20 Ağustos 2011, Cumartesi 12:50:09

TEPKİLER ARTIYOR...

Uluslararası turizme hizmet veren Dalaman Havalimanı’na ulaşımı sağlayan 10 kilometrelik duble yolda bir türlü tamamlanamayan asfalt çalışmaları tepkiyle karşılandı...
  • yaptiranlar sizi görmedi diye yaptirmiyor mu oluyor??valla bu izinde sasirdim eskiden 5-6 saat süren yol 4saat sürdü mola icinde!!yola devam!!
  • Ulkede hep duble yoldan bahsediyorlar ama ne hikmet ise o duble yolun her birisini bi tarafında inşaat var bi türlü kavuşamadık şu dublelelre.Dedigin gibi abicim aynen devam...
  • durmak yok rezalete devam.....
İlkbaharda çalışmalara başlanan Dalaman Havalimanı yolu yükseltilerek önce geliş yolu asfaltlanmış, sonra da gidiş yolu asfaltlanması tamamlanmıştı. Bu çalışmalar esnasında yolun daralmasından dolayı ölümlü trafik kazaları yaşandı. Kısa bir süre önce her iki yönü de asfaltlanan yolun yeniden kazılarak sıcak asfalt döküleceği öğrenilmesi tepkilere neden oldu. Vatandaşlar yolda kısa bir süre önce asfaltlama çalışması yapıldığını belirterek “Madem sıcak asfalt dökülecekti; neden planlanarak ikisi bir yapılmadı” diyerek tepki gösteriyor.
 
Dalaman CHP İlçe Başkanı Erol Ertunç, “Yol tekrar kazılıp, sıcak asfalt yapılıyor. Daha önce kazıldığında yetkililer sıcak asfalt yapılacağını söylenmişti. Yapılan asfaltı bozup, yeniden tekrar asfalt yaptılar. Şimdide tekrar dökülen asfalt kazılarak sıcak asfalt yapılıyor. O zaman halkımızda bize soruyor. Sıcak asfalt ihalesi yapılmadan neden yolları kazdılar? Bu paralar bizim cebimizden çıkıyor” dedi.
 
10 kilometrelik bu yolda ölümlü trafik kazalarının meydana geldiğini belirten Ertunç “Bu yollarda asfalt döküldükten bu yana 2 kişi hayatını kaybetti. 10’un üzerindeki maddi hasarlı kazada ise, büyük miktarda maddi kayıp meydana geldi. Plansız programsız yapılan işlerin acısını halkımız çekiyor” şeklinde konuştu.
 
Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz da, devam eden çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Normalde sıcak asfalt yapılacağı önceden belli değildi. Daha sonra Dalaman Havalimanı’nın uluslararası havalimanı olması nedeni ile daha kalite yol olsun diyerek, sıcak asfalt yapılacağı belirlendi. Sıcak asfalt ihalesinin uzamasından dolayı yol bozulmasın ve trafik aksamasın düşüncesiyle geçici sathi asfalt kaplandı” diye konuştu.
 
Geçtiğimiz ay sıcak asfalt ihalesi yapılan yolun İhale bedeli 10 trilyon TL. İhaleyi alan firma işe başladı. Geçici yapılan asfalt sökülüp yerine sıcak asfalt yapılıyor. Çalışmaların Ekim Ayı sonu gibi bitmesi planlanırken, Dalaman şehir merkezinden çevre yoluna kadar giden anayolun da 2012 yılı içerisinde yol çalışmaları başlanıp, 2013 yılında da sıcak asfalt ile kaplanacağı belirtildi.

Haber3
TEPKİLER ARTIYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yaptiranlar sizi görmedi diye yaptirmiyor mu oluyor??valla bu izinde sasirdim eskiden 5-6 saat süren yol 4saat sürdü mola icinde!!yola devam!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ulkede hep duble yoldan bahsediyorlar ama ne hikmet ise o duble yolun her birisini bi tarafında inşaat var bi türlü kavuşamadık şu dublelelre.Dedigin gibi abicim aynen devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
durmak yok rezalete devam.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000