28 Eylül 2017, Perşembe 11:24:28

TEC'de TİS imzalandı

Türk Hava Yolları motor bakım merkezi TEC'de, TİS imzalandı.
  • DİSĶ İşçiden yüzde 3 kesip te zulanızı doldurursunuz artık emek vermeden gelip alıyorsunuz AİDATLARI akıllı olun yüzde 1 ÇEKİN yoksa bu çalışanlar intikamını alır ona göre
  • Valla ben eski Çelik işçi taraftarı olarak bizden iyi zam aldıklarını kabul ediyorum. Pass card hikaye zaten bizimkilerde alamaz dı. Bx e yüzde 20 zam da olmazdı çok yediler birbirini zaten müdür gitsin biraz daha yerler belki sonunda arkadaşlarını satmamayı öğrenirler.
  • Sendika dediğin böyle olur bu şartlarda güzel zam aldılar
  • 6 aydır açık ilana teknisyen almaya başlarsınız umarım.hayırlı olsun.
  • Hava iş THY ile 3 yıllık tis imzaladığında ortalıği ayağa kaldiranlar, şimdi bravo metal iş, bravo disk, demek ki 3 yıllık tis imzalanırmış
  • Helal Olsun. Tebrikler..
  • Tec cok ayip etmis.Celik comakli olup avcunu yalamak varken !
  • Helal olsun tec bizler yüzde 1.5 zama sendikaya burutden yüzde 3 aidaat oduyoruz en azından sizin kaybettiğiniz birşey yok bizim gibi maaşınız la sık alanızla oynatmadınız.
  • %8 alındı. Zaten TEC %3,65 vermişti. Sendika geriye dönük almayacağız Çelik iş ile aynı aidatı alacağız derken şimdiden %3 kesmek zorundayız diyorlar. Geriyedönük almak zorundayız diyorlar. Kısaca kaldı %1.35 bozdur bozdur harca. Sendika kendini düşünüyormuş. Haberimiz yokmuş. Buşuna bizi uğraştırmışlar.
  • sendika dediğin böyle olur

Birleşik Metal İş ile TEC arasında devam eden görüşmeler anlaşmayla sona erdi. Yaklaşık 4 aydır devam eden görüşmeler dün gece 21:00'de sonuçlandı.

Haftalık çalışma süresinin 40 saate düşürüldüğü anlaşmanın ayrıntıları az sonra gelecek. 

TEC'de TİS imzalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

D I S K ~ 7 yıl önce
DİSĶ İşçiden yüzde 3 kesip te zulanızı doldurursunuz artık emek vermeden gelip alıyorsunuz AİDATLARI akıllı olun yüzde 1 ÇEKİN yoksa bu çalışanlar intikamını alır ona göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mk ~ 7 yıl önce
Ben mk Çelik işte 2.2 kesiyor yüzde 1 ne 10 bin maaş alıyorsun çingenelik yapıyorsun
Final ~ 7 yıl önce
Valla ben eski Çelik işçi taraftarı olarak bizden iyi zam aldıklarını kabul ediyorum. Pass card hikaye zaten bizimkilerde alamaz dı. Bx e yüzde 20 zam da olmazdı çok yediler birbirini zaten müdür gitsin biraz daha yerler belki sonunda arkadaşlarını satmamayı öğrenirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tec1 ~ 7 yıl önce
Sendika dediğin böyle olur bu şartlarda güzel zam aldılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 7 yıl önce
6 aydır açık ilana teknisyen almaya başlarsınız umarım.hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki neymiş ~ 7 yıl önce
Hava iş THY ile 3 yıllık tis imzaladığında ortalıği ayağa kaldiranlar, şimdi bravo metal iş, bravo disk, demek ki 3 yıllık tis imzalanırmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor Atölyesi ~ 7 yıl önce
Helal Olsun. Tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Tec cok ayip etmis.Celik comakli olup avcunu yalamak varken !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Helal olsun tec bizler yüzde 1.5 zama sendikaya burutden yüzde 3 aidaat oduyoruz en azından sizin kaybettiğiniz birşey yok bizim gibi maaşınız la sık alanızla oynatmadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vahim ~ 7 yıl önce
%8 alındı. Zaten TEC %3,65 vermişti. Sendika geriye dönük almayacağız Çelik iş ile aynı aidatı alacağız derken şimdiden %3 kesmek zorundayız diyorlar. Geriyedönük almak zorundayız diyorlar. Kısaca kaldı %1.35 bozdur bozdur harca. Sendika kendini düşünüyormuş. Haberimiz yokmuş. Buşuna bizi uğraştırmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tec ~ 7 yıl önce
Teknisyene Güncel zam 1.35+2+3 yüzde 6.3 sendika kendine 3+3+3 yuzde 9 bu yuzden sesiz sedasız yaptılar
Matematik yok ~ 7 yıl önce
Zam baz ücrete kesinti iş tazminatına yapılır. Sorsam sonuna kadar devletini sever yasa gereği sendikanın zaten bu kesintiyi yapmaya hakkı var adamlar insiyatif alıp belli ayları kesmeyeceğiz dedi. Senin Çelik almışmı geriye dönük bide onu sor yüzde 1.5 zam aldılar yüzde 2 kesse senin hesaba göre adamlar eksi 0.5 te bunun gibiler gelip motor topluyor birde.
Çelik kafa ~ 7 yıl önce
Sen bu hesabı Çelik iş merkezde mi yapıyorsun senin hesaba göre şirkete biz para vermek zorunda kalıcaz:) Mado sizi bekler
bu dur ~ 7 yıl önce
sendika dediğin böyle olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000