15 Şubat 2010, Pazartesi 16:41:32

Terör korkusu uçağı döndürdü!

Meksika'ya giden British Airways'e ait Boeing 747 yolcu uçağı Atlantik üzerindeyken İngiltere'ye geri döndürüldü.
  • Bu Terör yüzünden bosuna kerozen harciyan BRITISH AIRWAYS daha sonra kriz var diyerek çalisanlarin ayliklarini donduruyor, ve yüzlerce calisani isten atiyor.!!!!!!!!!. Terör istemiyorsan Afganistan ve Iraktan çik.

İngiliz British Airways Havayolları'na ait Boeing 747 tipi yolcu uçağı, Meksika'ya gitmek üzere havalandı.

243 numaralı uçuş sırasında, uçaktaki yolculardan 55 yaşındaki bir Amerikalı hakkında "veri uyuşmazlığı" olduğu farkedilince, uçak Atlantik üzerindeyken geri çevrilip, tekrar Heathrow havalimanına indirildi.

Uçaktan indirilen adam, Terörizm yasasına dayanılarak aranıp, göçmenlik görevlilerine teslim edildi. Adamın daha sonra serbest bırakılıp bırakılmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

British Airways adına konuşan bir yetkili, "BA243 uçuş numaralı Heathrow Meksika uçağı, bir Amerikan vatandaşının yaşadığı veri uyuşmazlığı sorunu sebebiyle, Cuma günü öğleden sonra Heathrow havalimanına geri dönmüştür." açıklamasını yaptı.

Uçaktaki diğer 317 yolcudan özür dileyen yetkili, uçağın yakıt ikmalinden sonra tekrar Meksika'ya uçtuğunu da sözlerine ekledi.

Ulaşım Dairesi'nden bir yetkili de, yaşanan olayın ardından Heathrow'da herhangi bir güvenlik açığı bulunmadığını belitti.

(Milliyet)

Terör korkusu uçağı döndürdü!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Terör yüzünden bosuna kerozen harciyan BRITISH AIRWAYS daha sonra kriz var diyerek çalisanlarin ayliklarini donduruyor, ve yüzlerce calisani isten atiyor.!!!!!!!!!. Terör istemiyorsan Afganistan ve Iraktan çik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000