan baska kimse yok mu o kurumda? Bu isimler hedef saptirmaca...Arkadasim Tepe Prime da kurulan lüx Ucak firmasina ne oldu? IDEF te zimbavya hava kuvvetlerine satmislardi TK-19 u? Gokcen havaciligin CEO su Kim? Muduru kim? Oyalamayin adami , asil para nerde donuyor onu soyleyin? Kursad pasha hangi gucle vakif baskani oldu? THK universitesinin durumu ne? Daha dune kadar askerleri istemiyoruz diyen zihniyet neden tekrar bir pasha yi istiyor? Sizlerin cizgisi yok mu arkadaslar? Yazik ediyorsunuz kendinize.... Ben sahsim adima boyle cizgisiz bir durumda yasayamam. Bu kadar borc batagina neden tekrar aday oluyor bu insanlar ve para harciyorlar? Buradaki yagli kapi nedir? Soyleyinde bende aday olayim. Yucel, Giray, Salim, Tamer sizleri tanimasamda gelin benimle calisin hepinizi genel mudur yapicam.. UYAN TURKiYE!
  • Gürültüyü bi kessenizde emekçilerin maaslarini veriverseniz artik. Borclanirken calisanami sordunuz hesabinizi kitabinizi doğru düzgün yapaydiniz.
  • sanki bütün mesele ve sorun giraymış gibi davranıyosunuz.Böylelikle bazılarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Tamam giray bir hata tamam gitsin sanki o gidince herşey düzelecekmi?Giray bu düzenin bir parçası.Belliki giraydan memnun olmayan belirli bir zümresiniz.Beğenilerden belli başka konulara pek ilgi göstermiyorsunuz.Mithat öldü yazınca hemen beğenmediğinizi tıklamaya başlıyorsunuz.Sizle yarın Mithatıda yersiniz.Zaten mithat hep sizden yana olmak zorunda.Güldürüyorsunuz Girayıda alın gidin lütfen.
  • Ya şurda yazı yazanlar kendilerine laf gönderilince nasıl hemen cevap yazıyorlar. Kimlerin burayı takip ettiğini isim isim anlamamak için aptal olmak lazım. Gelelim her iki guruba da soralım ne kazandınız? Daha dün bu sitede Vacit Oktem in sivil seçilmiş mükemmel başkan diyenler bugün tüh kaka mi oldu? Sizin söylediğiniz isimler Ostronot a da çalıştı , Oktem e de şimdi Pasha ya çalışıyor. Bu THK değişmez. Bu adamların tek tek uzaklaştırılması lazım ordan....sistemde dedikodu ile manipülasyon yaratıp, çıkar sağlıyorlar .Ama ben 3. Göz olarak bunu yemedim haberiniz ola!...omurgasızlik bu kurumun kültürü olmus 10 yıldır zaten. Topçu ve 8/2kaslı önerileri ise çok komik olmuş... onlar 3 kişilik pastayı sevmez gelin pastası lazım, dolayısıyla tenezzül etmezler.

Bir süredir kurum içinde çatışmalar yaşanan THK'da sürpriz bir istifa haberi geldi. Kısa süre önce THK Genel Başkanı görevine gelen Vacit Öktem, istifa etti.

Osman Yıldırım'ın yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanmasından sonra geçen yıl Aralık ayında genel başkanlığa seçilen Vacit Öktem, 8 ay görev sürdürdüğü başkanlık görevini bıraktı.

THK üzerinde Osman Yıldırım'ın etkisinin halen devam etmesi ve kurumlararası güç çatışmasından dolayı sıkıntılar yaşayan Öktem'in, istifasi sürpriz olarak değerlendirildi. 

İlk değerlendirmesini Airporthaber'e yapan Öktem, " Ekim ayında genel kurul var ancak benim yeniden seçilme gibi bir kaygım yok. Çetelere yenildim" demekle yetindi.

