26 Eylül 2020, Cumartesi 14:31:33

TGS'de 'Instagram' krizi!

Turkish Ground Services'te (TGS) bir personel, ABD'den gelen Türk bir ailenin 17 yaşındaki kızını Instagram'dan ekleyince ortalık karıştı.
  • bu senelerdir olan durum yeni değil.
  • gelen yolcuyu beğenip,sosyal medyadan ekleyen çalışanlar var maalesef. isim dahi yazarım ama ciddiye alınır mıyım bilemiyorum.
  • Tgs kokuşmuş, çalışanlara bakın kişilik olarak karakter olarak çok az insan vardır belli bir olgunlukta.Kendi aralarında bile birbirlerine saygı yok gayet normal şaşırmadım, yhm personeli işçiyi aşalık görür değişik tiplerin olduğu bir şirket, sıkıntı çoğu stklardan teşkilatlardan gelen andavallar başka birşey değil yüzyüze mulakatlarda sıkıntı..
  • Ulan içerde o kadar ahlaklı, işini bilen insan varken kalkıp böyle ahlaksızları şef yapıyorsunuz. TGS MÜDÜRLERİNE SESLENİYORUM... Ahirette nasıl hesap vericek siniz? Bi de bu Ahlaksızı Kargoda görev vermişsiniz. Sizi yerler aga yerler...
  • Yani şişko göbeğinle gelmiş burda tatava yapıyorsun. Madem bu kadar delikanlısın yazda kimsin görelim. Boş yapmayın yok tgs bötyyle tgs şöyle. Evet uygun görürsem uçarsın kapito?
  • Maaşlarını düşürün ,cok alıyıorlar hiçbir sey yapmayan vasıfsız elemanlar
  • TGS Lİ NERDEN PARA BULUP AKILLI TELEFON ALABİLİYOR??ARASTIRILMALI!!DEMEKKİ COK PARA VERİYOSUNUZ MAASLARI DUSURULMELİ SİRKETLERİN BU KOTU DURUMJNDA
  • Böyle sapkınların, havacılıkla alakasız, içi pörsümüşlerin arasında işim olmaz. Kaç yaşına gelmiş moruklar hala bagaj bağlıyorlar. Kendine ve şirkete hayrı yok, artık yolcuya da kaliteli hizmet veremiyor. Diğer TGS çalışanları gibi oda parası için duruyor, işini sevmiyor. Çünkü dışarıda böyle yağlı işi zor bulurlar. Birkaç şef ve memur çok iyi olsa da istisnalar kaideyi bozmaz. Bu sektörün en berbat ve profesyonellikten uzak içi çürümüş kurumu TGS'dir. Verdikleri 3-4 bin TL bu gerçeği değiştirmiyor. Torpil Ground Services'e almayacaklarını zaten biliyordum. Yıllarca havacılık oku, 3 dil konuş, TGS de staj yap, ask me olup tüm işlere koştur sonuç sıfır. İnsan bir takdir eder hoşçakal teşekkürler derdi. Sıkıntı yok be gülüm, o şirketin ayıbı. Yurtdışına yerleşiyorum artık ne yapalım biz de size bol bol check-in yaptırırız. Sadece havacılık sektörümüz adına üzgünüm. Vasıfsız, eğitimsiz, torpillilere kaldı. Ne yapalım, Türkiye gerçeği ama gün gelir devran döner. Alınan ahlar yerini bulur.
  • Instagram’da turkishcabincrew loveeflying sayfalarina fotograflarini dm’den atip paylasilmasini isteyen kabin memurlari (ozellikle evli ve sarisin olan) isten atilmasin diye herkesin maaslarindan kesintiye gidildi. Neresi adil? THY nasil olur da sosyal medyayi kontrol etmez?
  • Bu adamın ne olduğu personele sorulmalı, bir erkek şefin bayan personelin ayağına giydiği çoraba baktığı, saçına karıştığı nerede görülmüş duyulmuş bir iş. Bunu bayan şef yapar

Turkish Ground Services'te (TGS) bir personel, ABD'den gelen Türk bir ailenin 17 yaşındaki kızını Instagram'dan ekleyince ortalık karıştı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; ABD'den gelen Türk bir ailenin 17 yaşındaki kızının bilgilerini şirket kanallarını kullanarak sosyal medyadan bulan bir TGS personeli krize neden oldu.

17 yaşındaki kızı Instagram'dan ekleyen ve ısrarcı davrandığı iddia edilen personeli kızın ailesi konsolosluğa şikayet etti. Şirketi ve TGS çalışanını konsolosluğa bildiren aile, gerekenin yapılmasını istedi.

