23 Eylül 2016, Cuma 14:57:49

Telefon havada alev aldı

Indigo Havayolları'nın Singapur-Chennai seferini yapan yolcu uçağında Samsung Note 2 telefon alev alarak büyük korku yaşattı.
  • Samsungu bitirmeyi kafaya koymuşlar :)
  • Pil orjinal degilse olabilir.
  • Samsung iphone nun canını fazla acıttı galiba. Nedense hep iphone cilerin note ları patlıyor ?
  • Butun telefonlar kapatilmali ve kesinlikle acilmamalidir. Acma telefonu ucus boyunca, 24 saat kapali kalsa nolur ? Nedir bu bukadar telefon manyakligi telefon hastaligi ??? Ayrica yan sanayi batarya kullanilmamali... Samsung'un sucu degil bu bataryayi orjinal kullanmayan kullanici sorunu... Ucus oncesinde butun telefonlar tipki silahlarin toplandigigi gibi toplanmali iniste iade edilmeli. Coluk cocugun, ego sorunu kompleks sorunu olan insanlari selfie manyakligindan birgun ucak dusecek yahu.
  • Lityum iyon pil, tam dolu olduğunda yalıtılmış kısmı herhangi bir nedenle havayla temas edince kendiliğinden tutuşan bir pil çeşididir.
  • Sorun yok. Benim telefonumda oyle gözüküyor ve gayet iyi calisiyo
  • benim S7 edge de havada ısındı ve bof ederek on kamera ikiye ayrıldı bakalım ne olacak Samsung düşürmüşsünüz diyor gelde anlat...
  • İnadına Samsung.
  • Birileri düğmeye bastı zamanlaması manidar üst akılın işi bunlar
  • Note 2 çıkalı seneler sonra yanmış gelip burada yasağın Samsung telefonlar için genişletilmesi düşünülüyor diyor haberde. Ben de şu anda Note4 kullanıyorum ve ne ısınma ne de başka bir şey var. Hayır yani kötü bir şey dilemek istemiyorum ama bir defa da İphone 7 de şöyle bir şey olsa da insanlar Samsung a b** atmayı bıraksalar.

Indigo Havayolları'nın Singapur-Chennai seferini yapan yolcu uçağında Samsung Note 2 telefon alev alarak büyük korku yaşattı.

Sorunsuz bir uçuşun ardından Chennai için inişe geçen uçakta yanık kokusu ve duman yayılmaya başladı. Dumanı takip eden kabin ekibi bir yolcunun telefonunun alev aldığını belirledi. Telefonu yangın söndürücüyle söndüren kabin ekibi daha sonra da soğuk su dolu bir kaba kaydu.

Uçak Chennai'ye indikten sonra kontrol amaçlı bakıma alınırken, şirket tarafından yapılan açıklamada yolcuların uçuş boyunca telefonlarını açmama uyarısı yapıldı.

Geçtiğiiz günlerde de birçok şirket uçaklarında Samsung Galaxy Note 7 telefonların kullanımını yasaklamıştı. Bu kez Note 2'nin alev almasıyle yasağın Samsung telefonlar için genişlemesi bekleniyor.

Telefon havada alev aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

eriyor ~ 8 yıl önce
Samsungu bitirmeyi kafaya koymuşlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orjinal ~ 8 yıl önce
Pil orjinal degilse olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Combuster ~ 8 yıl önce
Samsung iphone nun canını fazla acıttı galiba. Nedense hep iphone cilerin note ları patlıyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havada ~ 8 yıl önce
Butun telefonlar kapatilmali ve kesinlikle acilmamalidir. Acma telefonu ucus boyunca, 24 saat kapali kalsa nolur ? Nedir bu bukadar telefon manyakligi telefon hastaligi ??? Ayrica yan sanayi batarya kullanilmamali... Samsung'un sucu degil bu bataryayi orjinal kullanmayan kullanici sorunu... Ucus oncesinde butun telefonlar tipki silahlarin toplandigigi gibi toplanmali iniste iade edilmeli. Coluk cocugun, ego sorunu kompleks sorunu olan insanlari selfie manyakligindan birgun ucak dusecek yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ghjkl ~ 8 yıl önce
Oyle bir anlatmisin ki sanki bomba tasiorlar
evet bomba ~ 8 yıl önce
Telefon havadayken çok tehlikeli olabiliyor. Kabin ekibi çok bayıldığından inişte ve kalkışta kapattırmıyor telefonları, tehlikenin farkındalar ki kapattırılıyor. Her zaman olacak diye bir şey yok ama risk risktir mesela bu haberdeki olay düşük ihtimallerden birinin gerçekleşmesi sonucu olmuş. Motorları ,kuleden gelen sinyalleri herşeyi etkiliyor telefonlar. Gökte uçan kapalı bir tüp bişey olsa herkes Güme gider. İnsanlar öyle umursamaz ki
Gh ~ 8 yıl önce
Korkunc abi. Telefon yasaklansin kabinde.
bilgi ~ 8 yıl önce
Lityum iyon pil, tam dolu olduğunda yalıtılmış kısmı herhangi bir nedenle havayla temas edince kendiliğinden tutuşan bir pil çeşididir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ek bilgi ~ 8 yıl önce
tam dolu olmasına gerek yok.
Y ~ 8 yıl önce
Sorun yok. Benim telefonumda oyle gözüküyor ve gayet iyi calisiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsung ~ 8 yıl önce
benim S7 edge de havada ısındı ve bof ederek on kamera ikiye ayrıldı bakalım ne olacak Samsung düşürmüşsünüz diyor gelde anlat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖKHAN ~ 8 yıl önce
İnadına Samsung.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İllimunati ~ 8 yıl önce
Birileri düğmeye bastı zamanlaması manidar üst akılın işi bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Note 2 çıkalı seneler sonra yanmış gelip burada yasağın Samsung telefonlar için genişletilmesi düşünülüyor diyor haberde. Ben de şu anda Note4 kullanıyorum ve ne ısınma ne de başka bir şey var. Hayır yani kötü bir şey dilemek istemiyorum ama bir defa da İphone 7 de şöyle bir şey olsa da insanlar Samsung a b** atmayı bıraksalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000