20 Mart 2020, Cuma 17:22:39

TGS'de Covid-19 izinleri başlıyor

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri firması Turkish Ground Services (TGS) da Covid-19 nedeniyle izin planlamalarının yapılması konusunda personele yazı gönderdi.
  • 8 yıldır bu şirketteyim, Tgs önce kendi bünyesinde çalıştırdığı sahtekarları çıkarsın, Covid gelir geçer inşaallah fakat o kadar çok yerini hak etmeyen var ki.....Hem de her yerde mimli olanlar nasıl çalışıyor anlam veremiyorum ?!!
  • arkadaslar bu şirketin sorunu değil şuan önce bunu kabullenelim bu dünyanın sorunu fakat ben tgsının kucuk bır fırma olmadıgını bıldıgım ve ekmek yedıgım ıcın asla ıhanet etmem bazı zıhnıyetler var mılyonlar kazanıyor evet kazanıyor ama mılyonlarda ekmek yiyor çocugunu bu aldıgı maasla buyuten okutan aynı zamanda borclarını burdan aldıgı ıle kapatan sayısız ınsanlar var dıcekkı bazı arkadaslar bedavamı verıyor tamam alın terini verıyor ama sana haftaya gel dıyormu planını şaşırtıyormu sosyal haklarını kısıtlıyormu lutfen sırketımıze sahıp cıkalım evet devlet yuzde 60 ını karsılıcak ve kırası borcu olan adama bu para yetmıcek ama bastada belırttıgım gıbı sırket kucuk bır sırket deıl personelını dusunecektır cunku operasyonlar yenıden aktıve edıldıgınde tgsde personel kaybı ıle ugrasmak ıstemıcektır lutfen avrupa ulkelerının sureklı karalamaya calıştıgı ve ödun vermedıgımız sırketımızı kendi elllerimizle bitirmek için uğraşmayalım saygılarımla....
  • tgs genel müdürlükte 14 gün kuralını delen personeller var. ilker aycı bunu duymasın. kim bunlar?
  • Rabbim şirketimize zeval vermesin hadi ben neysee de benden durumu daha kötü olan insanlar var kiracı çok zor geçiriyorlar birde çıkış olursa yazık olur tamam hak adalet tam.saglanamiyor ama elden bisey gelmez ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen sağlıcakla
  • Bu ayki maaşlarımızı erken verebilirsiniz insanlar mutlu olur ihtiyacı var herkesin....
  • İşe girmek için kırk takla at sonra ağla. 40 kez söylendi iş ağır şoför olmak için sıraya gireceksin ( senden önce bekleyenler için ) her iş yerinde yalaka vardır olacakta bunun önüne geçmek imkansızdır. Maaş zamanında yatar izin vs alırsın sıkıntı olmaz müdür kimseye bağırmaz şeflerde. Sen adam oldun da sana kim kızdı bağırdı ben çok olaya şahit oldum fırıldak insanların yaptığı numaralara sanki onları yöneticiler bilmiyor mu ? Buradan atıp tutmak kolay halinden memnun değilseniz bırakmak elinizde kimseyi ne kal ne de git diye zorlayan yok. Bence sadece kendi tarafınızdan düşünmeyin genel anlamda bakın ya ben şef olsam ? Müdür olsam ? Yıllık ADB istasyonu kesilen ücretlere bakın disipline giden işçi sayısına bakın kaç ? Toplasan 10 yoktur ama lafa gelince bizim hakkimiz yeniyor. Ayıp vallahi size. Elbiseleriniz koruyucu malzemeniz herşeyiniz eksiksiz verilir en ufak bir şikayette istekleriniz desteklenir ama laf olsun torba olsun diye eleştiri yapın. Madem haksızlık var yargı orda aç davanı neden korkuyorsun ? Neyse beyler herşey olacağına varır kimseye çamur atmayalım. Hakka girmeye gerek yok. Allah yardımcımız olsun.
  • Kardeşim beğenmiyorsan neyi bekliyon yolun açık olsun şirket zamanında paranı yatırsın vardiya boyunca 30 kere molaya çık her türlü imkandan yararlan ondan sonra kötüle . Git disarda iş bul bizede haber ver hayin .Dunya ayağa kalkmış virüsle savaşıyor ne istiyon uçak olmasın yatayım ama maaş alayım öylemi adam izine çıkarılınca TGS şöyle böyle ulen seni normal izine çıkarıyor. Ücretsiz istersen onuda veriyor ne bekliyon.
  • Sevgili arkadaşlar biliyorum hepimiz zor zaman içerisinde sıkıntıda olduğumuzu biliyoruz fakat bu zor durumda şirketimizin prestijini lekeliyorsunuz sevgili arkadaşlar bugün zor durumdayız diyoruz ama cebimizde 3 bin TL 4 TL civarında telefon taşıyorsunuz yapmayın ayıptır bizleri bugüne getiren şirketimiz hangi gün paramızı aksattı söyleyin neyimizi aksattı söyleyin ayıp yav ondan sonra bir yandan müdürümüz hakkında ileri geri yazılar yazıyorsunuz ayıp o zaman sizde kafanızı çalıştırın sizlerde yükselin arkadaşlar kendinize gelin yoksa bunun bedelini ağır öderiz dua edelim bu kriz çabuk ülkemizden ve tüm dünyadan yok olsun biz bu uçaklar olmazsa bilinki ne müdür olacak nede siz unutmayın.... RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA
  • Sakal bir bağ aksama kadar odasında papçimidir nedir bilgisayarına bağlayıp oynayan bir müdür düşünün 10 bin maaş kimsenin gıkı dahi çıkmıyor korkudan herkez ama yanlışı görüyor sesi çıkmıyor maalesef durum bu....
  • Check-in kontuarlarinin ortasında toplanan birkaç sakallı,siyah takımlı gereksiz abiler,müdürcükler var ya tek kelime ingilizce konuşamayan ilk önce onları çıkarmak lazım.Bu adamlar helal para aldıklarını düşünüyorlar mi?

