04 Haziran 2021, Cuma 11:48:40

TGS personeline aşı müjdesi

Türk Hava Yolları'nı yer hizmetleri sağlayıcısı Turkish Ground Services (TGS) personeli Covid-19 aşı programına dahil edildi.
  • Öncelikle çalışma arkadaşlarımız adına gerçekten sevindik. Tekniğin gerçekten sıkıntısı ne? Bu konudan bağımsız bir soru teknik neyi eksik yapıyor neyi yanlış yapıyor, akıl alacak gibi değil? Evet cevapları alalım, Bence en temel sorun, yöneticilerin uçak teknisyeni kökenli olmaması, açın bu yolu, mühendislik mezunu mu olmak gerekiyor yok mu var mühendislik diplomasına sahip bir çok arkadaş var, Senin gözünden bakamayan adam senin gördüğünü nasıl görsün, uçak zamanında çıkıyor mu tamam çok başarılıyım çok zekiyim değme keyfime
  • Nasıl bi ayrımcılık bu ?
  • Thy. A.O bünyesinde home ofis çalışıp aylardır işe gitmeyen seçilmiş kişiler aşılanırken nedense pandemi başından beri çalışan teknik camia hala görmezden gelinmekte olup aşılanmamaktadır. Hadi evinde yatan istihdam fazlası seçilmişleri işten atmamak adına haksız yere maaşlarımızda kesinti yaptınızda çalışmayan evden çıkmayan adama aşı önceliği nedir. Şu şirketin gözünde lağım faresi kadar değerimiz yok malesef yazıklar olsun.
  • Bravo valla Havasin üvey evlat olduğunu dogruladiniz
  • Ayrımcılık her yerde

Türk Hava Yolları'nın (THY) yer hizmetleri sağlayıcısı Turkish Ground Services (TGS) personeli Covid-19 aşı programına dahil edildi. 

THY ve Havaş'ın iştiraki olan TGS de Covid-19 aşılama programına katıldı. Türkiye'nin en büyük yer hizmetleri şirketi konumundaki TGS tarafından yapılan duyuruyla personelin aşı randevusu alabileceği belirtildi.

Aşı tanımlaması yapılmayan personelin günlük olarak E-Nabız sistemi üzerinden kontrolleri gerçekleştirmesi gerektiği belirtildi. 

Çelebi ve Havaş personelinin ise henüz aşılama programına dahil edilmediği öğrenildi.

Öte yandan THY Genel Müdürlük çalışanları için de bir duyuru yapıldı. Personel için tanımlamanın yapıldığı belirtildi.

İşte THY Genel Müdürlük çalışanlarına konuyla ilgili yapılan o duyuru:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Ortaklığımız çalışanlarına,

Sağlık Bakanlığı tarafından bugün itibariyle e-Nabız sistemi üzerinden Covid-19 aşı tanımlamaları yapılmaya başlanmıştır.

Bildiğiniz gibi, bazı hastalıklara karşı aşı yaptırmak kişi ve toplum sağlığının korunması için önem arz etmektedir.

Tüm çalışanlarımızın, aşı durumlarını e-Nabız sistemi üzerinden takip ederek randevu oluşturmaları gerekmektedir.

Henüz kendilerine aşı randevu tanımı yapılmamış çalışma arkadaşlarımız, e-nabız sistemi üzerinden her gün kontrollerini sağlayabilirler.

Sizlerin ve kıymetli ailelerimizin sağlığı, bu süreçte bizim için en önemli hususların başında gelmektedir. Sağlığımızı koruyabilmek için, Sağlık Bakanlığımızın pandemi süresince yayınlamış olduğu maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini hatırlatırız.

Bu sürecin sonunda, güzel günlerin hepimizi beklediğine inancımız tamdır.

Sağlıklı günler dileriz"


©AirportHaber.com

TGS personeline aşı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Sorun ne? ~ 3 yıl önce
Öncelikle çalışma arkadaşlarımız adına gerçekten sevindik. Tekniğin gerçekten sıkıntısı ne? Bu konudan bağımsız bir soru teknik neyi eksik yapıyor neyi yanlış yapıyor, akıl alacak gibi değil? Evet cevapları alalım, Bence en temel sorun, yöneticilerin uçak teknisyeni kökenli olmaması, açın bu yolu, mühendislik mezunu mu olmak gerekiyor yok mu var mühendislik diplomasına sahip bir çok arkadaş var, Senin gözünden bakamayan adam senin gördüğünü nasıl görsün, uçak zamanında çıkıyor mu tamam çok başarılıyım çok zekiyim değme keyfime

Yanıtla

Kalan karakter 1000
POMPA ~ 3 yıl önce
Nasıl bi ayrımcılık bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 3 yıl önce
Thy. A.O bünyesinde home ofis çalışıp aylardır işe gitmeyen seçilmiş kişiler aşılanırken nedense pandemi başından beri çalışan teknik camia hala görmezden gelinmekte olup aşılanmamaktadır. Hadi evinde yatan istihdam fazlası seçilmişleri işten atmamak adına haksız yere maaşlarımızda kesinti yaptınızda çalışmayan evden çıkmayan adama aşı önceliği nedir. Şu şirketin gözünde lağım faresi kadar değerimiz yok malesef yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 3 yıl önce
Bravo valla Havasin üvey evlat olduğunu dogruladiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oguz ~ 3 yıl önce
Ayrımcılık her yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000