06 Ekim 2015, Salı 13:24:39

TAV ve Anadolu Efes'ten işbirliği

TAV İşletme Hizmetleri ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğine gitti. Anadolu Efesli basketbolcular havalimanlarında TAV Passport’un sunduğu ayrıcalıklı deneyimden faydalanırken, Passport Kart üyelerini yeni sürprizler bekliyor.
  • hg konuya hakim değilsiniz,thy business bilet olmasa da tav kartla business kontuarların istediğinizden checkin yaptıabiliyorsunuz,kontuar ekranlarında tav business yazmaz,ekranlar kontuarı kiralayan thy tarafından kullanılır ve tümünde thy business class yazar. checkin esnasında kontuar görevlisine tavkartın gösterilmesi yeterli,sürekli kullanıyorum....
  • Dünyaya tekrar gelirsem sporcu işadamı müteahhit yada pilot olacağım... Hayat bunlara güzel...
  • Business check yalan Dolambaç thy business yapmak istersen business bileti olması lazım Thy ekonomide de zaten tav business denen bir kontuar malesef yok foss tav kart
  • tebrik ederim.

TAV İşletme Hizmetleri ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğine gitti. Anadolu Efesli basketbolcular havalimanlarında TAV Passport’un sunduğu ayrıcalıklı deneyimden faydalanırken, Passport Kart üyelerini yeni sürprizler bekliyor.

TAV’ın havalimanlarında ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunan markası TAV Passport ile Türkiye’nin dünyadaki önde gelen basketbol markalarından Anadolu Efes güçlerini birleştirdi.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan “Ülkemizi Avrupa’da yıllardır başarıyla temsil ederek hepimizi gururlandıran, Türkiye basketbolunun en köklü markalarından Anadolu Efes’le işbirliğine gitmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Anadolu Efes ekibine ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunarak tüm güçlerini maça saklamaları için destek olmaktan sevinç duyacağız. Passport Kart üyelerimizi de takımla buluşturmak için farklı fırsatlar yaratabileceğiz” dedi.

TAV İşletme Hizmetleri’yle yaptıkları anlaşma hakkında açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Sezon boyunca mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda deplasman karşılaşmaları için uçak seyahatleri yapıyoruz. TAV Passport Kart’la yaptığımız anlaşma çerçevesinde teknik kadromuz, sporcularımız ve idari kadro olarak daha keyifli ve ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi yaşayacağız. Yorucu yolculuklarımızın bu vesile ile daha kolay geçeceğine inanıyorum. Bu nedenle TAV İşletme Hizmetleri yetkililerine, yapılan anlaşma sebebiyle teşekkür ediyoruz.”

TAV Passport Kart üyeleri, havalimanlarında ücretsiz otopark ve vale, indirimli transfer, hızlı geçiş, business check-in, lounge kullanımı, üye işyerlerinde ve duty-free mağazalarında indirim gibi ayrıcalıklardan yararlanıyor.

TAV ve Anadolu Efes'ten işbirliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

checkin ~ 8 yıl önce
hg konuya hakim değilsiniz,thy business bilet olmasa da tav kartla business kontuarların istediğinizden checkin yaptıabiliyorsunuz,kontuar ekranlarında tav business yazmaz,ekranlar kontuarı kiralayan thy tarafından kullanılır ve tümünde thy business class yazar. checkin esnasında kontuar görevlisine tavkartın gösterilmesi yeterli,sürekli kullanıyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 8 yıl önce
Dünyaya tekrar gelirsem sporcu işadamı müteahhit yada pilot olacağım... Hayat bunlara güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Dostum profesyonel sporcular 7 ila 8 yaşlarında başlar spora ve çok emek harcarlar yaşitları yazın tatile akşam sokağa çıkarken bu çocuklar ellerinde antrenman çamntası antrenman a giderler.okul antrenman arasında en güzel yaşları bu arada harcarlar .bir de bu emeği zamanı harcayan her genç başarılı olamıyor çok azı birinci lige çıkıyor iyi para kazanıyor diğerleri 3 lig yada bırakıyolar.zaten okulda bir şey öğrenmeden mezun olur bu sporcu gençler özel okul okul takımındada oynadığı için derse girmezler boş kafayla mezun olurlar..sigortalı ir işin varsa otur çalış şukret.
Hg ~ 8 yıl önce
Business check yalan Dolambaç thy business yapmak istersen business bileti olması lazım Thy ekonomide de zaten tav business denen bir kontuar malesef yok foss tav kart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000