16 Ocak 2022, Pazar 13:29:58

THK eğitimlere devam ediyor

Kapadokya bölgesinde Balon Okulu kurdukları bilgisini veren Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya, 'THK bünyesinde kurulan bu okulda, balon pilotu yetiştireceğiz' dedi.
  • Daha önce çalışan kişilere mobil uygularak iftira atarak işten çıkartan beyefendi kaya Kendi ise aldıkları maliyeden gelme emekli yandas müdürleri 5 illik sözleşme yaparak netin dürüstlüğünden bahsedip thk yi uçuracak mis hayatında vergi toplamaktan başka hangi işten anlamış kurumu vergi tahsilatı gibi yönetecek unutmasın ki devletin parası yok burada herkes rızası ile verecek kalanida bunlar götürecek debizbanktan kurtulmaya çalışıyorlardı 10 yıllık sözleşme diye ne olduda promosyon olarak yine aynı bankayla anlaşıldıkimseyi kandirmasinlar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındaymış gibi gözüküp kimlere göz kirpiklerini herkes biliyor..
  • lütfen onları da havacılıktan soğutmayın. havacılık ile alakası uçurtma uçurmak olan çocukların bile umutları ile oynamaktan çekinmezsiniz siz.
  • Hala gelir kaybı diyorlar kardeş içini boşalttılar ne diyorsunuz siz
  • bi balon pilotu olamk isteyen insanların hayalleriyle oyamamıştınız bi de onları dolandırın bizi yıllarca geç mezun ettiğiniz gibi

Kapadokya bölgesinde Balon Okulu kurdukları bilgisini veren Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya, 'THK bünyesinde kurulan bu okulda, balon pilotu yetiştireceğiz. Okulumuz yakında hizmet vermeye başlayacak. THK Üniversitesi bünyesinde de insansız hava aracı (İHA) pilotu eğitimlerimiz devam ediyor. İHA0, İHA1 ve İHA2 eğitimlerimiz gerçekleştiriliyor.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaya, yaklaşık 2 yıl önce kayyum heyeti olarak THK'nin yönetimine geldiklerini hatırlattı.

Geçen yılın kurum açısından toparlanmayla geçtiğini, havacılıkta kullanılacak alet ve edevatın mercek altına alınarak tamir edildiğini vurgulayan Kaya, THK'nin sadece genel merkezden ibaret olmadığını, 5 havacılık okulu, 5 de havacılık merkezi bulunduğunu söyledi. Kaya, bu merkezlerde aktif olarak gençlere model uçak, planör, paraşüt, yelken kanat ve diğer hafif hava aracı branşlarında eğitim verildiğini bildirdi.

THK'nin temel görevinin gençlere havacılığı sevdirmek olduğuna işaret eden Kaya, havacılığı ilkokuldan başlayarak, ileri seviyede yapılabilir hale getirmek istediklerini anlattı.

Kaya, bu hedefi Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şube başkanlıklarıyla gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bunun için de şubelerimizin ve bizim kendimizi yenilememiz gerekiyor. Bu amaçla havacılığa gönül vermiş gençlerimizi, bu alanda faaliyette bulunanları ve destek vermek isteyen herkesi şubelerimizde bizimle birlikte gönüllü olarak çalışmaya davet ediyoruz. Böylece THK, sportif havacılığı aslolan seviyesine götürecektir. Bu yıl Kovid-19 salgınından da sıyrılarak sportif havacılık alanında etkinliklerimizi artıracağız."

THK'nin gelir kaybı nedeniyle bazı sıkıntılar yaşandığına dikkati çeken Kaya, gelecek yıllarda halkın desteği ve sponsorluklarla bu sorunları aşacaklarını, Türk gençlerine sportif havacılıkta hizmet vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Kaya, bu yıl sportif havacılık faaliyetlerinin bazılarının ücrete tabi bazılarının da yine ücretsiz olarak verilmeye devam edileceğini belirterek, "Başarılı ve THK'nin aktif çalışmalarına katkı veren gençlere ücretsiz hizmete devam edeceğiz. Belki il ve ilçelerimizdeki kurslara, sponsorluklarla da katılım sağlanabilir." ifadelerini kullandı.

- "YAKINDA BALON PİLOTU YETİŞTİRMEYE BAŞLAYACAĞIZ"
Kapadokya bölgesinde Balon Okulu kurdukları bilgisini veren Kaya, "THK bünyesinde kurulan bu okulda, balon pilotu yetiştireceğiz. Okulumuz yakında hizmet vermeye başlayacak. THK Üniversitesi bünyesinde de insansız hava aracı (İHA) pilotu eğitimlerimiz devam ediyor. İHA0, İHA1 ve İHA2 eğitimlerimiz gerçekleştiriliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kaya, İzmir'in Selçuk ilçesinde Paraşüt, Eskişehir'in İnönü ilçesinde Model Uçak, Hafif Hava Araçları ve Planör okullarının bulunduğunu hatırlatarak, bu okullar tarafından gençlere verilen sportif havacılık faaliyetlerinin artırılmasını ve Türkiye'de bilinir hale gelmesini istediklerini kaydetti.

Ankara-Etimesgut'ta, Eskişehir-İnönü'de, İzmir-Selçuk'ta, Antalya-Karain'de ve Erzincan'da bulunan havacılık merkezlerini, sportif havacılık kurslarına açmak istediklerini vurgulayan Kaya, buraları havacılıkla iç içe kullanmak istediklerini bildirdi.

THK eğitimlere devam ediyor

Yorumlar

Yiyin efendiler ~ 2 yıl önce
Daha önce çalışan kişilere mobil uygularak iftira atarak işten çıkartan beyefendi kaya Kendi ise aldıkları maliyeden gelme emekli yandas müdürleri 5 illik sözleşme yaparak netin dürüstlüğünden bahsedip thk yi uçuracak mis hayatında vergi toplamaktan başka hangi işten anlamış kurumu vergi tahsilatı gibi yönetecek unutmasın ki devletin parası yok burada herkes rızası ile verecek kalanida bunlar götürecek debizbanktan kurtulmaya çalışıyorlardı 10 yıllık sözleşme diye ne olduda promosyon olarak yine aynı bankayla anlaşıldıkimseyi kandirmasinlar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındaymış gibi gözüküp kimlere göz kirpiklerini herkes biliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi tabi tabi tabi ~ 2 yıl önce
lütfen onları da havacılıktan soğutmayın. havacılık ile alakası uçurtma uçurmak olan çocukların bile umutları ile oynamaktan çekinmezsiniz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 2 yıl önce
Hala gelir kaybı diyorlar kardeş içini boşalttılar ne diyorsunuz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 2 yıl önce
bi balon pilotu olamk isteyen insanların hayalleriyle oyamamıştınız bi de onları dolandırın bizi yıllarca geç mezun ettiğiniz gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000