28 Nisan 2022, Perşembe 11:37:18

TGS Personeline Bayram Öncesi İkramiye Müjdesi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, TGS personeliyle buluştuğu iftarda bayram ikramiyesi sözü vermişti. Personele verilecek ikramiyelerin yatırılacağı tarih belli oldu.
  • Aripak istifa Ahmet Bolat kapatir bu şirketi artik
  • Yatsaydi kurban Bayramı parasi yatardı yatirmiycaklar bir sürpriz yaparlar insaalaaah ama yok gibi.
  • Valla bu şirkette çalışma olarak en üst potansiyelde çalışıyorum. Her çalışan’a pozitif enerji saçıyorum. İşimi seviyorum sezonluk işçiyim eğer bu bayram ikramiyesi bizlere de vurarsa . Sevinçten ağlarım Ahmet başkanımız sezonluk işçileri de görür inşallah
  • Yaticak diyen var ama öyle bir hava yok insaalaaah yatar Ahmet Bolat isterse olur bugün yarın bı açıklama olur diye umut ediyorum.
  • TGS personellerinin hakettiği tüm haklara kavuşması için Thy nin tgs nin tüm hisselerini alarak kendi bünyesine geçirmesini beklememiz gerek.bu herkes için en doğrusu ve hayırlısı olacaktır. Büyümek ve ilerlemek mantığıyla tgs personelleri thy personeli ile bir olup elele ve birlikte daha da ileriye gideceklerdir. Tgs olmazsa thy olmaz thy olmazsa da tgs olmaz. Bir bütün ve ayrılmaz ikilidirler. Umarız en yakın zamanda buda olur ve özel sağlık sigortası , pass bilet ve maaş iyilestirmeleriyle arada fark kalmaz ve THY bünyesinde tek ve yek bir firma oluruz.
  • Kurbanda da yatacak mi bilen varsa bilgi verebilir ni
  • Arkadaşlar Merhaba Tgs'de mülakatım olumlu geçti iş başı için bayram sonra çağırıyorlar. Bavul taşıma ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. İşin ağırlığı nasıl,yemek ve normal molalar nasıl işliyor.
  • Başkanımız Ahmet Bolata çok teşekkür ederim bu bayram üstü yüzümüzü güldürdü
  • Bizlerde alacakmiyiz net bilgisi olan var mi
  • Buraya yorum yapan herkese sesleniyorum boş yorum yapmayın Niye ne için Sizlere dağıtilmak üzere para veriliyorsa şirket üzerine yatsın böyle bir şey kesinlikle yapmazlar herkez burda sizlerin hakkını yememek için çalışıyor ama sizler bizler lütfen Şirket hakkında kötü yorum yapmayın inanın bu yorumlar sizlere bizlere kötü yansıma yapıyor Şirket te zor durumda kalıyor sizler bizler sayesinde Bekleyin Görün Görelim zaten sizlere para yatmazsa hesabını Tk ya sorun Hani taşeron lar dahildi diye sonuçta bizlerde taşeron geçiyoruz . CLINIC le alakası olmayan şirket çalışanları size ne sizemi düştü clinic in aldığı bahşişler gözünüz varsa buyrun sizde gelin çalışın bakın bakalım adamlar ne zorlukla çalışıyorlar

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, TGS personeliyle buluştuğu iftarda bayram ikramiyesi sözü vermişti. Personele verilecek ikramiyelerin yatırılacağı tarih belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde THY'nin iştirak şirketlerinden Turkish Ground Services (TGS) personeliyle iftarda buluşan Bolat, TGS ve taşeron şirketlerde çalışanlara Ramazan Bayramı ikramiyesi olarak 5000 TL verileceğini ifade etmişti. İkramiyeler yarın TGS çalışanlarının hesabına yatırılacak. 

TGS'den personele yapılan duyuruda, 1 Nisan 2022'den önce işe giriş yapan, 1 Ocak-31 Mart 2022 tarihleri arasında SGK primi bulunan ve çalışmaya devam eden personele ödeme yapılacağı ifade edildi. 