©AirportHaber ÖZEL

THK Genel Başkanı Vacit Öktem istifa etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (109)

giray kim? ~ 9 yıl önce
Ucus akademisi muduru Abdulrezzak Giray Hurgezen mi? Olaya uzak ama merakli insanlar olarak ya arkadaşlar bir isim atıyorsunuz takip edemiyoruz valla... eğer öyleyse ne alaka? Bir çalışanı nekadar büyüttünüz gözünüzde... biz halk olarak bu thk ve çalışanlarını cidden anlayamıyoruz. Ne istiyorsunuz o da belli değil ? Kızdiginiz adamın ismini verin . Ne ala? Sebep ve ornek verin kamu oyu aydınlansın. Yakışıyor mu gitti gidiyor filan . Herkes ekmeğini kazanmaya çalışıyor omurgalı yada omurgasız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKROBAT ~ 9 yıl önce
Ali İsmet yorumunu bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk Sevdalisi ~ 9 yıl önce
Bir devir daha sona erdi Thkda. Allah sahidim ki Vacit Oktemi ilk basta cok destekledim ancak daha sonra hakkinda cikan haberler ve surekli gecmisi elestirip, cozum icin buyuk bir caba sarfetmemesi, sonrasinda gozumden dusmustu. Kayyum olayida benim gozumde kendini bitiren son nokta oldu. Hakkindaki diger iddaalarda umarim gercegi yansitmiyodur aksi ihtimalde kendisini Allah'a sevk ediyorum. Yuce Ataturk, gozun arkada kalmasin, belki bu kurum bugun batakliga dogru cekiliyor fakat, bir can simidi uzatan elbette olucaktir. Cunku bu kurum her ne olursa olsun temelini bizim gibi havaciliga yillarini vermis havacilik sevdalisi, Thk sevdalisi gencler ustune kurulu. Yillar once kasaplarin elinden kurban derilerini zar zor alip Thk ya vermek icin kurban bayraminda ne zorluklar cekerdik. Cunku Thk nin amacini biliyoduk. Ne yazik ki yeni nesil bilmiyor. Kurumu sadece okuduklari skandallariyla taniyor. Halbuki bir bilseler Thk tarihini, verilen emekleri zaten burda kimsenin yorum yazmaya cesareti dahi olmaz. Atam belki bize verdigin bu emaneti koruyamadik ama gozumuzun onunde erimesinede izin vermicez merak etme. Bilincli insanlar hicbir zaman umudunu kaybetmicek. Sabiha Gokcenin, Vecihi Hurkusun, Hazerfen Celebinin gecmisteki her bir emeginin karsiligini vericez. Burdan herkese sesleniyorum umudunuzu yitirmeyin her batan gunesin ardindan yeni bir gunes dogar. Kurumunuza ve gecmisine guvenin. Bu kuruma zarar veren kimseye GOZ YUMMAYİN! Turk havacilari her zaman neyin dogru oldugunu bilir, gerekirse elinizi tasin altina koyun, makam merakina kapilmayin, koltuk sevdalisi olmayin eger o koltugun hakkini verdiginizi dusunmuyorsaniz; daha hevesli, genc, dinamik kisilere devredin. 90 yillik maziyi, kendi cikarlariniz icin bu kadar insanin emegini alin terini HİCE SAYMAYİN! Gencleri her zaman havaciliga tesvik edin onlari bundan mahkum edip, bu sektorden sogutmayin, SEVDİRİN. Tipki bana Thk nin sevdirdigi ve pilotlugu secmeme vesile oldugu gibi. Eskiden turkkusuna girdigimizde gozlerimiz parlardi herkes sevkle calisirdi, insanlarin gozundeki o pariltiyi insanlardan Almayin! Ogrencilerinize en yuksek standartta egitim verin, Dunya vizyonu asilayin unutmayin ki her zaman en iyi pilotlar Turklerden Cikar! Kursat Atilgan hakkinda bir fikrim yok, insallah koltugunun hakkini verir. Yeni gelicek her kim olursa olsun bu kurum icin elini tasin altina koysun, koyamicaksada defolup gitsin. Bu kurum 3-5 kisiye kalmadi ve kalmazda. İSTİKBAL GÖKLERDEDİR, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. ( Yayinlarmisiniz bilmiyorum ama sayin editor en azindan uzun demeden okuyun. Saygilar... )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şuuri ~ 9 yıl önce
Sayın Sevdalı, Şuuri Ertan hocayı aklınıza getirin lütfen, THK nın kurtuluşu ondadır. Lütfen göz ardı etmeyin
akıl lazım ~ 9 yıl önce
Hepinize bravo durduk yerde Mithat'ı düşman ettiniz.AMACINIZ NE?Bir taşla iki kuşmu vurucaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mithat can ~ 9 yıl önce
