19 Eylül 2020, Cumartesi 14:31:39

TAV Technologies'e IDC’den ödül

TAV Technologies, IDC CIO Zirvesi’nde Dijital Havalimanı Platformu (Digital Airport Platform-DAP) projesi ile ödüllendirildi. DAP, havalimanı ve havalimanı etrafında sunulan bütün hizmetlerin tek bir çatı altında toplanmasını sağlıyor.
  • Tav cok kiriktik teknoloji ekiplerini İGA ya, THY ye, pegasusa kaptırdı, geride çok zayıf bir ekip kaldi
  • kuruldugu gunden beridir bilirim Tav Bilisimi . Bu beyfendi kuruldugu gunden bu yana goerev almis diger yoneticiler arasinfa tanidigim en basarili , aktif ve mantikli olan genel mudur. Tum eski yonetiminin tanirim, genelde burnu buyuk ve executivesindirememis yada takinti haline geldiginden comminication lari bile kopuk , simarik ve verimsizdi. TAV havalimanlari ve tav insaating dumen suyundan nasiplenirlerdi. Bu genel mudur farkli ve verimli. yakin cevresindeki kisilere az daha dikkat edip sorgularsa bu zor donemide kolaylikla atlatacaklardir.... bir dost tavsiyesi.. yanlis anlamayin ...
  • Tav bilişim tav dan başka hangi büyük firmaya hizmet veriyor acaba. Sağ cepten sol cebe. Yutturmayın millete
  • Kurumsal iletişimi güçlü firma ama bu beyfendi ile bilişim kurumsallağa kapanmış yada kapanmak istediği için mi bu kişi atanmış gibi düşünceler yaratıyor herkeste..
  • Bu genel müdür tavın başarısına yetişemeyen tek kişidir..daha doğru bir atama yapılsaydı daha başarılı olabilirdi tav bilişim..

TAV Technologies, IDC CIO Zirvesi’nde Dijital Havalimanı Platformu (Digital Airport Platform-DAP) projesi ile ödüllendirildi. DAP, havalimanı ve havalimanı etrafında sunulan bütün hizmetlerin tek bir çatı altında toplanmasını sağlıyor.

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Technologies, International Data Corporation (IDC) Türkiye ofisinin 11'incisini düzenlediği IDC CIO Zirvesi’nde ödüllendirildi. TAV Technologies’in kendi kaynaklarıyla geliştirdiği DAP platformu, en iyi müşteri deneyimi yaratan bilişim çözümü kategorisinde ödül aldı.

Bu sene online olarak gerçekleştirilen IDC CIO Zirvesi 2020, hızla gelişen dijital dönüşüm ortamını anlamlandırmak ve yarının dijital stratejilerini şekillendirmek için küresel analistleri ve bölgenin en etkili liderlerini bir araya getirdi.

TAV Technologies Genel Müdürü Kerem Öztürk “Pandemi süreci tüm dünyada akıllı havalimanı çözümlerine yönelik süreci hızlandırdı. Geliştirdiğimiz bilişim çözümleri, yolcular için hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi sunarken özellikle temassız teknolojiler bu dönemde güvenlik kaygılarını da en aza indirmeye yardımcı oluyor. Havalimanı işletmecileri için de paydaşlar arasındaki iş birliğini güçlendirerek kaynakların verimli kullanımını sağlıyor. TAV Technologies olarak geliştirdiğimiz ürün ve çözümler bugün üç kıtada on iki ülkede 30’dan fazla havalimanında kullanılıyor. IDC’den aldığımız bu ödül, tamamen kendi kaynaklarımızla geliştirdiğimiz bir platforma verilmiş olması nedeniyle bizim için ayrıca değer taşıyor” dedi.

TAV Technologies'e IDC’den ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

TAV IT ~ 4 yıl önce
Tav cok kiriktik teknoloji ekiplerini İGA ya, THY ye, pegasusa kaptırdı, geride çok zayıf bir ekip kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iga ya kaptirdi yoksa :)) ~ 3 yıl önce
Tutunamayanlar gitti igaya desen daha dogru olur hicbirsey uretmeden vendor po gonderen uc liralik isi 10 liraya getiren alisveris duskunu surekli Para harcayan ve nereye ne icon harcadigini bile net ifade edemeyen ekip gitti sadece :)) adamlar kisisel reklamlari icin uretici firmalarla Su suzulmus ve ayiklanmis ekip tav disindaki isleri tav icindeki islerinin 5 Katina cikti
dost tavsiyesi. ~ 4 yıl önce
kuruldugu gunden beridir bilirim Tav Bilisimi . Bu beyfendi kuruldugu gunden bu yana goerev almis diger yoneticiler arasinfa tanidigim en basarili , aktif ve mantikli olan genel mudur. Tum eski yonetiminin tanirim, genelde burnu buyuk ve executivesindirememis yada takinti haline geldiginden comminication lari bile kopuk , simarik ve verimsizdi. TAV havalimanlari ve tav insaating dumen suyundan nasiplenirlerdi. Bu genel mudur farkli ve verimli. yakin cevresindeki kisilere az daha dikkat edip sorgularsa bu zor donemide kolaylikla atlatacaklardir.... bir dost tavsiyesi.. yanlis anlamayin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük ~ 4 yıl önce
Tav bilişim tav dan başka hangi büyük firmaya hizmet veriyor acaba. Sağ cepten sol cebe. Yutturmayın millete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskimisssin ustad ~ 3 yıl önce
eskimissin ustat o bahsettugun eskide kaldi. adamin en kucuk potfoyu artik TAV :) uyan artik... adamlar artik buyuk oyuncu . sita, TAV Technlogies, thales , arinc .. funyanin ilk 3 buyugu arasinda massallah.. Ne IGA si :))))
Tav büyük firmadır ~ 4 yıl önce
Kurumsal iletişimi güçlü firma ama bu beyfendi ile bilişim kurumsallağa kapanmış yada kapanmak istediği için mi bu kişi atanmış gibi düşünceler yaratıyor herkeste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret badem biyik degil ~ 4 yıl önce
Demekki neymis; işin ehli olunca gerşey yolsuzluk, hırsızlık, adam kayıtmaca olmadan halledilebiliyor. Begenmeyen Aktroller bile begenir icten ice
Akepe kayırması olmadan ~ 4 yıl önce
Akepenin el atmadigi yerden basari oykusu cikar
Yanlış ~ 4 yıl önce
Bu genel müdür tavın başarısına yetişemeyen tek kişidir..daha doğru bir atama yapılsaydı daha başarılı olabilirdi tav bilişim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav it ~ 4 yıl önce
Tav it nin basina gelmis an guzel olaydir.kuruldugu gunden bugune gm den yuzu gulmedi. Hep bir exclusive hep bir ego lu tiplerle verin siz gecti yillari

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000