18 Mayıs 2009, Pazartesi 08:13:09

Termal kamera gelmemesi eleştirilere neden oldu...

Dünyayı tehdit eden Domuz Gribi’ne karşı uluslararası havaalanlarında tüm tedbirler alınmasına rağmen Trabzon Uluslararası Havalimanı’na termal kameranın hala gelmemesi eleştirilere neden oldu.
  • artık bizimde termal kameramız var bugün kuruldu bilginize
  • kapadokya havalimanındada termal kamera yok.israil-ispanya-almanya ve yunanistandan turistler gelmekte.bir an önce termal kameranın kurulmasını istiyoruz.
  • Lütfen!Yetkililerden maximum dikkat bekliyoruz.Bir an önce gereği yapılsın artık!

Kameranın İstanbul’da virüsün tespitinde gördüğü fonksiyonun ardından gözler diğer havalimanlarına çevrildi. Türkiye genelinde aralarında Trabzon’un da bulunduğu 14 havalimanına kamera konması kararlaştırılmışken, kameranın hala gelmemesi endişe oluşturdu.

Dünyayı kasıp kavuran ‘Domuz Gribi’ne karşı uluslar arası havaalanı olma özelliği taşıyan Trabzon Havaalanı’nda bazı tedbirler alınırken en önemli tedbir olarak göze çarpan termal kameranın hala gelmesi eleştirilere neden oluyor.

Dünya genelinde çok sayıda kişinin ölümüne neden olan ‘Domuz Gribi’ önceki gün Türkiye’ye resmen giriş yaptı. ABD’den Amsterdam aktarmalı olarak İstanbul’a inen Irak asıllı Amerikan vatandaşının kendisi ve eşinin ‘Domuz Gribi’ virüsü taşıdığı termal kamera ile belirlendi.

Havaalanlarında ‘Domuz Gribi’ (H1N1 virüsü) virüsü taşıyan yolcuların tespitinde en önemli faktör olarak termal kamera gösterilirken uluslar arası havaalanı özelliği taşıyan Trabzon Havaalanı’na halen daha termal kamera konmaması kafalarda soru işareti oluşturuyor. Yetkililer cihazların yurt dışından henüz temin edilemediğini belirtiyor. Bilindiği gibi Türkiye genelinde ilk etapta 14 hava limanına termal kamera konması kararlaştırılmış, Trabzon Havalimanı da bunlardan biri olarak belirlenmişti.

Termal kamera gelmemesi eleştirilere neden oldu...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
artık bizimde termal kameramız var bugün kuruldu bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kapadokya havalimanındada termal kamera yok.israil-ispanya-almanya ve yunanistandan turistler gelmekte.bir an önce termal kameranın kurulmasını istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen!Yetkililerden maximum dikkat bekliyoruz.Bir an önce gereği yapılsın artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000