21 Ocak 2019, Pazartesi 08:23:37

Teknofest 2019'da 2 milyon TL ödül dağıtılacak

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Teknofest 2019 teknoloji yarışmalarında toplam 2 milyon lira ödül dağıtılacağını duyurdu.
  • benim projelerim hazır. Ezan okuyan iha ve kabinde erik dalı oyanayan robotlar.
  • Bir işi erbabına yaptırmazsanız sonu felaket olur. Havacılık konusunda çok iyi organizasyon yapanlar var bu ülkede Onlardan destek alarak yapılmalı. Aksi takdirde geçen seneki REZALET aynen tekrar eder.
  • GEÇEN FESTİVAL TAM BİR FİYASKOYDU, YANIMDA İSVEÇLİ BİR MİSAFİRİM VARDI AMAN DEDİ BİR DAHA BENİ OTELDEN DIŞARI ÇIKARMA. ONUN VALİZİ BENİM BEBEK ARABASI ELDE GİTTİ, ÇÜNKÜ YOL YOK!! AÇILIŞ YAPILDI AMA BENİM MİSAFİR AHL DEN GİTTİ. LÜTFEN AVRUPAYI ÖRNEK ALIN VE BİZİM GURURUMUZU DA DÜŞÜNÜN.
  • Geçen senekine gitmiştim. Bazı sorunlara sıkıntılara rağmen çok keyifliydi. Umarım bu sefer ilk seferinin tecrübesiyle çok daha keyifli bir festival olacak. Her yıl devam edip gelenekleşmesini umuyorum.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Teknofest 2019 teknoloji yarışmalarının başvurularının başladığını duyurdu.

'Ayakları yere basmayan ilk festivalden tek festivale' sloganıyla Teknofest 2019 başvurularının başladığını duyuran Selçuk Bayraktar, "Yapay Zeka'dan Uçan Araba'ya; Otonom Sistemler'den Uzay Teknolojileri'ne birçok farklı alanda toplam ödülü 2 Milyon TL'ye varan yarışmalara başvuruyu kaçırma!" yönünde paylaşımda bulundu.

TEKNOFEST 2019'DA YAPILACAK ETKİNLİKLER:

Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, teknoloji üreten bir Türkiye hedefi ile aşağıdaki organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır:

14 farklı kategoride teknoloji yarışmaları

Hackistanbul siber güvenlik yarışması

Geleceği şekillendirecek teknolojik girişmlerin görücüye çıkacağı take off uluşlararası girişim zirvesi

Redbull'un yer aldığı dünyanın en heyecan verici yarışı

Nefes kesen jet uçak, helikoptre ve akrobasi gösterileri

Konserler, dikey rüzgar tüneli, Planetaryum ve paraşüt atlayışları

Hava araçları sergisi

Simülasyon uygulamaları

Teknofest 2019'da 2 milyon TL ödül dağıtılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ak_mucit ~ 5 yıl önce
benim projelerim hazır. Ezan okuyan iha ve kabinde erik dalı oyanayan robotlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tespit ~ 5 yıl önce
Bir işi erbabına yaptırmazsanız sonu felaket olur. Havacılık konusunda çok iyi organizasyon yapanlar var bu ülkede Onlardan destek alarak yapılmalı. Aksi takdirde geçen seneki REZALET aynen tekrar eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLİR KİŞİ ~ 5 yıl önce
GEÇEN FESTİVAL TAM BİR FİYASKOYDU, YANIMDA İSVEÇLİ BİR MİSAFİRİM VARDI AMAN DEDİ BİR DAHA BENİ OTELDEN DIŞARI ÇIKARMA. ONUN VALİZİ BENİM BEBEK ARABASI ELDE GİTTİ, ÇÜNKÜ YOL YOK!! AÇILIŞ YAPILDI AMA BENİM MİSAFİR AHL DEN GİTTİ. LÜTFEN AVRUPAYI ÖRNEK ALIN VE BİZİM GURURUMUZU DA DÜŞÜNÜN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 5 yıl önce
rahat ol bu sene AHL de olacağı için yol sorunu da yaşamazsın gitmek istersen.
Cihan ~ 5 yıl önce
Geçen senekine gitmiştim. Bazı sorunlara sıkıntılara rağmen çok keyifliydi. Umarım bu sefer ilk seferinin tecrübesiyle çok daha keyifli bir festival olacak. Her yıl devam edip gelenekleşmesini umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000