16 Haziran 2017, Cuma 09:15:48

Tekirdağ'da drone yasağı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde insansız hava aracı (drone) uçurmanın 6 ay 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
  • Gelecek insansız hava araçlarında bizimkiler yasaklama derdinde. Teşvik edin,yarışma yaptırin. 20 yıl sonra biz neden yapamıyoruz denir.
  • Tüm Türkiye'de, KKTC ve yabancı temsilciliklerde yasaklayın. Sizde kurtulun bizde kurtulalım.
  • sen esmersin , sen sarisinsin , senin saclarin uzun buraya giremezsinden ne farki var ki? vay arkadas nasil bir zihniyetdir bu , iki agac iki manzara cekemiyeceksek bu drone la bu is bitmis demektir.
  • Yamaç paraşütleri de yasaklanıyor bazı illerde. Bisiklete de yasak gelmesi yakındır.
  • Hazerfen Ahmet Çelebiyi Cezayire süren zihniyet ile bu zihniyet aynı...
  • Ülkede kişisel hak ve hürriyetlerin her türüne saldırıların bir başkasına rastladık. Her Vali önüne gelen her hoşuna gitmeyen konuyu yasaklar oldu. Vali yetmezse Bakan, olmadı Başbakan daha yetmedi bilinen kişi.. Hem sportif hemde ticari anlamda kullanılan tipleri olan bu cihazların hangi korku içinde yasaklandığını bilen açıklasın.. Bu kadar korkunun da bir sebebi olmalı..

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde insansız hava aracı (drone) uçurmanın 6 ay 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “İnsansız hava aracı (Drone) tabir edilen araçların son zamanlarda halkımız arasında hobi ve ticari amaçlı kullanımının yaygınlaştığı görülmektedir. Ancak sivil vatandaşlar tarafından insansız hava araçları ile yapılacak olan her türlü uçuş, 15 Haziran 2017 tarihinden 31 Aralık 2017 tarihine kadar olan süre içerisinde il merkezi ve ilçelerimizde 14.06.2017 tarih ve 466 sayılı Valilik Makamı oluru ile yasaklanmıştır” denildi.

Tekirdağ'da drone yasağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Zihniyet ~ 7 yıl önce
Gelecek insansız hava araçlarında bizimkiler yasaklama derdinde. Teşvik edin,yarışma yaptırin. 20 yıl sonra biz neden yapamıyoruz denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 7 yıl önce
Tüm Türkiye'de, KKTC ve yabancı temsilciliklerde yasaklayın. Sizde kurtulun bizde kurtulalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaam ~ 7 yıl önce
sen esmersin , sen sarisinsin , senin saclarin uzun buraya giremezsinden ne farki var ki? vay arkadas nasil bir zihniyetdir bu , iki agac iki manzara cekemiyeceksek bu drone la bu is bitmis demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yamaç Paraşütü ~ 7 yıl önce
Yamaç paraşütleri de yasaklanıyor bazı illerde. Bisiklete de yasak gelmesi yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir® ~ 7 yıl önce
Hazerfen Ahmet Çelebiyi Cezayire süren zihniyet ile bu zihniyet aynı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DRONE HOBİSİ.. ~ 7 yıl önce
Ülkede kişisel hak ve hürriyetlerin her türüne saldırıların bir başkasına rastladık. Her Vali önüne gelen her hoşuna gitmeyen konuyu yasaklar oldu. Vali yetmezse Bakan, olmadı Başbakan daha yetmedi bilinen kişi.. Hem sportif hemde ticari anlamda kullanılan tipleri olan bu cihazların hangi korku içinde yasaklandığını bilen açıklasın.. Bu kadar korkunun da bir sebebi olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000