22 Şubat 2019, Cuma 11:37:55

TGS'de flaş atama

Türk Hava Yolları ile Havaş'ın ortak kuruluşu olan Turkish Ground Services'ta (TGS) yeni bir atama yapıldı.
  • Yaw bu tgs AYT de ne çok müdür değişiyor... Müdür değişiminde Birinciliği kimseye kaptırmıyor,maşallah ama Darısı ŞEFCİKlere
  • Şule Hanım liyakat sahibi başarılı bir yöneticidir. Antalya istasyonun işin ehli Tuncay reisten sonra yine sektörün içinden gelen bir yöneticiye teslim edilmesi sevindirici allah yer hizmetlerini uzaktan yakından bilmeyen yöneticilerin şerrinden tüm çalışanları korusun... Ölüm var ölüm unutmayalım.
  • Şule hanım başarılarınız devamını diliyorum .
  • Şule Hanım ,çalışkan ,disiplinli ,adaletli,empati duygusu gelişmiş ve aidiyet duygusu yüksek bir yöneticidir.Yeni görevinde başarılar dilerim.Allah utandırmasın inşallah.
  • Allah yardımcınız olsun...
  • Yeni havalimanı taşınması hakkında net bir bilgi yok bu konuda, bir haber yayınlarsanız seviniriz.
  • Antalaya da yhm müdürüydü sonra konya istasyon müdü oldu. Antalyadan giderken biz çalışanlar çok sevinmiştik. Sonra antalyaya operasyok koordinasyon müdürü olarak geri geldi. Üzüldük tabi geldiğine. Ama neyse ki etliye sütlüye karışmadana bizi pass geçti.Artık AYT TGS düşünsün.
  • Şule Hanım her zaman çok disiplinli ve işine bağlı bir çalışandı.Havaş'a senelerini verdi, sıra TGS'de.Allah utandırmasın inşallah, başarılar dilerim.
  • Ustam işini bilir
  • Şule hnm. hayırlı olsun, yeni görevinizde başarılar...

Türk Hava Yolları ile Havaş'ın ortak kuruluşu olan Turkish Ground Services'ta (TGS) yeni bir atama yapıldı.

TGS Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla Antalya İstasyon Başmüdürlüğü'nde flaş bir atama gerçekleşti.

Daha önce Havaş Konya İstasyon Müdürü olarak görev yapan Şule Salur'un bundan sonra TGS Antalya İstasyon Başmüdürü olarak görev yapacağı öğrenildi.

TGS Yönetim Kurulu tarafından alınan karar personele de tebliğ edildi.

©AirportHaber.com

TGS'de flaş atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

AYT TGS Darısı ŞEFCİKlere ~ 5 yıl önce
Yaw bu tgs AYT de ne çok müdür değişiyor... Müdür değişiminde Birinciliği kimseye kaptırmıyor,maşallah ama Darısı ŞEFCİKlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flashmı ~ 5 yıl önce
Şule Hanım liyakat sahibi başarılı bir yöneticidir. Antalya istasyonun işin ehli Tuncay reisten sonra yine sektörün içinden gelen bir yöneticiye teslim edilmesi sevindirici allah yer hizmetlerini uzaktan yakından bilmeyen yöneticilerin şerrinden tüm çalışanları korusun... Ölüm var ölüm unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flashmı Yanıt ~ 5 yıl önce
Doğru söze ne denir! ESB’ye ithafen; Huzur evinde yaşayan 3 yaşlı kadın vaktimiz daralıyor bir gün Azrail gelirde canımızı alırsa diye oturup kara kara düşünmeye başlamışlar . Bir gün yaşlılardan birisi buldum demiş ; Azrail gelince bebek taklidi yapalım bizi bebek sanır ve daha bunların vadesi dolmamış diyerek belki geri döner demiş . Diğerleri de onaylamışlar bu fikri . Bir gece Azrail gelmiş bunu anlayan yaşlı kadınlardan biri başlamış mammaa demeye diğeri anneee diye ağlamaya başlamış bir diğeri ise ıngaaa diye feryadı basmış . Azrail usulca yanlarına sokulup hadi bakalım addaaa demiş
Efe ~ 5 yıl önce
Şule hanım başarılarınız devamını diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakma efe ~ 5 yıl önce
Sen önce vardiyada uyuyup yatacagina iş yap iş
Ayt ~ 5 yıl önce
Şule Hanım ,çalışkan ,disiplinli ,adaletli,empati duygusu gelişmiş ve aidiyet duygusu yüksek bir yöneticidir.Yeni görevinde başarılar dilerim.Allah utandırmasın inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT TGS ~ 5 yıl önce
Allah yardımcınız olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceko ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanı taşınması hakkında net bir bilgi yok bu konuda, bir haber yayınlarsanız seviniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolay gelsin ~ 5 yıl önce
Antalaya da yhm müdürüydü sonra konya istasyon müdü oldu. Antalyadan giderken biz çalışanlar çok sevinmiştik. Sonra antalyaya operasyok koordinasyon müdürü olarak geri geldi. Üzüldük tabi geldiğine. Ama neyse ki etliye sütlüye karışmadana bizi pass geçti.Artık AYT TGS düşünsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reyizzz ~ 5 yıl önce
Nasıl da kendinizi belli ediyorsunuz malum kişi ve tayfası:))))Bence artık siz düşünün, iki gün sonra ‘bizi de TGS’ye alıığğğnnn’ diye ağlamayın:))))
Big Boss ~ 5 yıl önce
Şule Hanım her zaman çok disiplinli ve işine bağlı bir çalışandı.Havaş'a senelerini verdi, sıra TGS'de.Allah utandırmasın inşallah, başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ustam ~ 5 yıl önce
Ustam işini bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biliyoruz ~ 5 yıl önce
Nasıl iş yaptığını
Kaan ARSLAN ~ 5 yıl önce
Şule hnm. hayırlı olsun, yeni görevinizde başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000