13 Mart 2009, Cuma 13:19:56

Teoman Tosun sorulmayanları cevaplayacak

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu “Sorun Cevaplasın” bu akşam Türk Sivil Havacılık Sektörü’nün önemli bir ismini daha konuk ediyor.
  • airport tw nin konuk seçimine biraz özen göstermesini temenni ediyorum kendilerini de bu insanlarla aynı kefeye koydurmasınlar insanların gözünde
  • ya şu camiada şaibesiz bir tek adam yok mudur acaba? bu da onlardan birisi... merak ediyorum bakalım bunca yıldır havacılığa ne boyutlar kazandırmış. merakla izleyeceğim.
  • slm dusseldorfa sefer dusundunuzmu gecenlerdede yazmistim ama bir cevap olmadi

Uzun yıllardan beri Türk Sivil Havacılığı’nda boy gösteren ve sektörün deneyimli isimlerinden olan Best Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun, Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu ve Cuma akşamlarına damgasını vuran “Sorun Cevaplasın” programının konuğu oluyor.

Havacılık sektörüne girdiği 1976 yılından beri yaşadıklarını, sektörün bugünü yarınını ve sorulmamış bir çok sorunun cevabını Ali Kıdık’la paylaşacak olan Teoman Tosun’un konuk olduğu programı sakın kaçırmayın.

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık tarafından hazırlanıp sunulan bu müthiş program canlı olarak bu akşam saat 21:00’da Airport TV ekranlarında olacak.

Programa aktif olarak sorularınız ve görüşlerinizle katılmak için tüm GSM operatörlerinden air yazıp bir boşluk bırakarak mesajınızla birlikte 2030’a SMS gönderebilirsiniz.

Teoman Tosun sorulmayanları cevaplayacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
airport tw nin konuk seçimine biraz özen göstermesini temenni ediyorum kendilerini de bu insanlarla aynı kefeye koydurmasınlar insanların gözünde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya şu camiada şaibesiz bir tek adam yok mudur acaba? bu da onlardan birisi... merak ediyorum bakalım bunca yıldır havacılığa ne boyutlar kazandırmış. merakla izleyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
slm dusseldorfa sefer dusundunuzmu gecenlerdede yazmistim ama bir cevap olmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000