30 Mayıs 2022, Pazartesi 09:24:54

TGS aracı THY uçağına çarptı

Turkish Ground Services'e (TGS) ait bir araç İstanbul Havalimanı'nda THY uçağına çarparak hasar verdi.
  • Allah herşeyi gören,işiten,şüphesiz ki herşeyi bilendir. Kul hakkı yenirse,milletin ekmeğiyle oynanırsa işte böyle...
  • Uçağı ground etmek için takla atan harekatçı arkadaşlar gidin çarptığınız bu uçağı yatırın
  • Hatta calislarin %70 Rizeli hep torpil adam kayirmaca aldı başını gidiyor. Yöneticilerin geneli ofisten PC basindan kalkmıyor vallaha bıktık bir çıkın çalışanın halinden hiç anlamıyorsunuz
  • Şu küçücük kazaya 36 yorum yapılmış , hayret herkes istediği yere çekiyor .UFAK BİR KAZA BUNUN ABARTILACAK NEYİ VAR ..TRAFİKTE BİNLERCE KAZA OLUYOR ..İNSANIZ BİZ HATA YAPABİLİRİZ ..ABARTMAYIN YAAA ..
  • Bakin elinizi vicdaniniza koyun gecenlerde ucakta yanlislikla acil durum slide patlatti kabindeki arkadas cunku sahada calisan thy olsun tgs olsun tum birimleri yorgun ekstra mesai aldiklari paranin degeri yok yorgun argin mesai ustune mesai bunlarin asil suclusu yonetimdir personel almak yerine zaten yogun bir donemde personele daha cok yuk yukluyor.! (Eli cebinde ofiste sigara icen ve iscinin 5 kati maas alan iki kelime ingilizce bilmeyen ben tk yim ilah oldugunu sananhavacilikla alakasi olmadan maas alanlar bilmiyor alin teriyle gece gunduz calisan insanlarin neler yasadigini..) emniyetli saglikli operasyonlara kalirsa tabi.. saygiyla emekci havaci arkadaslar.
  • Tgs thy nin arka bahçesi olarak kurulmuş bir şirkettir. Tamamen siyasidir. Dolayısı ile bu kazalar normaldir. 2023 yılında her şey eski haline dönecek ve tgs sizlere ömür olacaktır
  • Bu insanlar Gece Gündüz Demeden Yağmur kar Demeden, Yazın Kavurucu Sıcağı demeden işinin başında Aldıkları parayı Sonuna kadar hakediyorlar, Klimalı odalarda oturup Tek damla Ter dökmeyen lütfen konuşmasın..
  • Kardeşim atölye diye bir yer var 6 yildir burada calisiyorum hala ne işe yarar anlamadim disarida nekadar çırak varsa limana usta olarak is basi yapmis aracı bir arizasi icin atölyeye gonderiyoruz arıza giliderildi diye cikan aracı baska yerleri arızalı halde geri geliyor sonra fren tutmaz gider uçağa çarpar suclu atölye degil şoför olur yazik. Afedersiniz ama atölyeye kız giren dul cikiyor.ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUDUR LUTFEN İLGİLENİLSİN.
  • Mobbing var…
  • Atlas uçağına çarpacak hali yok ya. Herkese geçmiş olsun. Bu kazalar çok oluyor, kök nedene kadar inilmeli ve çözüm bulunmalı. (Aşırı mesai, biriktirilmiş yorgunluk, araçların camlarının kaplamalar ile kapatılması, ehliyetsiz ve liyakatsiz çalışanlar, kural tanımaz personel, aracın bakımının yapılmaması, vb.) Bisikletliye kör noktada çarpmıyor, koca apronda kocaman uçağa çarpıyor. Bu normal değil.

Turkish Ground Services'e (TGS) ait bir araç İstanbul Havalimanı'nda THY uçağına çarparak hasar verdi.

Edinilen blgiye göre; TGS'ye ait bir aracı kullanan personel el frenini çekmeyi unutunca araç kaymaya başladı. Kaydıkça hızlanan araç THY'ye ait bir yolcu uçağına gövdeden çarptı.

Uçakta hasar oluşurken seferden çekilerek bakıma alındığı öğrenildi.

Olayda yaralanan olmazken, şirket içinde inceleme başladığı bildirildi.

