17 Nisan 2018, Salı 15:30:24

TAV'a vergi teşekkürü

Büyük Mükellefler Vergi Dairesi’nden Vergilendirme Grup Müdürü Saadettin Yılmaz, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mustafa Özcen ve ekibi, bugün TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü’yü ziyaret ederek bir teşekkür plaketi takdim etti.
  • Her şirket vergi veriyor.Şimdi bunun haber değeri ne?Zaten vermesi gereken vergiyi vermiş.
  • Tebrik ederim TAV’ı başarılarının devamını dilerim...

Büyük Mükellefler Vergi Dairesi’nden Vergilendirme Grup Müdürü Saadettin Yılmaz, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mustafa Özcen ve ekibi, bugün TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü’yü ziyaret ederek bir teşekkür plaketi takdim etti. Düzenlenen törene TAV İstanbul ve TAV Havalimanları Holding yöneticileri de katıldı.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “TAV Havalimanları olarak tüm paydaşlarımız için en yüksek faydayı yaratmak üzere çalışıyoruz. Ortaya çıkardığımız değerin karşılığı olan vergi yükümlülüğümüzü eksiksiz bir şekilde yerine getirerek, toplumsal kalkınmaya katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm TAV çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nın işletmesini yürüten TAV İstanbul, 2016 yılı hesap dönemi kurumlar vergisi sıralamasında Türkiye genelinde 23. sırada yer aldı. TAV İstanbul aynı dönemde Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellefleri arasında 10. sırada yer aldı.

TAV'a vergi teşekkürü

Yorumlar

Ng ~ 6 yıl önce
Her şirket vergi veriyor.Şimdi bunun haber değeri ne?Zaten vermesi gereken vergiyi vermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Tebrik ederim TAV’ı başarılarının devamını dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000