17 Ekim 2019, Perşembe 12:37:50

Terör sempatizanları THY kontuarını işgal etti!

Türkiye tarafından Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna yapılan operasyonları protesto eden bir grup terör yanlısı Türk Hava Yolları kontuarlarını işgal etti.
  • Aynısını Lufthansa yapın terördestekçsi ülkeler diye
  • Barzani'nin bayrak dediği şey bu ülkenin başkentinde resmi törenle göndere çekilirken iktidarda kim vardı ve burada yorum yapanlar o zaman neredeydi?
  • Niye kızıyorsunuz ki bu ülkeler bize ne yapsa az, italya,almanya,fransa,hollanda,ingiltere,rusya,abd vs bize karşı ne varsa yapıyorlar biz de onlara iş,ihale saçıyoruz,vatandaşlarını sadece kimlikle ülkemize sokup,vergisiz ev,arsa almalarına izin veriyoruz,vize koymuyoruz,onların icatlarına hastayız,onlarla birbirimize hava atmayı marifet sayıyoruz,onlara karşı siyasi,sosyal örgütlü hiçbir tepki vermiyoruz,kısasa kısas yapmıyoruz,göz göre göre yanlış dış ve iç politikalar uyguluyoruz,milyonlarca insanımız avrupa'da yaşıyor bugüne kadar toplanıp da teröre,ülkemize takınan tavırlara karşı protesto yapmamışlar sonra italya'da olay oldu polis karışmadı,almanya,fransa bize şu yamuğu yaptı bilmem ne oldu diyoruz.
  • ne saldirisi lan? kim kime saldirmis? Teror orgutunu, teroristleri imha etmek yaptigimiz, kimseye saldirmak degil. seni sevici seni, burdan ekmek cikmaz sana..
  • Yiyosa bide Turkiye ´ de yapin Yureklazim. Ya anlamiyom bunlarim hepsini esgali belli. Memlekete girisde kaybettir
  • basin aciklamasini okudum, teroru desteklemekle alakasi yok. turkiye’nin saldirisini kiniyorlar. uluslararasi medyaya bir bakarsaniz sebebini de ogrenirsiniz. bu kadar kendinizi kaybetmeyin propogandalarla
  • Dogal ve demokratik bir tepki.
  • Bi sürüngenleri eziyoruz çatırtıları nerelerden geliyor
  • Kansız vatansızlar Aynı gösteriyi chicago’da da yaptılar
  • Bizde italyanlari adam bilirdik kendimize yakin gorurduk. Bundan sonra italyana makarna yok sarap yok. Su icsinler

Türkiye tarafından Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna yapılan operasyonları protesto eden bir grup terör yanlısı Türk Hava Yolları kontuarlarını işgal etti.

Barış Pınarı Harekatı'nı protesto etmek üzere İtalya'daki Bologna Guglielmo Marconi Havalimanı'na gelen terör yanlıları, İtalyan havalimanı polisinin müdahale etmemesini fırsat bilerek Türk Hava Yolları'na ait kontuarların önüne gelerek slogan attı. Check-in işlemlerini engelleyen gruba müdahale edilmedi. 

Yerel saatle 11:10'da yapılması planlanan TK1322 sefer sayılı Bologna-İstanbul uçuşunun söz konusu protesto nedeniyle rötara girebileceği öğrenildi.

İşte Bologna Havalimanı'ndaki o anlar:

Terör sempatizanları THY kontuarını işgal etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Birisi ~ 4 yıl önce
Aynısını Lufthansa yapın terördestekçsi ülkeler diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir soru ~ 4 yıl önce
Barzani'nin bayrak dediği şey bu ülkenin başkentinde resmi törenle göndere çekilirken iktidarda kim vardı ve burada yorum yapanlar o zaman neredeydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 4 yıl önce
Niye kızıyorsunuz ki bu ülkeler bize ne yapsa az, italya,almanya,fransa,hollanda,ingiltere,rusya,abd vs bize karşı ne varsa yapıyorlar biz de onlara iş,ihale saçıyoruz,vatandaşlarını sadece kimlikle ülkemize sokup,vergisiz ev,arsa almalarına izin veriyoruz,vize koymuyoruz,onların icatlarına hastayız,onlarla birbirimize hava atmayı marifet sayıyoruz,onlara karşı siyasi,sosyal örgütlü hiçbir tepki vermiyoruz,kısasa kısas yapmıyoruz,göz göre göre yanlış dış ve iç politikalar uyguluyoruz,milyonlarca insanımız avrupa'da yaşıyor bugüne kadar toplanıp da teröre,ülkemize takınan tavırlara karşı protesto yapmamışlar sonra italya'da olay oldu polis karışmadı,almanya,fransa bize şu yamuğu yaptı bilmem ne oldu diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevici ~ 4 yıl önce
ne saldirisi lan? kim kime saldirmis? Teror orgutunu, teroristleri imha etmek yaptigimiz, kimseye saldirmak degil. seni sevici seni, burdan ekmek cikmaz sana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulubatli67 ~ 4 yıl önce
Yiyosa bide Turkiye ´ de yapin Yureklazim. Ya anlamiyom bunlarim hepsini esgali belli. Memlekete girisde kaybettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
basin aciklamasini okudum, teroru desteklemekle alakasi yok. turkiye’nin saldirisini kiniyorlar. uluslararasi medyaya bir bakarsaniz sebebini de ogrenirsiniz. bu kadar kendinizi kaybetmeyin propogandalarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algıda seçicilik (?) ~ 4 yıl önce
Taşıdıkları pankart üzerindeki hayali kürdistan bayrağını görmedin heralde? Teröre sempatisi olmayan teröristlerin hayali bayrağını pankartına çizmez!
Sen kimlerden kardeş ~ 4 yıl önce
Hangi saldırı? Ortada saldırı falan yok nefsi müdafaa toprağını teröristten koruma var neyin kafasındasiniz acaba siz? İki terörist öldü ne kadar kiymetlendi
Mal ~ 4 yıl önce
Ulan sığır, Türkiye’nin saldırısı dediğin şey terörle mücadeledir.
Değişik ~ 4 yıl önce
Keşke Türkiye sana da bi “saldırı” düzenlese
algı ??? ~ 4 yıl önce
Yakın zamanda barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayıp,göndere çektirdikleri paçavra ne oluyor peki?
satılık ~ 4 yıl önce
batının uşağı satılık köpeklerden birimi yorum yapmış. türk-kürt kardeştir ama senin gibi vatansız şerefsizlere her yeri dar eder bu ülke ve mehmetçik
... ~ 4 yıl önce
dar dunya gorusu, sahsima hakaretler, dislike’lar. yorumu yazarken tahmin etmistim ama yazdim yine de. sizin gibi dusunmeyenler de var hatirlatayim diye. terore ve pkk’ya karsiyim, masum insanlarin oldurulmesine, sehirlerin bombalanmasina da karsiyim.
Dogal ~ 4 yıl önce
Dogal ve demokratik bir tepki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 4 yıl önce
Bi sürüngenleri eziyoruz çatırtıları nerelerden geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmem ne çocukları ~ 4 yıl önce
Kansız vatansızlar Aynı gösteriyi chicago’da da yaptılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ord ~ 4 yıl önce
orada bir sürü türk yaşıyor onlar niye toplanıp gösteri yapmadılar peki?
Italyan ~ 4 yıl önce
Bizde italyanlari adam bilirdik kendimize yakin gorurduk. Bundan sonra italyana makarna yok sarap yok. Su icsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000