26 Mayıs 2022, Perşembe 11:45:25

Teknofest Azerbaycan bugün başlıyor

Bakü'de, 26-29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST Azerbaycan" bugün başlıyor.ac
  • Sayelerinde ülke yangın yeri, ekonomi yerlerde,şımartılmış araplar her rezilliğin içinde,döviz,ithalat,işsizlik, cari açık,dış borç,suç rekorları kırılıyor,adalet, güvenlik,eğitim,sağlık herşey sorunlu,haksızlık,adaletsizlik, torpil,hemşehricilik,yolsuzluk, sahtekarlık,çökme,rüşvet almış yürümüş,bunlar hala gezme,gösteriş,hava derdinde ama bu millete bunlar müstahak. . .

Bakü'de, 26-29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST Azerbaycan" bugün başlıyor.ac

10 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmaları, Bakü Crystal Hall’de düzenlenecek girişim zirvesi Take Off Bakü, Türk ve Azerbaycan Hava Kuvvetlerinin Bakü semalarındaki gösteri uçuşları, Türkiye ve Azerbaycan’dan festivale katılacak devlet ve özel şirketlerin yenilikçi ürünleriyle özel sergi alanları, şovlar, ödül törenleri, konserler, lazer ve dans gösterileriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ziyaretçiler, su yüzeyinde gerçekleşecek uçuş şovları, 720 derece dönebilen uçuş simülatörü, havada uçuş deneyimi yaşatan hava tüneli, Bakü Meydanı'nda yapılacak lazer şovları ve her akşam gerçekleştirilecek konserleri takip edebilecek.

TEKNOFEST Azerbaycan kapsamında düzenlenen yarışmalara toplam 1000 takım olmak üzere 5 bin yarışmacı başvurdu. Başvuruda bulunan 1000 takımdan 250'den fazlası finale kaldı. TEKNOFEST Azerbaycan kapsamında Bakü Crystal Hall'de düzenlenecek girişim zirvesi Take Off Bakü'ye ise Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İrlanda, Pakistan, Mısır, Arjantin, Türkiye, Azerbaycan ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 32 ülkeden katılım oldu.

"İki Devlet Tek Millet" ve TEKNOFEST

76 paydaş kurumun desteğiyle bugün açılış töreni gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Azerbaycan, 28 Mayıs Cumartesi de iki devletin Cumhurbaşkanını ağırlayacak.

Yarışmalarda birinci olan takımlar, ödüllerini Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacak.

Teknofest Azerbaycan bugün başlıyor

Yorumlar

Gez bakalım ~ 2 yıl önce
Sayelerinde ülke yangın yeri, ekonomi yerlerde,şımartılmış araplar her rezilliğin içinde,döviz,ithalat,işsizlik, cari açık,dış borç,suç rekorları kırılıyor,adalet, güvenlik,eğitim,sağlık herşey sorunlu,haksızlık,adaletsizlik, torpil,hemşehricilik,yolsuzluk, sahtekarlık,çökme,rüşvet almış yürümüş,bunlar hala gezme,gösteriş,hava derdinde ama bu millete bunlar müstahak. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000