25 Ocak 2021, Pazartesi 10:04:17

TEM'de korkutan kaza... TGS servisine tır çarptı!

TEM Otoyolu Avcılar Gişeler Mevkii'nde iddiaya göre gişelerde kaygan zemin nedeniyle duramayan TIR, TGS personelini taşıyan bir midibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile beton bloklara da vuran TIR sürücüsü sıkıştığı aracın kabininden itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.
  • Farkettik zaten, beylikdüzünden yenibosnaya 3 saatte gelince birşeylerin ters gittiğini anladık ve kulakları da çok çınlamıştır. Geçmiş olsun.
  • Büyük geçmiş olsun

TEM Otoyolu Avcılar Gişeler Mevkii'nde iddiaya göre gişelerde kaygan zemin nedeniyle duramayan TIR, TGS personelini taşıyan bir midibüse arkadan çarptı. 

Kaza, sabah 08.10 sıralarında TEM Otoyolu Avcılar Gişeler mevkii Haramidere istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, TIR gişeler mevkiinde gelindiğinde yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde duramayarak Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services'ın (TGS) personelini taşıyan 34 LDZ 115 plakalı Firuzköy servisine vurduktan sonra beton bloklara çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR sürücüsü kabinde sıkıştı. Sürücüye ilk müdahalenin ardından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

Kaza sonrası trafik durmak noktasına geldi. İtfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla araç içinde sıkışan sürücü ayağında kırık olma şüphesiyle çevrede bulunan bir hastaneye kaldırıldı.









TEM'de korkutan kaza... TGS servisine tır çarptı!

Yorumlar

Üzücüü ~ 3 yıl önce
Farkettik zaten, beylikdüzünden yenibosnaya 3 saatte gelince birşeylerin ters gittiğini anladık ve kulakları da çok çınlamıştır. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UTEM ~ 3 yıl önce
Büyük geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000