11 Ağustos 2022, Perşembe 12:34:50

TGS'den Personele Promosyon Müjdesi

Turkish Ground Services (TGS), yeni anlaşma sağladığı banka olan Akbank'ın anlaşma kapsamında her yıl için 8 bin 200 TL promosyon ödemesi yapacağını çalışanlarına bildirdi.
  • Unifree duty free hâlâ sessizliğini koruyor.
  • Öncelikle merhabalar, şunu belirtmek isterim ki, İstanbul havalimaninin 2 ortak sn. kalyoncu ve Cengiz holding patronlarimiza şunu söylemek istiyorum bizler kobay faresimiyiz yoksa mülteci personelmiyiz. Bize neden promosyon hakkımızı gündeme getirip, yetkili bir müdürün yada sorumlunun çıkıp söylemesini istemiyorsunuz, söyleyin artık yatmayacak promosyonlar yada yatacak diyin bizde ona göre umudumuzu keselim. Kurbanlık koyun gibi edeceğiniz tek bir kelimeye bakiyoruz kaç bin insan. Lütfen sizi adalet ve sorumluluk altında olduğunuz İGA yönetim ofislerinde acil toplantı haline gelmenizi Rabbimden temelli ediyorum. Belki bana katılan olur belki karşı çıkan olur ama, ben burada başlıkta yazdığım gibi haklarını sovunuyorum ve daha bilmediğim onca şirket daha var. Lütfen 1 insanın dediğini bile dikkate alın. Lütfen, Lütfen, Lütfen.
  • İGA için çoğu kişi serzenişte bulunmuş,haklı olabilirler. Şunu bilmek lazım bunu onlarda düşünmektedirler, ihtiyacı olmaktan ileri maddi yönden dara düşmüş insanlar var, bu insanlar için daha çok önem teşkil etmektedir. Kendimden örnek veriyorum; 1 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor belli bir meblağ ücrete ihtiyacımız var bununla beraber kiredi çekerek umudumuzu sürdüreceğiz. Umuyorum ki İGA'nin böyle bir düşüncesi vardır.
  • IGA promosyon diye İgada böyle bir şey yok boşuna bekliyoruz
  • İga çalışanlarında da bu muhabbet çalkalanıyor. İga çalışanları da promosyon alacak mı? İga yönetimi herhangi bir açıklama yapmadı ama heyecanla beklemedeyiz.
  • İga çalışanları da promosyon alacak mı?
  • 5m personelleri içinde aynı desteği bekliyoruz...
  • İgada promosyon yatıracak deniliyor inşallah en yakın zamanda yatırırlar çok iyi olur gerçekten
  • Saf şirketi veya bundan önceki ler hiç biri bizim promosyon hakkımızı vermediler. kim yiyor bilemiyoruz ama bu bizim hakkımızsa hakkımız verilsin. Her şey parayla dönüyor. Hepimizin çok ihtiyacı var
  • SİZ NE ALAKA Bİ KARIŞTIRMA ORTALIĞI

Turkish Ground Services (TGS), yeni anlaşma sağladığı banka olan Akbank'ın anlaşma kapsamında her yıl için 8 bin 200 TL promosyon ödemesi yapacağını çalışanlarına bildirdi.

Akbank ile 3 yıllık anlaşma sağlayan TGS, bu yılın ilk promosyon ödemesi olan 8200 TL tutarındaki rakamın 13 Eylül 2022 itibariyle çalışanların hesabına yatırılacağını personeline duyurdu. 3 yıl boyunca yapılacak promosyon ödemelerinin toplamının 24600 TL olacağı belirtildi.

Anlaşma kapsamında çalışanların günlük para çekme limitinin de 3500 TL olarak belirlendiği ve çalışanlardan anlaşma boyunca herhangi bir hesap işletim ücreti alınmayacağı kaydedildi.

©AirportHaber

TGS'den Personele Promosyon Müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (297)

Ahmed ~ 1 yıl önce
Unifree duty free hâlâ sessizliğini koruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA Güvenlik, UFS, Binsat, İGA Personelleri ~ 1 yıl önce
Öncelikle merhabalar, şunu belirtmek isterim ki, İstanbul havalimaninin 2 ortak sn. kalyoncu ve Cengiz holding patronlarimiza şunu söylemek istiyorum bizler kobay faresimiyiz yoksa mülteci personelmiyiz. Bize neden promosyon hakkımızı gündeme getirip, yetkili bir müdürün yada sorumlunun çıkıp söylemesini istemiyorsunuz, söyleyin artık yatmayacak promosyonlar yada yatacak diyin bizde ona göre umudumuzu keselim. Kurbanlık koyun gibi edeceğiniz tek bir kelimeye bakiyoruz kaç bin insan. Lütfen sizi adalet ve sorumluluk altında olduğunuz İGA yönetim ofislerinde acil toplantı haline gelmenizi Rabbimden temelli ediyorum. Belki bana katılan olur belki karşı çıkan olur ama, ben burada başlıkta yazdığım gibi haklarını sovunuyorum ve daha bilmediğim onca şirket daha var. Lütfen 1 insanın dediğini bile dikkate alın. Lütfen, Lütfen, Lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 1 yıl önce
Bize neden verilmiyo kaç aydır buay yatıcak şuay yatacak herkez cebini doldursun işçiye yok 8 saat ayakta dur bi tesekkür bile yok verdikleri maasi dilendirmeye bile gerek yok
Tıkandı Baba ~ 2 yıl önce
İGA için çoğu kişi serzenişte bulunmuş,haklı olabilirler. Şunu bilmek lazım bunu onlarda düşünmektedirler, ihtiyacı olmaktan ileri maddi yönden dara düşmüş insanlar var, bu insanlar için daha çok önem teşkil etmektedir. Kendimden örnek veriyorum; 1 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor belli bir meblağ ücrete ihtiyacımız var bununla beraber kiredi çekerek umudumuzu sürdüreceğiz. Umuyorum ki İGA'nin böyle bir düşüncesi vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denetçi ~ 2 yıl önce
IGA promosyon diye İgada böyle bir şey yok boşuna bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga çalışanları ~ 2 yıl önce
İga çalışanlarında da bu muhabbet çalkalanıyor. İga çalışanları da promosyon alacak mı? İga yönetimi herhangi bir açıklama yapmadı ama heyecanla beklemedeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 2 yıl önce
İga çalışanları da promosyon alacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 2 yıl önce
5m personelleri içinde aynı desteği bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul havalimani ~ 2 yıl önce
İgada promosyon yatıracak deniliyor inşallah en yakın zamanda yatırırlar çok iyi olur gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf şirketi ~ 2 yıl önce
Saf şirketi veya bundan önceki ler hiç biri bizim promosyon hakkımızı vermediler. kim yiyor bilemiyoruz ama bu bizim hakkımızsa hakkımız verilsin. Her şey parayla dönüyor. Hepimizin çok ihtiyacı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE ALAKA ~ 2 yıl önce
SİZ NE ALAKA Bİ KARIŞTIRMA ORTALIĞI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000