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri firması Turkish Ground Services (TGS) da Covid-19 nedeniyle izin planlamalarının yapılması konusunda personele yazı gönderdi.

Vardiya bazında planlamanın yapılacağı belirtilen yazıda, yaşanan durumdan hiçbir personelin zarar görmemesi adına böyle bir uygulamaya gidildiği belirtildi.

İşte TGS tarafından personele gönderilen o yazı:

"Değerli Arkadaşlar

23 Mart 2020 tarihi itibariyle COVID-19 salgını sebebiyle azalan sefer ve yolcu sayılarına paralel olarak Müdürlüğümüz bünyesindeki yıllık izin sayıları arttırılmış, ilaveten ücretsiz izin talebinde bulunan çalışanlarımıza da İK Müdürlüğünce belirtilen şartlar doğrultusunda planlama yapılmaktadır. 

Bu süreçte ekiplerde görevli yönetici ve personel sayıları vardiya bazında toplam 200 olarak belirlenmiştir. Belirlenen 200 kişinin de gece vardiyalarında ortalama 50’sine yıllık izin planlanması hedeflenmektedir.    

Hiç bir çalışanımızın bu durumdan zarar görmemisi için her hafta 5/6 gün yıllık izin planlaması yapılarak süreci uzata bildiğimiz kadar planlayacağız.

Yeni çalışma programı pazar günü planlanacak olup,izin tebliği gün içinde yapılacaktır.

Pazartesi günü ikinci sabah vardiyamızda yeni çalışma düzenine geçmiş olacağız."

