03 Haziran 2011, Cuma 08:14:23

TC-İBO, İSG'YE İNDİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve tedavi amacıyla Almanya'ya giden sanatçı İbrahim Tatlıses, Türkiye'ye döndü.
  • Bir defa apron İSG nin değil,Apron ve yönetimi HEAŞ'da. malı sahibi de HEAŞ, apronun sahibi de yöneticisi de HEAŞ. Herhalde airport haber isg terminal işletiyor diye havaalanını satın aldı zannediyor
Tatlıses'i Türkiye'ye getiren ''TC - İBO'' kuyruk tescilli özel uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi.

Havalanında oğulları İdo ve Ahmet Tatlı tarafından karşılanan İbrahim Tatlıses, uçaktan ambulansa alındı. Tatlıses, ambulansla, tedavisinin süreceği Maltepe'deki Daruşşafaka Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

Bu arada, ciddi güvenlik önlemlerinin alındığı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda çok sayıda gazeteci de Tatlıses'in Türkiye'ye dönüşünü izledi. Fakat İbrahim Tatlıses'e ait uçağın kameralardan uzak tutulması nedeniyle gazetecilerin görüntü alması engellendi. 

İbrahim Tatlıses, 14 Mart'ta, Şişli'deki Nurol Plaza'da bulunan stüdyoda çekilen İbo Show programından çıkışı sırasında uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanmıştı.

Tatlıses, bir süre Acıbadem Maslak Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra, 6 Nisan'da, Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Murnau Kliniğine gitmişti.
TC-İBO, İSG'YE İNDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir defa apron İSG nin değil,Apron ve yönetimi HEAŞ'da. malı sahibi de HEAŞ, apronun sahibi de yöneticisi de HEAŞ. Herhalde airport haber isg terminal işletiyor diye havaalanını satın aldı zannediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000