©AirportHaber.com

TGS Personeline Bayram Öncesi İkramiye Müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

Aripak ~ 1 yıl önce
Aripak istifa Ahmet Bolat kapatir bu şirketi artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs kurban Bayramı ikramiye ~ 2 yıl önce
Yatsaydi kurban Bayramı parasi yatardı yatirmiycaklar bir sürpriz yaparlar insaalaaah ama yok gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp işçisi ~ 2 yıl önce
Valla bu şirkette çalışma olarak en üst potansiyelde çalışıyorum. Her çalışan’a pozitif enerji saçıyorum. İşimi seviyorum sezonluk işçiyim eğer bu bayram ikramiyesi bizlere de vurarsa . Sevinçten ağlarım Ahmet başkanımız sezonluk işçileri de görür inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurban Bayramı ikramiye ~ 2 yıl önce
Yaticak diyen var ama öyle bir hava yok insaalaaah yatar Ahmet Bolat isterse olur bugün yarın bı açıklama olur diye umut ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YHM ~ 2 yıl önce
TGS personellerinin hakettiği tüm haklara kavuşması için Thy nin tgs nin tüm hisselerini alarak kendi bünyesine geçirmesini beklememiz gerek.bu herkes için en doğrusu ve hayırlısı olacaktır. Büyümek ve ilerlemek mantığıyla tgs personelleri thy personeli ile bir olup elele ve birlikte daha da ileriye gideceklerdir. Tgs olmazsa thy olmaz thy olmazsa da tgs olmaz. Bir bütün ve ayrılmaz ikilidirler. Umarız en yakın zamanda buda olur ve özel sağlık sigortası , pass bilet ve maaş iyilestirmeleriyle arada fark kalmaz ve THY bünyesinde tek ve yek bir firma oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekattan yhmye ~ 1 yıl önce
Dostum hemen hemen hepsi oldu bir tek maaş düzelmedi
Kargo ~ 2 yıl önce
Kurbanda da yatacak mi bilen varsa bilgi verebilir ni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumlu işçi ~ 2 yıl önce
İnşallah yatar herkes sıkıntıda
Ramp işçisi ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar Merhaba Tgs'de mülakatım olumlu geçti iş başı için bayram sonra çağırıyorlar. Bavul taşıma ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. İşin ağırlığı nasıl,yemek ve normal molalar nasıl işliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Kardeş önce hayırlı olsun bavul taşıma demissin ya şutta uçaklara giden bagajlari arabalara yükleyeceksin yada ucak altından ucak ambarında bagaj dizeceksin yemek yeme şansın yok gibi boşluk bulduğun anda yersin sawdaysan metropol kart verirler hiç bi yerde geçmez evden ekmeğini yemeğini getir iki üç sene içinde bel fıtığı olursun o zaman geri hizmete atarlar biraz daha rahat edersin yada ehliyetin varsa şoförlüğe geçersin ama iki üç sene yorarlar
Ramp işcisi ~ 2 yıl önce
(Tgs) Bilgilendirme için teşekkür ederim. İstanbul havaalanına vermişler. ( İstanbul istasyonuna ) Anadolu yakasından geleceğim ancak henüz tam karar vermedim . İş yükü çok ağır ve yemek yemeye molan yok diyorlar. Ehliyetim mevcut yüksek sınıf ehliyet,tabi 1,2 sene yorarlar. Ama o süre içerisinde fıtık olmamak lazım sağlıktan olduktan sonra hiç bişeyin önemi yok.
Pist ~ 2 yıl önce
Maaaslar yattimi bende yok çünkü bir sorunmu var
Kargo Ofis ~ 2 yıl önce
Başkanımız Ahmet Bolata çok teşekkür ederim bu bayram üstü yüzümüzü güldürdü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airclinik tasima ~ 2 yıl önce
Bizlerde alacakmiyiz net bilgisi olan var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOŞ YORUM YAPMAYIN YETER ARTIK ~ 2 yıl önce
Buraya yorum yapan herkese sesleniyorum boş yorum yapmayın Niye ne için Sizlere dağıtilmak üzere para veriliyorsa şirket üzerine yatsın böyle bir şey kesinlikle yapmazlar herkez burda sizlerin hakkını yememek için çalışıyor ama sizler bizler lütfen Şirket hakkında kötü yorum yapmayın inanın bu yorumlar sizlere bizlere kötü yansıma yapıyor Şirket te zor durumda kalıyor sizler bizler sayesinde Bekleyin Görün Görelim zaten sizlere para yatmazsa hesabını Tk ya sorun Hani taşeron lar dahildi diye sonuçta bizlerde taşeron geçiyoruz . CLINIC le alakası olmayan şirket çalışanları size ne sizemi düştü clinic in aldığı bahşişler gözünüz varsa buyrun sizde gelin çalışın bakın bakalım adamlar ne zorlukla çalışıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolay ~ 2 yıl önce
Madem o kadar iyi gelsin kendileri yapsın
Clinik ~ 2 yıl önce
Yatmadı clinige

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000