bu giray tskda da böyleydi. hem boyu küçük hem benim bir iki alt devrem. artık kulağını çekmek, sus yavrum büyükler konuşurken lafa karışma demek lazım.
123 ~ 9 yıl önce
Arkadaslar uyanın osmonot içeri girip vacit başkan seçildiğinden beri giray free bilmemne ve tayfası başında oldukları şirketi resmen sabote ettiler ve bu hallere düşürdüler. Ama Allah büyük bu sabotajın ve birçok insanın ekmek yediği yere bu ihanetin hesabı sorulur. Rahat uyumasınlar osmonot tetikçileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batik gemi ~ 9 yıl önce
Boşuna maaş filan beklemeyinnn batmis bunlar.sadece saglik bakanligindan gelensicak para var.helikopterleri yabancilara satmislar simdi kiralayip. Ucuruyolar.elin adami bu kirasini vermezsen ceker alir altindan helukopterini.yakut alacak para yok ucakus ver borcunu diyor.e geriye bir calisanlar kaliyor vur ensesine al ekmeğini sesi cikmaz nasilsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destiny ~ 9 yıl önce
Ataturk bu kurumun su halini gorse sopayla kovalardi bunlari. Dediki demiski, biktirdiniz artik. Yucel,Salim,Giray kim bunlar ya? Secimden beri bu adamlardan baska kimse yok mu o kurumda? Bu isimler hedef saptirmaca...Arkadasim Tepe Prime da kurulan lüx Ucak firmasina ne oldu? IDEF te zimbavya hava kuvvetlerine satmislardi TK-19 u? Gokcen havaciligin CEO su Kim? Muduru kim? Oyalamayin adami , asil para nerde donuyor onu soyleyin? Kursad pasha hangi gucle vakif baskani oldu? THK universitesinin durumu ne? Daha dune kadar askerleri istemiyoruz diyen zihniyet neden tekrar bir pasha yi istiyor? Sizlerin cizgisi yok mu arkadaslar? Yazik ediyorsunuz kendinize.... Ben sahsim adima boyle cizgisiz bir durumda yasayamam. Bu kadar borc batagina neden tekrar aday oluyor bu insanlar ve para harciyorlar? Buradaki yagli kapi nedir? Soyleyinde bende aday olayim. Yucel, Giray, Salim, Tamer sizleri tanimasamda gelin benimle calisin hepinizi genel mudur yapicam.. UYAN TURKiYE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaslar ne olacak?? ~ 9 yıl önce
Gürültüyü bi kessenizde emekçilerin maaslarini veriverseniz artik. Borclanirken calisanami sordunuz hesabinizi kitabinizi doğru düzgün yapaydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
giray gidiyor ~ 9 yıl önce
sanki bütün mesele ve sorun giraymış gibi davranıyosunuz.Böylelikle bazılarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Tamam giray bir hata tamam gitsin sanki o gidince herşey düzelecekmi?Giray bu düzenin bir parçası.Belliki giraydan memnun olmayan belirli bir zümresiniz.Beğenilerden belli başka konulara pek ilgi göstermiyorsunuz.Mithat öldü yazınca hemen beğenmediğinizi tıklamaya başlıyorsunuz.Sizle yarın Mithatıda yersiniz.Zaten mithat hep sizden yana olmak zorunda.Güldürüyorsunuz Girayıda alın gidin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gittigidiyor ~ 9 yıl önce
gururu varsa adamlığı varsa azıcık silahlı kuvvetlerde ER OLMAYI ÖĞRENDİYSE GİTSİN Bİ ZAHMET
ekmek ~ 9 yıl önce
o ekmeği var ya önce kızartır sonrada tereyağ süreriz. giray giitigidiyordaaaaa
THK cular sizi ~ 9 yıl önce
Ya şurda yazı yazanlar kendilerine laf gönderilince nasıl hemen cevap yazıyorlar. Kimlerin burayı takip ettiğini isim isim anlamamak için aptal olmak lazım. Gelelim her iki guruba da soralım ne kazandınız? Daha dün bu sitede Vacit Oktem in sivil seçilmiş mükemmel başkan diyenler bugün tüh kaka mi oldu? Sizin söylediğiniz isimler Ostronot a da çalıştı , Oktem e de şimdi Pasha ya çalışıyor. Bu THK değişmez. Bu adamların tek tek uzaklaştırılması lazım ordan....sistemde dedikodu ile manipülasyon yaratıp, çıkar sağlıyorlar .Ama ben 3. Göz olarak bunu yemedim haberiniz ola!...omurgasızlik bu kurumun kültürü olmus 10 yıldır zaten. Topçu ve 8/2kaslı önerileri ise çok komik olmuş... onlar 3 kişilik pastayı sevmez gelin pastası lazım, dolayısıyla tenezzül etmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000