22 Eylül 2021, Çarşamba 11:17:30

Temel Kotil AirportHaber'e Konuştu

Türkiye’nin en büyük havacılık etkinliği olan TEKNOFEST’in en büyük paydaşlarından biri olan TUSAŞ'In Genel Müdürü Temel Kotil, AirportHaber'e konuştu.
  • Thy'ye fetocuları dolduran ve şimdi de tusaş'ın başına torpille geçen zat'ın arkasında duran da önce thy kargo'da torpille müdür oldu sonra bir anda tusaş'a geçti şimdi orada küpünü dolduruyor ne güzel !
  • Ama gençler bademlerle çalışmak istemiyor. Çağdaş ve demokratik işyerleri arıyorlae. Arabesk zihniyet değil
  • Genc muhendis araniyor, kriterler: 1- AKP Ilce Baskanligina kayitli olacak, 2- En dusuk seviyede milletvekili torpili olacak, 3- Is yerinde insallah, bismillah kelimelerini cok fazla kullanacak, 4- Surekli FETO'ye kufur edecek, 5- Baskan'i peygamber kabul edecek, 6- Gerektiginde rusvet alma, hirsizlik yapma gibi konularda din adamlarindan fetva alabilecek, 7- Hirsizlik yapmayan, Baskan'a yalakalik yapmayan herkesi FETO'cu ilan edecek. Bence aday cok...
  • Parti referansi haricinde kimse alinmiyor, gidin milletvekili destegi alin
  • Genc muhendisleri thy teknik kapacak galiba 83lu bir de limit koymuslar
  • Ne yazık ki gençler sizlerle çalışmak yerine yurtdışına kaçmayı tercih ediyor. Bence nedenini araştırın önce
  • THY den gönderildikten sonra baktı ki sadakatçılık sadece yetmiyor, tutanacak dal bulabilmek için arayışlarından biri de gençlere yönelmesi hiç de yabancı gelmedi.Hadi bakalım, 2009 yılından beri uçak yapıyoruz uçuyoruz diye diye 2021 geldi.Şimdi de 2023 diyor, Kendşsine alllah uzun ömür versin daha çok yıllar duyacağız.
  • Aklı başında bir mühendis senin başında olduğun bir yerde çalışmaz,çalışamaz...Yazık ki bu ülkede adına torpil,hemşehricilik,particilik denen kepazelik yüzünden senin gibi biri Thy ve Tusaş gibi şirketlere tepeden inme yönetici oldu.

Türkiye’nin en büyük havacılık etkinliği olan TEKNOFEST’in en büyük paydaşlarından biri olan TUSAŞ'In Genel Müdürü Temel Kotil, AirportHaber'e konuştu. 

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve 26 Eylül'e kadar ziyaretçilere açık olan TEKNOFEST tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyonun en büyük katılımcıları arasında yer alan TUSAŞ da gençlere havacılık ve teknoloji tutkusunu aşılamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. TUSAŞ standını ziyaret edenlere çeşitli simulatör deneyimleri yaşatılırken, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil de gençlerle uzun uzun sohbet etti. 

AirportHaber'e özel açıklamalarda bulunan Kotil, TEKNOFEST'in özellikle gençlere büyük katkı sağladığını ifade etti. Kotil, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'a geleceği dair planlarını da anlattı. 

Genç mühedisleri bünyesine katmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Kotil, geçtiğimiz günlerde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile yapılan anlaşmayla birlikte başarılı öğrencilerin mezuniyet sonrasında TUSAŞ bünyesinde görevlendirileceğini belirtti. 



İş birliği sayesinde üniversite içerisinde bir irtibat bürosu kurulacağını ifade eden Prof. Dr. Temel Kotil, öğrencilere Türk uçak sanayiine yönelik ilk çalışmalarını gerçekleştirmeleri yönünde imkân sağlanacağını söyledi.

Kotil, başta Milli Muharip Uçak (MMU) olmak üzere diğer projelerle ilgili çalışmalarında aralıksız olarak devam ettiğini açıkladı.

©AirportHaber.com

Temel Kotil AirportHaber'e Konuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

torpil sağolsun ~ 3 yıl önce
Thy'ye fetocuları dolduran ve şimdi de tusaş'ın başına torpille geçen zat'ın arkasında duran da önce thy kargo'da torpille müdür oldu sonra bir anda tusaş'a geçti şimdi orada küpünü dolduruyor ne güzel !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gençler ~ 3 yıl önce
Ama gençler bademlerle çalışmak istemiyor. Çağdaş ve demokratik işyerleri arıyorlae. Arabesk zihniyet değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 3 yıl önce
Genc muhendis araniyor, kriterler: 1- AKP Ilce Baskanligina kayitli olacak, 2- En dusuk seviyede milletvekili torpili olacak, 3- Is yerinde insallah, bismillah kelimelerini cok fazla kullanacak, 4- Surekli FETO'ye kufur edecek, 5- Baskan'i peygamber kabul edecek, 6- Gerektiginde rusvet alma, hirsizlik yapma gibi konularda din adamlarindan fetva alabilecek, 7- Hirsizlik yapmayan, Baskan'a yalakalik yapmayan herkesi FETO'cu ilan edecek. Bence aday cok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 3 yıl önce
Parti referansi haricinde kimse alinmiyor, gidin milletvekili destegi alin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genc ~ 3 yıl önce
Genc muhendisleri thy teknik kapacak galiba 83lu bir de limit koymuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Badem bıyıkımı? ~ 3 yıl önce
Akepeli olma sartı varmı? Bitirdiniz ulkeyi!
Gençler ~ 3 yıl önce
Ne yazık ki gençler sizlerle çalışmak yerine yurtdışına kaçmayı tercih ediyor. Bence nedenini araştırın önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gençler ~ 3 yıl önce
THY den gönderildikten sonra baktı ki sadakatçılık sadece yetmiyor, tutanacak dal bulabilmek için arayışlarından biri de gençlere yönelmesi hiç de yabancı gelmedi.Hadi bakalım, 2009 yılından beri uçak yapıyoruz uçuyoruz diye diye 2021 geldi.Şimdi de 2023 diyor, Kendşsine alllah uzun ömür versin daha çok yıllar duyacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mühendis ~ 3 yıl önce
Aklı başında bir mühendis senin başında olduğun bir yerde çalışmaz,çalışamaz...Yazık ki bu ülkede adına torpil,hemşehricilik,particilik denen kepazelik yüzünden senin gibi biri Thy ve Tusaş gibi şirketlere tepeden inme yönetici oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000