29 Aralık 2021, Çarşamba 17:03:59

TGS'den çalışanlara jest

Turkish Ground Services'te (TGS) personele bir maaş ikramiye ödenecek.
  • Tk tgs ye prim yatırcakmı abiler
  • harekat kesinlikle bunlar trol. bu zihniyette bir insani vasıf olamaz. zaten alınan alındı zam vs. helali hoş olsun daha çoğunu thyao da hak ediyor tgs de tech doco ve bütün çalışanlar ama bu ayrıştırma zihniyetinde emin ol bir elin parmaklarını geçmeyecek. Thyao olsun tech olsun 5m olsun doco dan vs ARKADAŞLARIMIZ var. Manipilasyona gelmeyelim biz hepimiz biriz ve bu şekilde güçlüyüz.
  • Yorumları okuyorum da gerçekten insanlık olmuş Allah herkese hakkettigini vermeyi daha fazlasınıda almayı nasip etsin ama okuduğum kadarıyla birbirinize saldirmaktan başka bişey yapmıyorsunuz kimileri egolu kimileri cekemiyo THY yada TGS ne farkeder ki insanlik olmuş herkez insann olumsuz elestirilerde ne oluyo herkez işine baksın kimsee kimsenin aldığı para ilgilendirmez Allah daha fazlasını versin ama ego n ya THY neden bukadar TGS den nefret ediyo okumussun teknik felan olmuşsun ama yanında insanlığı getirmemiş sin yaw TGS adamlar okumuş teknik olmuş bizene onlardan aldığı maaştan ölümlü dünya gerek yok böyle polimige
  • Öncelikle yönetime bu isabetli karar için teşekkür ediyoruz. Arzuladığımız şey bu idi ve gerçekleştirildi. Bunun yanında, TGS personeli olarak yıllardır dile getirdiğimiz dördüncü ikramiye talebimiz artık herkesin malumudur. Şirket olarak, gerçekten piyasa standartlarının üzerinde kalabilmek adına, TGS personeline de dördüncü ikramiyenin verilmesi elzemdir. Son asgari ücret zammı ile birlikte maaşlarımız birim bazında yükselmiş olsa da, enflasyon karşısında en fazla iki ay içerisinde eriyeceği aşikar. Bu durumda TGS'nin işçi/memur düzeyindeki personelleri, dış piyasadaki vasıfsız bir çalışan ile eş maaş almaya devam edecekler. Ancak hepimiz biliyoruz ki işçilerimiz ya da memurlarımız her ne kadar spesifik bir unvan taşımasalar da, vasıfsız değillerdir. Burada yapılan her iş belli bir risk düzeyindedir ve belli eğitimler sonrasında icra edilebilmektedir. Dolayısı ile artık dördüncü ikramiyeyi yönetim kurulumuz masaya yatırmalı ve bu talebimize de noktayı koymalıdır.
  • yahu ayrısmayın kardesım troluk yapan zıhnıyet butun arkadaşlarımıza mal edilemez . cevap vermeye gerek yok. vicdan ve hakkı savunmayan bizden değildir. pandemi döneminde kkpt ten kabine işçisinden ikramına hepimiz sıkıntılar yaşadık. kimsenin maaşında gözümüz yok ama şu ince çizgiyi ayıramayan insanlar evine ekmek götüremeyenler var. enflasyonıst dönemde kimi arabasının modelini yükseltemezken kimi temel ihtiyaçlarını karşılayamııyor. zam oranı eşit olsun maaş demiyoruz. kime teknige thyao ya 5m e tgs ye doco ya ve havacılık sektöründe çalışan bütün emekçilere ..
  • 5m kardesım TGS OLARAK HAKKINIZI SONUNA KADAR SAVUNUYORUZ. BIR KAC KEDNINI BILMEZ TROLE BAKMAYIN.
  • Öz taşımacılığa üye olmamız lazım , hava-iş değil yıllardır hava-iş vardıda ne oldu TGS ye ?
  • Yüzde 60 zam ve 4. İkramiye gelse herkes tav olur mu ?
  • Havaise uye olun hayatiniz kurtulsun
  • Tgs umarim thy bunyesinden cikar celebi havas gibi ayri bir kurulus olur surekli kendinleriyle bizi kiyasliyorlar ben ucak ucuruyorum kardesim senin verdigin hizmeti celebide havasta veriyor herkes yerini bilmeli

Turkish Ground Services'te (TGS) personele bir maaş ikramiye ödenecek.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; TGS'den personele ikramiye jesti yapıldı. 2021 yılı içinde en az 30 gün SGK prim günü bulunan tüm çalışanlara Ocak ayının 5'i itibarıyla bir maaş ikramiye ödenecek.

Karar çalışanlara duyuruldu.