Bunun üzerine TGS'ye ulaşan olay büyük krize neden oldu. İşten çıkarma yasağı nedeniyle personeli işten çıkaramayan TGS, ücretsiz izne çıkardı.

Olayla lgili şirket içindeki soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

©AirportHaber

TGS'de 'Instagram' krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (172)

;) ~ 3 yıl önce
bu senelerdir olan durum yeni değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tim 1’in gururu isimsiz kahraman ~ 3 yıl önce
Yıllarca çalısmışam TGS de önüme gelene yazmışam bi gün adıyla yakalanmadım yapamıyorsanız Burak’ın bu işi yaww bızım de ekmeğimizle oynuyorsunuz babos sizin yüzünüzden kacılar bize kötü gözle bakacak yaw
evet doğru ~ 3 yıl önce
gelen yolcuyu beğenip,sosyal medyadan ekleyen çalışanlar var maalesef. isim dahi yazarım ama ciddiye alınır mıyım bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At baytarı ~ 3 yıl önce
Tgs kokuşmuş, çalışanlara bakın kişilik olarak karakter olarak çok az insan vardır belli bir olgunlukta.Kendi aralarında bile birbirlerine saygı yok gayet normal şaşırmadım, yhm personeli işçiyi aşalık görür değişik tiplerin olduğu bir şirket, sıkıntı çoğu stklardan teşkilatlardan gelen andavallar başka birşey değil yüzyüze mulakatlarda sıkıntı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskilerden ~ 3 yıl önce
Ulan içerde o kadar ahlaklı, işini bilen insan varken kalkıp böyle ahlaksızları şef yapıyorsunuz. TGS MÜDÜRLERİNE SESLENİYORUM... Ahirette nasıl hesap vericek siniz? Bi de bu Ahlaksızı Kargoda görev vermişsiniz. Sizi yerler aga yerler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babanız ~ 3 yıl önce
Yani şişko göbeğinle gelmiş burda tatava yapıyorsun. Madem bu kadar delikanlısın yazda kimsin görelim. Boş yapmayın yok tgs bötyyle tgs şöyle. Evet uygun görürsem uçarsın kapito?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS nin ~ 3 yıl önce
Maaşlarını düşürün ,cok alıyıorlar hiçbir sey yapmayan vasıfsız elemanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASGARI UCRETLE CALISAN ~ 3 yıl önce
TGS Lİ NERDEN PARA BULUP AKILLI TELEFON ALABİLİYOR??ARASTIRILMALI!!DEMEKKİ COK PARA VERİYOSUNUZ MAASLARI DUSURULMELİ SİRKETLERİN BU KOTU DURUMJNDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AskMe'denCevap ~ 3 yıl önce
Böyle sapkınların, havacılıkla alakasız, içi pörsümüşlerin arasında işim olmaz. Kaç yaşına gelmiş moruklar hala bagaj bağlıyorlar. Kendine ve şirkete hayrı yok, artık yolcuya da kaliteli hizmet veremiyor. Diğer TGS çalışanları gibi oda parası için duruyor, işini sevmiyor. Çünkü dışarıda böyle yağlı işi zor bulurlar. Birkaç şef ve memur çok iyi olsa da istisnalar kaideyi bozmaz. Bu sektörün en berbat ve profesyonellikten uzak içi çürümüş kurumu TGS'dir. Verdikleri 3-4 bin TL bu gerçeği değiştirmiyor. Torpil Ground Services'e almayacaklarını zaten biliyordum. Yıllarca havacılık oku, 3 dil konuş, TGS de staj yap, ask me olup tüm işlere koştur sonuç sıfır. İnsan bir takdir eder hoşçakal teşekkürler derdi. Sıkıntı yok be gülüm, o şirketin ayıbı. Yurtdışına yerleşiyorum artık ne yapalım biz de size bol bol check-in yaptırırız. Sadece havacılık sektörümüz adına üzgünüm. Vasıfsız, eğitimsiz, torpillilere kaldı. Ne yapalım, Türkiye gerçeği ama gün gelir devran döner. Alınan ahlar yerini bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabir ~ 3 yıl önce
Instagram’da turkishcabincrew loveeflying sayfalarina fotograflarini dm’den atip paylasilmasini isteyen kabin memurlari (ozellikle evli ve sarisin olan) isten atilmasin diye herkesin maaslarindan kesintiye gidildi. Neresi adil? THY nasil olur da sosyal medyayi kontrol etmez?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şef ~ 3 yıl önce
Bu adamın ne olduğu personele sorulmalı, bir erkek şefin bayan personelin ayağına giydiği çoraba baktığı, saçına karıştığı nerede görülmüş duyulmuş bir iş. Bunu bayan şef yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000