TGS'de Covid-19 izinleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (140)

Kral ~ 4 yıl önce
8 yıldır bu şirketteyim, Tgs önce kendi bünyesinde çalıştırdığı sahtekarları çıkarsın, Covid gelir geçer inşaallah fakat o kadar çok yerini hak etmeyen var ki.....Hem de her yerde mimli olanlar nasıl çalışıyor anlam veremiyorum ?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madur ~ 4 yıl önce
Bizim ahımızı.aldılar Kışgünüişdençıkarıldık Allahbüyüktür
emre ~ 4 yıl önce
arkadaslar bu şirketin sorunu değil şuan önce bunu kabullenelim bu dünyanın sorunu fakat ben tgsının kucuk bır fırma olmadıgını bıldıgım ve ekmek yedıgım ıcın asla ıhanet etmem bazı zıhnıyetler var mılyonlar kazanıyor evet kazanıyor ama mılyonlarda ekmek yiyor çocugunu bu aldıgı maasla buyuten okutan aynı zamanda borclarını burdan aldıgı ıle kapatan sayısız ınsanlar var dıcekkı bazı arkadaslar bedavamı verıyor tamam alın terini verıyor ama sana haftaya gel dıyormu planını şaşırtıyormu sosyal haklarını kısıtlıyormu lutfen sırketımıze sahıp cıkalım evet devlet yuzde 60 ını karsılıcak ve kırası borcu olan adama bu para yetmıcek ama bastada belırttıgım gıbı sırket kucuk bır sırket deıl personelını dusunecektır cunku operasyonlar yenıden aktıve edıldıgınde tgsde personel kaybı ıle ugrasmak ıstemıcektır lutfen avrupa ulkelerının sureklı karalamaya calıştıgı ve ödun vermedıgımız sırketımızı kendi elllerimizle bitirmek için uğraşmayalım saygılarımla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker ~ 4 yıl önce
tgs genel müdürlükte 14 gün kuralını delen personeller var. ilker aycı bunu duymasın. kim bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Duysa nolcak ki hepsi tarikatçı birbirinin ardını sıvazlıyor başka işler de dizboyu sen iyi birileri mi çalışıyor zannediyorsun genel müdürlükte !!!! Önce bunlar temizlenmeli sonra 14 gün kuralı o basit iş .
izmir 35 BUÇUK ~ 4 yıl önce
Rabbim şirketimize zeval vermesin hadi ben neysee de benden durumu daha kötü olan insanlar var kiracı çok zor geçiriyorlar birde çıkış olursa yazık olur tamam hak adalet tam.saglanamiyor ama elden bisey gelmez ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen sağlıcakla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim ~ 4 yıl önce
Bu ayki maaşlarımızı erken verebilirsiniz insanlar mutlu olur ihtiyacı var herkesin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana tgs ~ 4 yıl önce
Şirketimizden 1000 tl prim bekliyoruz bu zor zamanda
Asi ~ 4 yıl önce
Şirket para yi erken verilmi dikkat edin prim falan hayatta olmaz bu 1 maaşa gelince 5 ninde geçecektir çoğu kişide izinde eksik maaşlara hazir ol Tgs ccalusanlari
TR0035 ~ 4 yıl önce
İşe girmek için kırk takla at sonra ağla. 40 kez söylendi iş ağır şoför olmak için sıraya gireceksin ( senden önce bekleyenler için ) her iş yerinde yalaka vardır olacakta bunun önüne geçmek imkansızdır. Maaş zamanında yatar izin vs alırsın sıkıntı olmaz müdür kimseye bağırmaz şeflerde. Sen adam oldun da sana kim kızdı bağırdı ben çok olaya şahit oldum fırıldak insanların yaptığı numaralara sanki onları yöneticiler bilmiyor mu ? Buradan atıp tutmak kolay halinden memnun değilseniz bırakmak elinizde kimseyi ne kal ne de git diye zorlayan yok. Bence sadece kendi tarafınızdan düşünmeyin genel anlamda bakın ya ben şef olsam ? Müdür olsam ? Yıllık ADB istasyonu kesilen ücretlere bakın disipline giden işçi sayısına bakın kaç ? Toplasan 10 yoktur ama lafa gelince bizim hakkimiz yeniyor. Ayıp vallahi size. Elbiseleriniz koruyucu malzemeniz herşeyiniz eksiksiz verilir en ufak bir şikayette istekleriniz desteklenir ama laf olsun torba olsun diye eleştiri yapın. Madem haksızlık var yargı orda aç davanı neden korkuyorsun ? Neyse beyler herşey olacağına varır kimseye çamur atmayalım. Hakka girmeye gerek yok. Allah yardımcımız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah vah nankörlere 35 ~ 4 yıl önce
