13 Nisan 2011, Çarşamba 14:06:50

"TEK HAYALİM BİR UÇAK ALMAK"

Son dakika değişikliği olmadığı takdirde Başkan adaylarından Ünal Aysal'ın listesine olacağını söyleyen Galatasaray'ın efsane yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, hayalinin kulübe bir uçak almak olduğunu söyledi.
  • Yorumunu destekliyorum.Uslup çok önemli. Hakaret içerikli kelimeler kullanıldığında yayına verilmemesi gerekir.Konuya dikkatedilmeli diyorum. Sevgili Fenevliler, siz kendi işinize ve takımınıza bakın.Albayrak bir idealini ifade ediyor, lütfen buna saygı gösterin.Mecliste ki bozuk Türkçe konuşan vekillere niçin söz söylemiyorsunuz ? Hazmedin biraz...
  • son derece uslubuma dikkat ettiğim ancak genellikle 2.sınıf uçuş okullarını eleştirdiğim hiç bir yorumum yayınlanmamakta ancak bu haberde adam utanmadan HIYAR lar diyor sizde yayınlıyorsunuz.Bravo
  • 2. lig maçlarında kullanırlar artık.
  • Koca Manchester United ve Barcelona uçağa sahip değiller, paşa paşa THY ile uçuyorlar, sen kimsin arkadaşım...
  • ilk takımı geri getirin sonra ucak mucak alın mbe hıyarlar!!!! takım dokuluyor sizin yuzunuzden dogdugumdan beri yasamadıgım utancı yasıyorum
  • yanlış anlaşılmasında , ben galatasaraylıyım .sayın Albayrak ailenizden birisi yokmu, ya abi ne yapıyorsun paralarımızı heba etme , demiyorlarmı.
  • KARA, DENİZ,HAVA FARKETMEZ. ORADA DA YENERİZ.
  • bu boş işlri bırakın da klübün 418 trilyon net borcu var her gün faizleri artıyor.. Polat açıkladı resmen 2 hafta önce hiçkim se hayır yoktur öyle bir borç demedi, yerse 1 milyon doları sen öde bakalım görelim..neymiş uefa kupası ve süper kupayı aldık iyi çok güzel aldın da ne oldu klübün kasasına para gireceğine 418 trilyon borç girdi, neyi satacaksın hangi arsanı, hangi arazini satacaksın ki bu kadar parayı ödeyebilmek için var mı elinde bu paranın bırak tamamını yarısını karşılayacak taşınmazın ile yok..uçak satın alırsın sonra yakıt alacak paran olmaz ne güzel ama uçağım var dersin durursun burasıu Türkiye hem de türkiye de tek ben de uçak var dersin ama yakıt paran olmadığı için müze diye durur.
  • sponsor bulmak daha mantıklı ne lüzum var uçağa
  • Be adam sen once o bozuk Turkce ni duzelt sonra ise sivesi ile konustugun Rize ve Rizespor icin birseyler yap. Onlari da mi gectin onunde koskoca Trabzonspor var. Kendinden utan be adam.

Galatasaray Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesinde yer alma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Sefaköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Küçük İstanbul Buluşmaları" organizasyonunun konuğu olan Abdürrahim Albayrak, lise öğrencileriyle bir araya gelirken, yöneltilen soruları yanıtladı.

Abdürrahim Albayrak, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimle beraber, yeni bir oluşumla taraftarını kucaklayan, bütün takımlarla barış içinde olan bir yönetimin geleceğini umut ettiğini aktarırken, "Ben de büyük bir ihtimalle Ünal Aysal yönetiminde görev alacağım" ifadesini kullandı.

Albayrak, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ünal Aysal'ın listesine girip girmeyeceğinin henüz kesinlik kazanmadığına dikkati çekti.

"HEDEFİM GALATASARAY'A UÇAK ALMAK"

Diğer yandan, öğrencilerle yaptığı söyleşide, kendisinin nasıl bir Galatasaraylı olduğunun bilindiğine dikkati çekerken, büyük hayalini de açıkladı.

Albayrak, kendisinin Galatasaray'la ilgili bir hayali olduğunu anlatırken, "Kendi hesabımda para biriktiriyorum. Tek hayalim, Galatasaray Kulübü'ne özel bir uçak almak" diye konuştu. (Sporx)

"TEK HAYALİM BİR UÇAK ALMAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunu destekliyorum.Uslup çok önemli. Hakaret içerikli kelimeler kullanıldığında yayına verilmemesi gerekir.Konuya dikkatedilmeli diyorum. Sevgili Fenevliler, siz kendi işinize ve takımınıza bakın.Albayrak bir idealini ifade ediyor, lütfen buna saygı gösterin.Mecliste ki bozuk Türkçe konuşan vekillere niçin söz söylemiyorsunuz ? Hazmedin biraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son derece uslubuma dikkat ettiğim ancak genellikle 2.sınıf uçuş okullarını eleştirdiğim hiç bir yorumum yayınlanmamakta ancak bu haberde adam utanmadan HIYAR lar diyor sizde yayınlıyorsunuz.Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2. lig maçlarında kullanırlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Koca Manchester United ve Barcelona uçağa sahip değiller, paşa paşa THY ile uçuyorlar, sen kimsin arkadaşım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ilk takımı geri getirin sonra ucak mucak alın mbe hıyarlar!!!! takım dokuluyor sizin yuzunuzden dogdugumdan beri yasamadıgım utancı yasıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yanlış anlaşılmasında , ben galatasaraylıyım .sayın Albayrak ailenizden birisi yokmu, ya abi ne yapıyorsun paralarımızı heba etme , demiyorlarmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KARA, DENİZ,HAVA FARKETMEZ. ORADA DA YENERİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu boş işlri bırakın da klübün 418 trilyon net borcu var her gün faizleri artıyor.. Polat açıkladı resmen 2 hafta önce hiçkim se hayır yoktur öyle bir borç demedi, yerse 1 milyon doları sen öde bakalım görelim..neymiş uefa kupası ve süper kupayı aldık iyi çok güzel aldın da ne oldu klübün kasasına para gireceğine 418 trilyon borç girdi, neyi satacaksın hangi arsanı, hangi arazini satacaksın ki bu kadar parayı ödeyebilmek için var mı elinde bu paranın bırak tamamını yarısını karşılayacak taşınmazın ile yok..uçak satın alırsın sonra yakıt alacak paran olmaz ne güzel ama uçağım var dersin durursun burasıu Türkiye hem de türkiye de tek ben de uçak var dersin ama yakıt paran olmadığı için müze diye durur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sponsor bulmak daha mantıklı ne lüzum var uçağa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Be adam sen once o bozuk Turkce ni duzelt sonra ise sivesi ile konustugun Rize ve Rizespor icin birseyler yap. Onlari da mi gectin onunde koskoca Trabzonspor var. Kendinden utan be adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000