©AirportHaber

TGS'den çalışanlara jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (266)

Isci ~ 2 yıl önce
Tk tgs ye prim yatırcakmı abiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
harekat kesinlikle bunlar trol. bu zihniyette bir insani vasıf olamaz. zaten alınan alındı zam vs. helali hoş olsun daha çoğunu thyao da hak ediyor tgs de tech doco ve bütün çalışanlar ama bu ayrıştırma zihniyetinde emin ol bir elin parmaklarını geçmeyecek. Thyao olsun tech olsun 5m olsun doco dan vs ARKADAŞLARIMIZ var. Manipilasyona gelmeyelim biz hepimiz biriz ve bu şekilde güçlüyüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsanlık olmuş bea ~ 2 yıl önce
Yorumları okuyorum da gerçekten insanlık olmuş Allah herkese hakkettigini vermeyi daha fazlasınıda almayı nasip etsin ama okuduğum kadarıyla birbirinize saldirmaktan başka bişey yapmıyorsunuz kimileri egolu kimileri cekemiyo THY yada TGS ne farkeder ki insanlik olmuş herkez insann olumsuz elestirilerde ne oluyo herkez işine baksın kimsee kimsenin aldığı para ilgilendirmez Allah daha fazlasını versin ama ego n ya THY neden bukadar TGS den nefret ediyo okumussun teknik felan olmuşsun ama yanında insanlığı getirmemiş sin yaw TGS adamlar okumuş teknik olmuş bizene onlardan aldığı maaştan ölümlü dünya gerek yok böyle polimige

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdullah ~ 2 yıl önce
Öncelikle yönetime bu isabetli karar için teşekkür ediyoruz. Arzuladığımız şey bu idi ve gerçekleştirildi. Bunun yanında, TGS personeli olarak yıllardır dile getirdiğimiz dördüncü ikramiye talebimiz artık herkesin malumudur. Şirket olarak, gerçekten piyasa standartlarının üzerinde kalabilmek adına, TGS personeline de dördüncü ikramiyenin verilmesi elzemdir. Son asgari ücret zammı ile birlikte maaşlarımız birim bazında yükselmiş olsa da, enflasyon karşısında en fazla iki ay içerisinde eriyeceği aşikar. Bu durumda TGS'nin işçi/memur düzeyindeki personelleri, dış piyasadaki vasıfsız bir çalışan ile eş maaş almaya devam edecekler. Ancak hepimiz biliyoruz ki işçilerimiz ya da memurlarımız her ne kadar spesifik bir unvan taşımasalar da, vasıfsız değillerdir. Burada yapılan her iş belli bir risk düzeyindedir ve belli eğitimler sonrasında icra edilebilmektedir. Dolayısı ile artık dördüncü ikramiyeyi yönetim kurulumuz masaya yatırmalı ve bu talebimize de noktayı koymalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
yahu ayrısmayın kardesım troluk yapan zıhnıyet butun arkadaşlarımıza mal edilemez . cevap vermeye gerek yok. vicdan ve hakkı savunmayan bizden değildir. pandemi döneminde kkpt ten kabine işçisinden ikramına hepimiz sıkıntılar yaşadık. kimsenin maaşında gözümüz yok ama şu ince çizgiyi ayıramayan insanlar evine ekmek götüremeyenler var. enflasyonıst dönemde kimi arabasının modelini yükseltemezken kimi temel ihtiyaçlarını karşılayamııyor. zam oranı eşit olsun maaş demiyoruz. kime teknige thyao ya 5m e tgs ye doco ya ve havacılık sektöründe çalışan bütün emekçilere ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
5m kardesım TGS OLARAK HAKKINIZI SONUNA KADAR SAVUNUYORUZ. BIR KAC KEDNINI BILMEZ TROLE BAKMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizlibirisi ~ 2 yıl önce
Öz taşımacılığa üye olmamız lazım , hava-iş değil yıllardır hava-iş vardıda ne oldu TGS ye ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs li ~ 2 yıl önce
Öz tasimada ia deil kardes arastir calisanin yaninda ..
TGS ~ 2 yıl önce
Yüzde 60 zam ve 4. İkramiye gelse herkes tav olur mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suke ~ 2 yıl önce
Yüzde 70 zam 6 ikramiye olsa tav olur
Havais ~ 2 yıl önce
Havaise uye olun hayatiniz kurtulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Tgs umarim thy bunyesinden cikar celebi havas gibi ayri bir kurulus olur surekli kendinleriyle bizi kiyasliyorlar ben ucak ucuruyorum kardesim senin verdigin hizmeti celebide havasta veriyor herkes yerini bilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
fyi tk bünyesinde değiliz zaten :D sadece tgs'nin kurucu ortağı ve senin şirketinin yön kur bşk bizim de yön kur başkanımız. (dipnot; kendimi asla tk çalışanıyla aynı kefeye koymadım şimdiye kdr)
Tgs ~ 2 yıl önce
Bu nasıl küstahca bir cevap füze atsaydın
TROL ~ 2 yıl önce
TROLLUK YAPMA HADDİNİ BİL
Harekat ~ 2 yıl önce
Dangalak,ben seni Irak ya da Özbek Hava Yollarının Pilotlarıyla kıyaslıyor muyum?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000