Kardeşim beğenmiyorsan neyi bekliyon yolun açık olsun şirket zamanında paranı yatırsın vardiya boyunca 30 kere molaya çık her türlü imkandan yararlan ondan sonra kötüle . Git disarda iş bul bizede haber ver hayin .Dunya ayağa kalkmış virüsle savaşıyor ne istiyon uçak olmasın yatayım ama maaş alayım öylemi adam izine çıkarılınca TGS şöyle böyle ulen seni normal izine çıkarıyor. Ücretsiz istersen onuda veriyor ne bekliyon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir sahipsiz değil.... ~ 4 yıl önce
Sevgili arkadaşlar biliyorum hepimiz zor zaman içerisinde sıkıntıda olduğumuzu biliyoruz fakat bu zor durumda şirketimizin prestijini lekeliyorsunuz sevgili arkadaşlar bugün zor durumdayız diyoruz ama cebimizde 3 bin TL 4 TL civarında telefon taşıyorsunuz yapmayın ayıptır bizleri bugüne getiren şirketimiz hangi gün paramızı aksattı söyleyin neyimizi aksattı söyleyin ayıp yav ondan sonra bir yandan müdürümüz hakkında ileri geri yazılar yazıyorsunuz ayıp o zaman sizde kafanızı çalıştırın sizlerde yükselin arkadaşlar kendinize gelin yoksa bunun bedelini ağır öderiz dua edelim bu kriz çabuk ülkemizden ve tüm dünyadan yok olsun biz bu uçaklar olmazsa bilinki ne müdür olacak nede siz unutmayın.... RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 4 yıl önce
Hangi müdürün yalayıcısın. Sizin gibi leşler yüzünden işini yapan düzgün birkaç insan hak ettiği yere gelemiyor. Hamdiyi oralara getirende yok mesela bak ama Hamdi iyi yalayıcıdır. Hangi Hamdi dersen yalaka bi tane var
TGS ~ 4 yıl önce
Cebimdeki telefon 1700 TL faturaya ek aldım peşin alsam 1200 TL olacaktı milletin cebine bakma kendi cebine bak 3 bin 4 bin TL telefon varmış yalancıyı ?
Ahh ~ 4 yıl önce
Öyle ise şirket maaşları erken verebilir herkes izinde diyeceksiniz ne gerek var para ya ihtiyacı olan çok insan var su an hemde böyle bir zamanda ama nerde zihniyet
Hayirdir ~ 4 yıl önce
Seni kim tuttu yazsana. Diger istasyilonlari bilmiyorum ama en kotusu izmirdir kesinlikle. Ukala yalakalar topplulugu
Sakal ~ 4 yıl önce
Sakal bir bağ aksama kadar odasında papçimidir nedir bilgisayarına bağlayıp oynayan bir müdür düşünün 10 bin maaş kimsenin gıkı dahi çıkmıyor korkudan herkez ama yanlışı görüyor sesi çıkmıyor maalesef durum bu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞEF müdur ~ 4 yıl önce
Bunlar dünyanın en şanslı insanları kendilerini yazın klimalı arabada kısın sıcak havada yasarlar apronda çalışan personele aşağılayıcı bakar utanmasalar maasini odediklerim çalışın der gibi bakarlar sorsanız 2 kelimeyi bir araya geleceği varsada getiremezler Tgs de kaç şef kaç müdur var oturun hesabını siz yapın sayın buyuklerimiz
İst istasyon ~ 4 yıl önce
Check-in kontuarlarinin ortasında toplanan birkaç sakallı,siyah takımlı gereksiz abiler,müdürcükler var ya tek kelime ingilizce konuşamayan ilk önce onları çıkarmak lazım.Bu adamlar helal para aldıklarını düşünüyorlar mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 4 yıl önce
Memurlar İngilizce biliyor mu kardeşim müdürleri eleştiriyorsun ? Objektif olalım
Tgs ~ 4 yıl önce
Sen önce kendini sorgula sonra gerisini rabbime bırak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000