11 Mart 2018, Pazar 19:43:01

TC-TRB pilotunun son sözü ne oldu?

İran'da düşen işadamı Hüseyin Başaran'a ait Challenger 600 tipi uçağın pilotunun kalkıştan hemen sonra alçalma talebinde bulunduğu öğrenildi.
  • dubaiden türkiyeye gelen yani doğudan batıya uçan uçaklar 2 nin katları şeklinde uçar 32000 34000 36000... şeklinde
  • Kesinlikle motora kuş çarpması diyorum görgü tanıkları uçak düşerken motordan kara bir duman çıktığını gördük diyor. Her 2 Pilotta tecrübeli yani bu kaza pilotaj hatası değil olay öncesi pilot kuleye teknik arıza var diyor Bence bu kaza nazar herşey sosyal medyada paylaşılıyor ya sıkıntı burda o an nazar ve kötü enerji devreye giriyor yazık ölenlere Allah rahmet etsin çok gençler ailelerine ve sevenlerinede Allah sabır versin
  • E biraz akıl ve fikir temennilerimle...
  • koyun can derdinde kasap et
  • Kizil akbabalar 37.000ft yukseklige kadar ucabilir. Acin da iki kitap okuyun similatorculer hepiniz ucak kazasi raporu izleyip gelmissiniz.
  • Kadin pilotun ucagina binmem arkadas.
  • Allah rahmet eylesin. Sabirlar diliyorum
  • Pilot arff cilerle konuşmuş sonrasında çakılma kararı almış. Ayrıca tazminatlarımıza iyileştirme ve pas bilet talep ediyoruz. Atc ler bütün gün boş boş boş oturup hem pas bilet alıyorlar hem de tazminatları bizden yüksek
  • İrtifada kuş olmaz.
  • Allah rahmet eylesin.

İran'da düşen Türk jetinin pilotunun Sharjah'tan kalktıktan sonra kule ile son temasında alçalma talebinde bulunduğu ileri sürüldü.

Uçak kalktıktan bir süre sonra tırmanmayı henüz tamamlamadan TC-TRB kuyruk tescilli uçağın pilotunun kule ile temasa geçerek, " Alçalma talep ediyorum" dediği kaydedildi. 

Pilotun bu talebinden sonra uçakla irtibatın tamamen kesildiği, pilotun bu talebi sonrası uçakta teknik bir arıza ya da kuş çarpması ihtimalleri gündeme geldi.

Airporthaber.com ÖZEL

TC-TRB pilotunun son sözü ne oldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

neden 37000 acaba ~ 6 yıl önce
dubaiden türkiyeye gelen yani doğudan batıya uçan uçaklar 2 nin katları şeklinde uçar 32000 34000 36000... şeklinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sedatFRA ~ 6 yıl önce
bu teorik bilgiyle ne demek istediginiz pek anlasilmadi pek. IFR ucus kurallarini kazaya nasil bagladiniz?basimiz sagolsun, mekanlari cennet olsun
cüneyt yardımcı ~ 6 yıl önce
Kesinlikle motora kuş çarpması diyorum görgü tanıkları uçak düşerken motordan kara bir duman çıktığını gördük diyor. Her 2 Pilotta tecrübeli yani bu kaza pilotaj hatası değil olay öncesi pilot kuleye teknik arıza var diyor Bence bu kaza nazar herşey sosyal medyada paylaşılıyor ya sıkıntı burda o an nazar ve kötü enerji devreye giriyor yazık ölenlere Allah rahmet etsin çok gençler ailelerine ve sevenlerinede Allah sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
38000 ~ 6 yıl önce
38000 feet de kus carpması. enteresaaan
:( ~ 6 yıl önce
E biraz akıl ve fikir temennilerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talebe ~ 6 yıl önce
koyun can derdinde kasap et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37000 ~ 6 yıl önce
Kizil akbabalar 37.000ft yukseklige kadar ucabilir. Acin da iki kitap okuyun similatorculer hepiniz ucak kazasi raporu izleyip gelmissiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 6 yıl önce
Madem bu islerden cok anliyorsun, neden spekule ediyorsun kazayi?
Kadin pilotlar hk ~ 6 yıl önce
Kadin pilotun ucagina binmem arkadas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 6 yıl önce
Lütfen bin
Stupid ~ 6 yıl önce
Kader de varsa kadın erkek farketmez ama sen bunu anlayamazsın...
dct atcos ~ 6 yıl önce
emin ol kadin pilotlar da yolcu sececek olsa seni secerlerdi
Sen ~ 6 yıl önce
Zaten aman binme! Senin gibiler uçmayı haketmiyor! Yiyorsa kendin uç; ama belli ki o mertebeye gelme kapasiten de yok! ;)
Enayi ~ 6 yıl önce
Kim bilir bugüne kadar kaç kez bindin de haberin yok.. Uçağa binmeden kokpiti açıp bakıyor musun pilotun ta**akları var mı diye ?
captaink. ~ 6 yıl önce
Senin gibi insan olmaz olsun imansız! 1’incisi Müslümanlıkta vefat eden insanların ardından bu tür terbiyesiz ve ahlaksız laflar,sözler konuşulmaz 2’ncisi de sen hayatında pilot eğitimi gördünmü terbiyesiz insan!Türkiye’deki bütün pilotlar aynı sınava giriyorlar yani bu işte cinsiyet ayrımı yapılmaz!Ben bir erkek olarak kadınları küçümsediğinden dolayı seni şiddetle kınıyorum,yazıklar olsun böyle insanları da mı görecektik,ben 4 ŞEHİT torunuyum onlardan biri bahanemin annesidir kendisi Balkan Savaşı’nda düşman askerleri tarafından köyünü koruduğu için şehit edildi o bir “KADINDI” Türk Kadını her şeyi yapabilir!!!
Hayhay ~ 6 yıl önce
Demek ki kadın pilotlar çok değerli bir yolcusundan oldular. Yazık oldu ya! Ben demiştim onlara.
Thk ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Sabirlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Pilot arff cilerle konuşmuş sonrasında çakılma kararı almış. Ayrıca tazminatlarımıza iyileştirme ve pas bilet talep ediyoruz. Atc ler bütün gün boş boş boş oturup hem pas bilet alıyorlar hem de tazminatları bizden yüksek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Cok gereksiz birisiniz
Atc ~ 6 yıl önce
İnsanların acıları varken böyle bir yorumu yazan birine tek söylenecek söz var oda şu: Kaliteni ortaya koymuşsun tebrik ederim seni
. ~ 6 yıl önce
Mahalle yanar bazıları saçını tarar.
Atco ~ 6 yıl önce
Sayemizde tazminat alıp da burada öten kimliksiz. Yüreğin varsa bunları gir faceboktaki dhmi calisanlari sayfasinda da yaz da kimliğini görelim. Varsa yürek tabi.
Öffffff ~ 6 yıl önce
Vallahi sıktınız, yeminle yettiniz! Gereksiz...
Bu ~ 6 yıl önce
İrtifada kuş olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000