15 Ocak 2018, Pazartesi 09:06:25

Temel Kotil'den Endonezya çıkarması

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) Genel Müdürü Temel Kotil, Endonezya havacılık şirketi PTDI–PT Dirgantara Indonesia’yı ziyaret etti.
  • müthiş teyyare fabrikamız bu saatten sonra düdüklü tencere yaparsa yatın kalkın şükredin
  • Güneş doğudan yükselir.. Bu çalışmalar elbet meyvesini verecek. Dünyanın merkezinin Asyaya kaydınını göremeyecek kadar küçük adamlar saçma sapan yorumlar yazıyor.. Tebrikler Sn. Kotil.
  • yahu bu adam o kadar değerli ise neden THY de iken görevden alındı.Eğer THY de başarısız diye görevden alındı ise neden tekrar göreve genel müdür olarak atandı.Nedir? bu sorunun cevabı! cevap; hint kumaşı gibi olmasın
  • Thy'ye fetocuları dolduran şimdi de tai'ye bir sürü ne oldukları belirsizleri dolduran adam nasıl o makamda akıl alır iş degil...
  • Sadakata göre değil de liyakata göre kişileri atasalarda artık, tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenmese ne dersiniz.Derler ya; işi ehline teslim et.
  • Hani bir dönem Polonya ile imzalamıştınız da Atak satacaktınız. Ondan mı? Yazık paralara. Oralarda yiyip, içip, lüks otellerde kalıyorlar.
  • Bu adam ve şürekasını tasfiye etmediniz, pişman olacaksınız. Adam ne başbakan takıyor ne cumhurbaşkanı. Takiyenin kralı kripto.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) Genel Müdürü Temel Kotil, Endonezya havacılık şirketi PTDI–PT Dirgantara Indonesia’yı ziyaret etti.

PTDI–PT Dirgantara Indonesia tarafından yapılan açıklamaya göre, Kotil ve beraberindeki heyet Bandung kentinde PT. Dirgantara Genel Direktörü Elfien Goentoro tarafından karşılandı. Açıklamada, Dirgantara yetkilileri ile ikili görüşme gerçekleştiren Kotil’in üretim tesisinde de incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Bu ziyaretin, geçen yıl mayıs ayında İstanbul’daki Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında (IDEF 2017) iki şirket arasında imzalanan anlaşma kapsamında iş birliğini sürdürme ve geliştirilmesi çerçevesinde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Taraflar arasındaki anlaşmanın, iki kurumun stratejik iş birliğinin ana hatlarının belirlenmesi ve iş birlikleri kapsamında uygulanacak en iyi stratejinin oluşturulması temellerine dayandığı ifade edildi.

TUSAŞ ve Dirgantara’nın ayrıca, N219, N245 tipi uçak ve insansız hava aracının yanı sıra teknik parça sağlanması, uzay sanayisi ve pazarlama gibi bir çok alanda destek ve iş birlikleri yapacağı belirtildi.

TUSAŞ ile Endonezya'nın en büyük havacılık şirketi PTDI–PT Dirgantara Indonesia arasında 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında (IDEF 2017) iki ülke arasında havacılık alanındaki iş birliğinin gelişmesine yönelik mutabakat muhtırası imzalanmıştı.

Temel Kotil'den Endonezya çıkarması

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

srn6 ~ 6 yıl önce
müthiş teyyare fabrikamız bu saatten sonra düdüklü tencere yaparsa yatın kalkın şükredin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ve milli ~ 6 yıl önce
Güneş doğudan yükselir.. Bu çalışmalar elbet meyvesini verecek. Dünyanın merkezinin Asyaya kaydınını göremeyecek kadar küçük adamlar saçma sapan yorumlar yazıyor.. Tebrikler Sn. Kotil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar mı yerli ve milli ? ~ 6 yıl önce
Yalakalık iyi bir şey degil adamı bozar. Kendi insanı nı ayıran hakkını yiyen hainleri thy'ye dolduran mı yerli ve milli ?
genel müdür ~ 6 yıl önce
yahu bu adam o kadar değerli ise neden THY de iken görevden alındı.Eğer THY de başarısız diye görevden alındı ise neden tekrar göreve genel müdür olarak atandı.Nedir? bu sorunun cevabı! cevap; hint kumaşı gibi olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyyyyy temellll ~ 6 yıl önce
Thy'ye fetocuları dolduran şimdi de tai'ye bir sürü ne oldukları belirsizleri dolduran adam nasıl o makamda akıl alır iş degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patates, soğan, sarımsak ~ 6 yıl önce
Sadakata göre değil de liyakata göre kişileri atasalarda artık, tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenmese ne dersiniz.Derler ya; işi ehline teslim et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutabakat muhtırasıymış ~ 6 yıl önce
Hani bir dönem Polonya ile imzalamıştınız da Atak satacaktınız. Ondan mı? Yazık paralara. Oralarda yiyip, içip, lüks otellerde kalıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canın mı Çekti? ~ 6 yıl önce
Kalmak istediğin oteli yaz ödeyelim de git kal Vatanı için çalışanlara bulaşma takıl küçük dünyanda
Bu mu? ~ 6 yıl önce
Bu mu vatan için çalışmak?
Aman ~ 6 yıl önce
Bu adam ve şürekasını tasfiye etmediniz, pişman olacaksınız. Adam ne başbakan takıyor ne cumhurbaşkanı. Takiyenin kralı kripto.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 6 yıl önce
THY’deki FG plakalı yüzlerce araç nasıl unutuldu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000