21 Şubat 2018, Çarşamba 08:08:08

TAV Passport üyelerine özel indirim

Setur Duty Free, TAV Passport Kart üyelerine yüzde 10 indirimli alışveriş yapma imkanı sunuyor.
  • Ürün marka ayırımı olmaksızın indirim varsa iyi.. Atatürk de Seçil’i ürünlerde oluyor bendeonları kullanmadığım için işe yaramıyor kart maalesef ...hızlı geçiş ve otopark için kart çok iyi.. sıkıntı yok.. yeni havalimanında ne olacak göreceğiz..

Setur Duty Free, TAV Passport Kart üyelerine yüzde 10 indirimli alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Setur'un açıklamasına göre, Sabiha Gökçen Havalimanı, Atatürk Havalimanı exclusive mağazaları ile İpsala sınır kapısındaki Setur Duty Free mağazalarında parfüm, kozmetik, cilt bakımı, butik&aksesuar, gıda/şekerleme kategorilerinde geçerli olan indirimden faydalanan TAV Passport kart üyeleri, ayrıca Setur Duty Free mağazalarındaki ayrıcalıklı kasadan beklemeden hizmet alabilecek.

Havalimanlarında güvenlik ve pasaport noktalarında hızlı geçiş, ücretsiz lounge kullanımı, ücretsiz otopark ve vale, restoranlarda indirimler, özel şoförlü transfer ve daha pek çok ayrıcalığı içeren TAV Passport Kart, Türkiye'de İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes, Ankara Esenboğa ve Milas-Bodrum havalimanlarında kullanılabiliyor.

Bunun dışında TAV Passport kart üyeleri yurt dışında 250'yi aşkın loungede hizmet alabiliyor.

TAV Passport üyelerine özel indirim

Yorumlar

Amma ~ 6 yıl önce
Ürün marka ayırımı olmaksızın indirim varsa iyi.. Atatürk de Seçil’i ürünlerde oluyor bendeonları kullanmadığım için işe yaramıyor kart maalesef ...hızlı geçiş ve otopark için kart çok iyi.. sıkıntı yok.. yeni havalimanında ne olacak göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000