21 Şubat 2021, Pazar 18:42:36

TGS'den sonra bir kayıp da Limak'tan; Adnan Öztürk Covid-19'a yenildi

Yıllardır havacılık sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev alan Eyüp Adnan Öztürk, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
  • Adnan abiyle Adıyaman İstasyonda 1 yıl çalıştık.Güzel bir abiydi gezmeyi keyif almayı severdi.Gaziantep'teki Ķüşlemeci Halil Usta'yı hep anlatirdı onun sayesinde gitmistim.Alanda karşılaştığımızda hep baba naber derdi.Fenerbahçe hastasıydı.Emekli olmayı hep beklerdi o tarihlerde.Emekli olup Dakar Istasyonda calıştığını bilmiyordum ADF istasyondan ayrıldıktan 9 yıl sonra tesadüfen Airporthaber'de resmini ve haberi gördüm bir tuhaf oldum gerçekten.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun Adnan abimizin ailesinede başsağlığı dilerim.
  • Mekânın cennet olsun çok iyiliğin dokunmuştur
  • ALLAH rahmet eylesin .ailesinin ve havacılık camiasının başı sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel kalpli insan Fenerbahçe’miz başı sağolsun
  • 82-83 yıllarında tanıştık,FB amigosu idi o zamanlar,goy goy muhabbetler ,Hasır kafe de neşeli sohbetler yapardık,sonrasında AHL de HAVAŞ ta çalışırken devam ettik muhabbetlerimiz ''Baba naber'' ve ''Hay Alev ablanı yiyeyim'' en fazla kullandığı cümlelerdi :) .Bu Alev abla olayı dilime hala takılır :).Dolu dolu yaşadı,gönlünce yaşadı ADO.Uğurlar olsun Kardeş ,Allah yattığın yerde rahat ettirsin :(
  • Kalbimizdesin EFSANE. Allah Rahmet eylesin. Mekanın Cennet Olsun İnşallah. Camiamızın da başı sağolsun.
  • Fenerbahçe'lilerin de Adnan abisiydi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine sabır versin.
  • Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok değerli Kartal yöneticimiz Özçakır’ı ardından Adnan Öztürk kardeşimizin bu amansız hastalıktan genç yaşta aramızdan ayrılmalarının üzüntüsü içersindeyiz. Rabbim her iki kardeşimizin de. mekanını cennet etsin. Nurlar içersinde uyusunlar Havacılık cemiasının ve sevenlerinin başı sağ olsun.
  • Güzel insan adnan abi. Çok anılarımız vardı seninle :( mekanın cennet olsun..
  • Iki iyi arkadaş kartal bey ve adnan öztürk kadere bak ki yakın ara ile rahmetli oldular.mekanları cennet olsun

Yıllardır havacılık sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev alan Eyüp Adnan Öztürk, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Eyüp Adnan Öztürk, Havaş'ta yıllarca görev yaptıktan sonra emekli oldu. Öztürk emekli olmasının ardından Limak'ta görev yapmaya başladı. Son olarak Limak'ın Senegal'in başkenti Dakar'daki Blaise Diagne Havalimanı'nda İstasyon Şefi olarak görev yapıyordu. 

Öztürk Dakar'da Covid-19'a yakalandı ve tedavisi için dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelecekti. Öztürk aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Sosyal medya hesabından ise İstanbul'a gelmeden hemen önce bir paylaşım yapan Öztürk, İstanbul'a tedavisinin devamı için geldiğini belirtmişti. 

KARTAL ÖZÇAKIR DA COVID-19'A YENİK DÜŞMÜŞTÜ
Turkish Ground Services (TGS) Genel Müdür Yardımcısı Kartal Özçakır da yeni tip Koronavirüs'e yakalanmıştı. Bir süre tedavi gören Özçakır son olarak yoğun bakıma alınmış ve burada geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybetmişti. 

TGS'den sonra bir kayıp da Limak'tan; Adnan Öztürk Covid-19'a yenildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ADIYAMAN ISTASYON ~ 3 yıl önce
Adnan abiyle Adıyaman İstasyonda 1 yıl çalıştık.Güzel bir abiydi gezmeyi keyif almayı severdi.Gaziantep'teki Ķüşlemeci Halil Usta'yı hep anlatirdı onun sayesinde gitmistim.Alanda karşılaştığımızda hep baba naber derdi.Fenerbahçe hastasıydı.Emekli olmayı hep beklerdi o tarihlerde.Emekli olup Dakar Istasyonda calıştığını bilmiyordum ADF istasyondan ayrıldıktan 9 yıl sonra tesadüfen Airporthaber'de resmini ve haberi gördüm bir tuhaf oldum gerçekten.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun Adnan abimizin ailesinede başsağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsane Adnan ~ 3 yıl önce
Mekânın cennet olsun çok iyiliğin dokunmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayrullah Hatıl ~ 3 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin .ailesinin ve havacılık camiasının başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CB ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel kalpli insan Fenerbahçe’miz başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ord Prof ~ 3 yıl önce
82-83 yıllarında tanıştık,FB amigosu idi o zamanlar,goy goy muhabbetler ,Hasır kafe de neşeli sohbetler yapardık,sonrasında AHL de HAVAŞ ta çalışırken devam ettik muhabbetlerimiz ''Baba naber'' ve ''Hay Alev ablanı yiyeyim'' en fazla kullandığı cümlelerdi :) .Bu Alev abla olayı dilime hala takılır :).Dolu dolu yaşadı,gönlünce yaşadı ADO.Uğurlar olsun Kardeş ,Allah yattığın yerde rahat ettirsin :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞAN KARAMAN ~ 3 yıl önce
Kalbimizdesin EFSANE. Allah Rahmet eylesin. Mekanın Cennet Olsun İnşallah. Camiamızın da başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsane Adnan ~ 3 yıl önce
Fenerbahçe'lilerin de Adnan abisiydi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Töresin Gürel ~ 3 yıl önce
Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok değerli Kartal yöneticimiz Özçakır’ı ardından Adnan Öztürk kardeşimizin bu amansız hastalıktan genç yaşta aramızdan ayrılmalarının üzüntüsü içersindeyiz. Rabbim her iki kardeşimizin de. mekanını cennet etsin. Nurlar içersinde uyusunlar Havacılık cemiasının ve sevenlerinin başı sağ olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FT ~ 3 yıl önce
Güzel insan adnan abi. Çok anılarımız vardı seninle :( mekanın cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 3 yıl önce
Iki iyi arkadaş kartal bey ve adnan öztürk kadere bak ki yakın ara ile rahmetli oldular.mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000