©AirportHaber

TGS aracı THY uçağına çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

ESKİ PERSONELLER ~ 2 yıl önce
Allah herşeyi gören,işiten,şüphesiz ki herşeyi bilendir. Kul hakkı yenirse,milletin ekmeğiyle oynanırsa işte böyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artis harekatçı ~ 2 yıl önce
Uçağı ground etmek için takla atan harekatçı arkadaşlar gidin çarptığınız bu uçağı yatırın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şefi Rizeli müdürü rizeli ~ 2 yıl önce
Hatta calislarin %70 Rizeli hep torpil adam kayirmaca aldı başını gidiyor. Yöneticilerin geneli ofisten PC basindan kalkmıyor vallaha bıktık bir çıkın çalışanın halinden hiç anlamıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardinli ~ 2 yıl önce
Rizelilere şaşıyorum yatmak varken en çok çalışanlar konuşulanlar boş
Ali ~ 2 yıl önce
Şu küçücük kazaya 36 yorum yapılmış , hayret herkes istediği yere çekiyor .UFAK BİR KAZA BUNUN ABARTILACAK NEYİ VAR ..TRAFİKTE BİNLERCE KAZA OLUYOR ..İNSANIZ BİZ HATA YAPABİLİRİZ ..ABARTMAYIN YAAA ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy tgs ~ 2 yıl önce
Bakin elinizi vicdaniniza koyun gecenlerde ucakta yanlislikla acil durum slide patlatti kabindeki arkadas cunku sahada calisan thy olsun tgs olsun tum birimleri yorgun ekstra mesai aldiklari paranin degeri yok yorgun argin mesai ustune mesai bunlarin asil suclusu yonetimdir personel almak yerine zaten yogun bir donemde personele daha cok yuk yukluyor.! (Eli cebinde ofiste sigara icen ve iscinin 5 kati maas alan iki kelime ingilizce bilmeyen ben tk yim ilah oldugunu sananhavacilikla alakasi olmadan maas alanlar bilmiyor alin teriyle gece gunduz calisan insanlarin neler yasadigini..) emniyetli saglikli operasyonlara kalirsa tabi.. saygiyla emekci havaci arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahçe ~ 2 yıl önce
Tgs thy nin arka bahçesi olarak kurulmuş bir şirkettir. Tamamen siyasidir. Dolayısı ile bu kazalar normaldir. 2023 yılında her şey eski haline dönecek ve tgs sizlere ömür olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Hee tk nin sahibi sensin demek,vaybe
TGS Bagaj Hizmetleri ~ 2 yıl önce
Bu insanlar Gece Gündüz Demeden Yağmur kar Demeden, Yazın Kavurucu Sıcağı demeden işinin başında Aldıkları parayı Sonuna kadar hakediyorlar, Klimalı odalarda oturup Tek damla Ter dökmeyen lütfen konuşmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Kardeşim atölye diye bir yer var 6 yildir burada calisiyorum hala ne işe yarar anlamadim disarida nekadar çırak varsa limana usta olarak is basi yapmis aracı bir arizasi icin atölyeye gonderiyoruz arıza giliderildi diye cikan aracı baska yerleri arızalı halde geri geliyor sonra fren tutmaz gider uçağa çarpar suclu atölye degil şoför olur yazik. Afedersiniz ama atölyeye kız giren dul cikiyor.ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUDUR LUTFEN İLGİLENİLSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 2 yıl önce
Boş boş konuşuyorsunuz maalesef madem arızalı o zaman teslim almayın ayrıca her bindiğiniz aracı kontrol etmeniz gerekmekte baktınız bir sıkıntı var arıza formu açıp verin atölyeye asıl sıfır şoförlük bilgisi ile araçların üstüne çıkıyorsunuz daha hararet göstergesi gibi bile aracın göstergelerini bile bilmeden araç kullanan onlarca kişi var araç kullanmayı limanda öğreniyorsunuz ne yapsın atölye uçak altında gezip "ŞOFÖR" ün çekmediği el frenini mi çeksin.
TGS ESB de ~ 2 yıl önce
Mobbing var…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ne ~ 2 yıl önce
Arkadaş birim veya isim yazsan da ne olduğunu anlayalım.
YHM ~ 2 yıl önce
Yeni yönetim son atanan torpilli şeflere desteğe gelmiş
AtlasZEDELER ~ 2 yıl önce
Atlas uçağına çarpacak hali yok ya. Herkese geçmiş olsun. Bu kazalar çok oluyor, kök nedene kadar inilmeli ve çözüm bulunmalı. (Aşırı mesai, biriktirilmiş yorgunluk, araçların camlarının kaplamalar ile kapatılması, ehliyetsiz ve liyakatsiz çalışanlar, kural tanımaz personel, aracın bakımının yapılmaması, vb.) Bisikletliye kör noktada çarpmıyor, koca apronda kocaman uçağa çarpıyor. Bu normal değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000