19 Eylül 2019, Perşembe 11:47:41

TEKNOFEST'te 3. gün heyacanı başladı

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, üçüncü gününde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, üçüncü gününde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle dün Atatürk Havalimanında başlayan festivaldeki askeri ve sivil katılımcı firmaların stantları, üçüncü günde de birçok etkinliğe sahne olacak.

Festivale katılmak isteyen 7'den 70'e çok sayıda kişi, sabah saatlerinden itibaren giriş bankoları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Katılımcılar da stantlarında yerini alarak yarışmalar için hazırlıklarını tamamladı.

Festival alanına kurulan ana sahnede, gün boyunca performanslar ve yarışmalar gerçekleştirilecek. Festival kapsamında bugün, Yere Bağlı Balon Uçuşları etkinliği yapılacak. 

3. GÜNE SOLOTÜRK GÖSTERİSİYLE START VERİLDİ

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'te üçüncü gün heyecanı Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SoloTürk'ün gösterisiyle başladı.Festival alanında toplanan binlerce kişi, F-16 uçağının havadaki hareketlerini büyük bir merakla izledi.

Gösteride F-16 pilotu, alçak uçuşla kalabalığı selamladı. Gösteride pilotun sortilerle alçak uçuşu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.























TEKNOFEST'te 3. gün heyacanı başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000