21 Ocak 2022, Cuma 10:38:24

Temsil Gözetimde Büyük Savaş An Meselesi

Yerli ve yabancı havayolu şirketlerine temsil gözetim hizmeti veren şirketlerde adı konulmamış bir savaş yaşanıyor.
  • Bu şirket kredisini fazlasıyla tüketerek Türk sivil havacılığının kara listeye girmesine sebep olmuştur. Brezilya polisinin yakaladığı 1.3 ton uyuşturucu maddesiyle adeta olaya yeni bir trend getirmiştir. Devlete 1,5 milyar vergi borcu olup Devletten 3 kuruşa satın aldıkları uçaklarla bu pis işlere girmiş sonra aklı sıra namuslu iş adamlarına racon keserek kendi bataklığına çekmek istemiştir. Lisansı iptal edilmezse hala bu işlerde parmağı ve ortaklıkların düzeni içindir. Şayet iptal edilirse demek ki tek başlarına hareket etmişlerdir.
  • Adamlar temsil gözetim yetkisi ile apron kartı alıp havalimanında iş yapıyorlar. Altın kartı olan firmada bütün dünyada kriminal faaliyet gösteren grup çete mafya ilgisini çekiyor...bütün işi yer hizmetleri yaparken ucak altı üstü gezen temsilci personeli..
  • Fly ne ya. Bunlar sonradan ortaya çıkan firmalar. Orada burada çalışmakla havacı olunmaz. Havacı eğitimlerle olunur. Kaçında uluslararası firmalardan alınmış sertifika var acaba.
  • Fly mly hikaye. Sadece gözen kalır diğerleri güme gider
  • En kurumsali gozen. Casio servis elemanları da ilitesimi iyi çocuklar. Ancak diğerleri çok iyi değil bence.
  • ordada mı 2.5 temsilci şirket kalacak?

Yerli ve yabancı havayolu şirketlerine temsil gözetim hizmeti veren şirketlerde adı konulmamış bir savaş yaşanıyor. FLY Service’in başına gelen olayların ardından ACM’de bir başka olaydan dolayı büyük sıkıntı içine girdi. Şimdi eller havaya açıldı ACM’nin ruhsatı iptal edilsin duası ediliyor.

Özellikle yabancı havayolu şirketlerini Türkiye uçuşlarında yakıttan, uçuş iznine kadar birçok hizmeti gören temsil gözetim firmaları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Adı konulmamış bir savaşın yaşandığı sektörde sezon öncesi kılıçlar çekildi.

FLY Service’in bir uçak satışı ile ilgili ruhsat iptalinin ardından müşteriler birer birer kapışılmış, adeta müşteri kapma yarışı yaşanmıştı.

Müşterileri Adriyatik, ACM, Merkür gibi şirketler paylaşırken FLY Service konusu mahkeme kanalı ile çözülürken gidenlerin geri gelmesi için yeni bir mücadele başladı.

Öte yandan ACM’ye yapılan operasyonun ardından şimdi de gözler o tarafa çevrildi. Temsil Gözetim hizmeti veren firmaların yeni hedef noktası ACM.

Bazı firmaların ACM’nin ruhsatının iptal edilmesini beklediği, iptal durumunda da ACM tarafından hizmet veren firmalara kanca atıldığı kaydediliyor.

Türkiye’de çok sayıda temsil gözetim firması bulunuyor. Bu firmalar arasında öne çıkanlar, FLY Service, Merkür, Bilen, Adriyatik, ACM, Gözen gibi toplamda yirmiye yakın şirket bulunuyor.

Bu şirketlerin bir çoğu lokal bölgeler için kurulmuş şirketler olarak göze çarparken, asıl kavga büyükler arasında yaşanıyor.

©AirportHaber.com

Temsil Gözetimde Büyük Savaş An Meselesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ACM'nin lisansı ~ 2 yıl önce
Bu şirket kredisini fazlasıyla tüketerek Türk sivil havacılığının kara listeye girmesine sebep olmuştur. Brezilya polisinin yakaladığı 1.3 ton uyuşturucu maddesiyle adeta olaya yeni bir trend getirmiştir. Devlete 1,5 milyar vergi borcu olup Devletten 3 kuruşa satın aldıkları uçaklarla bu pis işlere girmiş sonra aklı sıra namuslu iş adamlarına racon keserek kendi bataklığına çekmek istemiştir. Lisansı iptal edilmezse hala bu işlerde parmağı ve ortaklıkların düzeni içindir. Şayet iptal edilirse demek ki tek başlarına hareket etmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denetlenmeli ~ 2 yıl önce
Adamlar temsil gözetim yetkisi ile apron kartı alıp havalimanında iş yapıyorlar. Altın kartı olan firmada bütün dünyada kriminal faaliyet gösteren grup çete mafya ilgisini çekiyor...bütün işi yer hizmetleri yaparken ucak altı üstü gezen temsilci personeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 2 yıl önce
Fly ne ya. Bunlar sonradan ortaya çıkan firmalar. Orada burada çalışmakla havacı olunmaz. Havacı eğitimlerle olunur. Kaçında uluslararası firmalardan alınmış sertifika var acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mly ~ 2 yıl önce
Fly mly hikaye. Sadece gözen kalır diğerleri güme gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gozen ~ 2 yıl önce
En kurumsali gozen. Casio servis elemanları da ilitesimi iyi çocuklar. Ancak diğerleri çok iyi değil bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye ~ 2 yıl önce
ordada mı 2.5 temsilci şirket kalacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000