23 Kasım 2020, Pazartesi 20:28:58

TGS’de yeni atamalar yapıldı

Türk Hava Yolları’nın iştirak şirketi TGS’de yeni atamalar gerçekleştirildi.
  • Ali emre bey adamdır adaletlidir sonuna kadar hakediyor
  • Hep atama atama yazılarını görmekten sıkıldık ne zaman alım olcak ? Birazda ondan haber versenizde bizde işe girebilsek artık yıllarca bu şirkete girmek için uğraşan bir ton havacılık bölümü mezunu olup iş bekleyenler var artık şirket alım yapsın .
  • İŞTEN ATILIP MAHKEME KARARI İLE DÖNENLERİ ALIN ÖNCE ,KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYIN ...
  • kendini ne de güzel anlatmışsın bravo sana...
  • Bu yorumu ya o yapıyor ya da onun sayesinde iş bulmuş biri yoksa kimse böyle vıcık vıcık yağcılık yapamaz. O kişi şirkete ne zaman,nasıl,kimin sayesinde girmiş de müdür olmuş onları yazsaydın ya !
  • TURIZM SEHRI ANTALYA YA INGILIZCEYI GECTIM, TURKCE YE HAKIM OLAMAYAN INSANLAR MUDUR OLMUS COK KOMIK,,,
  • Torpilli kardeşler.
  • Tgs'ye nasıl geçip de önce müdür ve şimdi de genel müdür yardımcısı olduğunu dürüstçe açıklasın (sadece o değil onun gibi thy'den tgs'ye geçen diğerleri de) o zaman umut var mı yok mu numune mi değil mi anlarsın.
  • Diyecek çok bişey yok aslında, Su akar yolunu bulur. Rabbim basiret versin hepsine. Hep ben dememek lazım aslında mesele. Keser gibi olmamak . . . Safında senin için kıymetli olan çalışan sürekli fedakarlık yapan herkesi bi anda silmemek. Velhasılıkelam Makam,mevki zor imtihan herkesin harcı değil. . .
  • Mudurlerin ikramiyeleri de geri verilmeli. Atamalar yetersiz kalabilir.

Türk Hava Yolları’nın iştirak şirketi TGS’de yeni atamalar gerçekleştirildi.

Turkish Ground Services’ta (TGS) gerçekleştirilen atamalar İstanbul, Antalya, Bodrum ve Dalaman’da yapıldı.

Yeni atama kararına göre; İstanbul İstasyon Başmüdürü Ali Emre Yıldırım Genel Müdür Yardımcılığı (işletme), İç Mevzuat Müdürü Memduh Saymer Genel Müdür Yardımcılığı ( Satış Pazarlama), Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyon Başmüdürü Mustafa Sedat Kadı İstanbul Havalimanı İstasyon Başmüdürü, Milas-Bodrum Havalimanı İstasyon Müdürü Cihan Erdinç Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyon Başmüdürü, Dalaman Havalimanı İstasyon Müdürü Ramazan Gümüş Milas-Bodrum Havalimanı İstasyon Başmüdürü, Antalya Havalimanı İstasyon Nöbetçi Müdürü Serhat BakırdağDalaman Havalimanı İstasyon Başmüdürü, Antalya Tolcu Hizmetleri Şefi Özlem Alp Antalya Nöbetçi Müdürü, Antalya Ramp Şefi Tufan Şavik Antalya Böbetçi Müdürü, Antalya Harekat Şefi Mehmet Fatih Altuğ Antalya Nöbetçi Müdürü, Antalya Nöbetçi Müdürü Hüseyin Keleş Antalya Ramp Müdürü olarak atandı. 

TGS’de yeni atamalar yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (116)

Makinist ~ 3 yıl önce
Ali emre bey adamdır adaletlidir sonuna kadar hakediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz genç ~ 3 yıl önce
Hep atama atama yazılarını görmekten sıkıldık ne zaman alım olcak ? Birazda ondan haber versenizde bizde işe girebilsek artık yıllarca bu şirkete girmek için uğraşan bir ton havacılık bölümü mezunu olup iş bekleyenler var artık şirket alım yapsın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KRALCILAR ~ 3 yıl önce
İŞTEN ATILIP MAHKEME KARARI İLE DÖNENLERİ ALIN ÖNCE ,KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYIN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS İZMİR yazana ~ 3 yıl önce
kendini ne de güzel anlatmışsın bravo sana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli'ye ~ 3 yıl önce
Bu yorumu ya o yapıyor ya da onun sayesinde iş bulmuş biri yoksa kimse böyle vıcık vıcık yağcılık yapamaz. O kişi şirkete ne zaman,nasıl,kimin sayesinde girmiş de müdür olmuş onları yazsaydın ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YHM ~ 3 yıl önce
TURIZM SEHRI ANTALYA YA INGILIZCEYI GECTIM, TURKCE YE HAKIM OLAMAYAN INSANLAR MUDUR OLMUS COK KOMIK,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunların hepsi ~ 3 yıl önce
Torpilli kardeşler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
liyakat kardeş ~ 3 yıl önce
Tgs'ye nasıl geçip de önce müdür ve şimdi de genel müdür yardımcısı olduğunu dürüstçe açıklasın (sadece o değil onun gibi thy'den tgs'ye geçen diğerleri de) o zaman umut var mı yok mu numune mi değil mi anlarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ve Saw Saw Saw ~ 3 yıl önce
Diyecek çok bişey yok aslında, Su akar yolunu bulur. Rabbim basiret versin hepsine. Hep ben dememek lazım aslında mesele. Keser gibi olmamak . . . Safında senin için kıymetli olan çalışan sürekli fedakarlık yapan herkesi bi anda silmemek. Velhasılıkelam Makam,mevki zor imtihan herkesin harcı değil. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zz ~ 3 yıl önce
Mudurlerin ikramiyeleri de geri verilmeli. Atamalar yetersiz kalabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000