10 Kasım 2020, Salı 21:32:24

TGS Genel Müdür Yardımcısı Özçakır hayatını kaybetti

Yoğun bakımda tedavisi devam eden TGS Genel Müdür Yardımcısı Kartal Özçakır hayatını kaybetti.
  • Şu beğeneme butonuna basanların yorumu neden beğenmediklerini açıklayacak cesarete sahipler mi acaba merak ediyorum.bence o yürek yok onlarda ,bu tipler çıkarcı ve arkadan konuşan tiplerdir
  • Hepimizde emeğin var hakkını helal bizden yana helal olsun dilimiz varmıyor ölüm sana yakışmadı baba KARTAL nurlar içinde yat
  • Ey gidi Baba kartal, Allah rahmet etsin
  • Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Vaka sayilari Turkiye dahil Avrupa’da cok yuksek seviyelerde. Yoneticilerimizden bu surecte azami destek ve anlayis bekliyoruz. Olabildigince az insanla temas etmek ve mumkun mertebe evden calismak gerekli. Bizler ise mecburen toplu tasima araclari ile gidiyoruz. Kira giderimi azaltmak icin evi tasimam lazim ama korkuyorum nakliye calisanlarindan virus gecer yada esyalara bulasir diye. Benim gibi arkadaslarimda var ancak bu donemde en dogrusu fazla hareket etmemek. Saygilarimla.
  • Bakıyorum da arkasından bir sürü laf söyleyip dedi kodu yapan iki yüzlü sahtekarlar taziye mesajları atıyor artık bir yerlerinize kınalar yakarsınız ahlaksızlar
  • Mekânı cennet olsun. Birlikte belli süre çalıştık. Operasyon anlamında gerçekten iyi bir yöneticiydi. Kişilik olarak ta iyi biriydi. Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin hakkını ödeyemeyiz kaybımız çok büyük herkese sabırlar diliyorum
  • ALLAH RAHMET EYLESİN....
  • Kartal Bey ile yıllarca beraber çalışma fırsatım oldu Allah rahmet eylesin ailesene de sabırlar versin
  • Bir insana baba lakabi bosa verilmez. Ne kadar cok kisinin hayatina dokundu. Hastanede iken sevenlerinin duasi yetmedi. Sanirim Rabbim kendisini daha cok sevdi. Ruhun şad olsun. Tum yoneticilere ornek olacak bir durum. Yarın olseniz kac kisi arkanizdan boyle guzel sizi yad edebilir bir degerlendirin derim. Kartal Baba gibi dosdogru olun.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden TGS Genel Müdür Yardımcısı Kartal Özçakır hayatını kaybetti.

Turkish Ground Services (TGS) Genel Müdür Yardımcısı Özçakır Covid-19 virüsü ile savaşıyordu. Son olarak Şişli Kolon Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Özçakır hayata veda etti.

Kartal Özçakır TGS'nin kuruluş döneminde Havaş'tan geçiş yapmıştı. Son olarak TGS'de Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

TGS Genel Müdür Yardımcısı Özçakır hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (160)

ord prof ~ 3 yıl önce
Şu beğeneme butonuna basanların yorumu neden beğenmediklerini açıklayacak cesarete sahipler mi acaba merak ediyorum.bence o yürek yok onlarda ,bu tipler çıkarcı ve arkadan konuşan tiplerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen bilir ~ 3 yıl önce
Birader Helallik meselesi denen olay vardır istersen at gözlüğünü at bir kenara birileri birilerinin ekmeğiyle oynamaya kalkarsa o kişi zamanı geldiğinde helallik kararı kendi verir ona müdahale edemezsin. Benden yana helal olsun derim... AMA BAŞKA BİRİ OLAYDI HAKKIMI ASLA HELAL ETMEZDİM. Sende milletin kararına müdahale etmekten vazgeç bu kafayla bu zihniyet sizi çoookkk geriye iter... Ayrıca bu davranışın yüzünden başka yerde dayak yersin sakın başka ortamlarda söyle me benden sana abi nasihatı olsun.
Pegasus eski havaslılar ~ 3 yıl önce
Hepimizde emeğin var hakkını helal bizden yana helal olsun dilimiz varmıyor ölüm sana yakışmadı baba KARTAL nurlar içinde yat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NZk ~ 3 yıl önce
Ey gidi Baba kartal, Allah rahmet etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kubra ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Vaka sayilari Turkiye dahil Avrupa’da cok yuksek seviyelerde. Yoneticilerimizden bu surecte azami destek ve anlayis bekliyoruz. Olabildigince az insanla temas etmek ve mumkun mertebe evden calismak gerekli. Bizler ise mecburen toplu tasima araclari ile gidiyoruz. Kira giderimi azaltmak icin evi tasimam lazim ama korkuyorum nakliye calisanlarindan virus gecer yada esyalara bulasir diye. Benim gibi arkadaslarimda var ancak bu donemde en dogrusu fazla hareket etmemek. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AZRAİL ~ 3 yıl önce
Bakıyorum da arkasından bir sürü laf söyleyip dedi kodu yapan iki yüzlü sahtekarlar taziye mesajları atıyor artık bir yerlerinize kınalar yakarsınız ahlaksızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan Enginar ~ 3 yıl önce
Mekânı cennet olsun. Birlikte belli süre çalıştık. Operasyon anlamında gerçekten iyi bir yöneticiydi. Kişilik olarak ta iyi biriydi. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba Kartal ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin hakkını ödeyemeyiz kaybımız çok büyük herkese sabırlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ayt ~ 3 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nejdet gürbüz ~ 3 yıl önce
Kartal Bey ile yıllarca beraber çalışma fırsatım oldu Allah rahmet eylesin ailesene de sabırlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba Kartal ~ 3 yıl önce
Bir insana baba lakabi bosa verilmez. Ne kadar cok kisinin hayatina dokundu. Hastanede iken sevenlerinin duasi yetmedi. Sanirim Rabbim kendisini daha cok sevdi. Ruhun şad olsun. Tum yoneticilere ornek olacak bir durum. Yarın olseniz kac kisi arkanizdan boyle guzel sizi yad edebilir bir degerlendirin derim. Kartal Baba gibi dosdogru olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000