06 Nisan 2011, Çarşamba 09:58:42

TATLISES, ALMANYA'YA UÇTU

Uğradığı saldırı sonucu vücudunun sol tarafı kısmi felç olan sanatçı İbrahim Tatlıses tedavi için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Almanya'nın Münich şehrine götürüldü.
  • TATLISESİN DEDİĞİ GİBİ FİL'E HAZIRLANAN LOKMAYI KARINCALAR ÇEKEMEZ SİZİNKİ DE O MİSAL İYİ GECELER...
  • Ağzınıza sağlık ve sizi alnınızdan öpüyorum. Bu habere bir yorum yazsaydım ancak bu kadar güzel yazabilirdim. Tekrar teşekkürler...
  • bu memmlekete dogru düzgün insan olmanın bedeli hastane hastane dolaştırılıp yollarda can vermek...diğerlerinede buyur emrinde uçak helikopter demek
  • dedem istanbul un göbeğinde hastane hastane dolaştırılırken rahmetli oldu..bunun hesabını kim verecek??? niye bazıları daha ayrıcalıklı??? o da insan bir sözüm yok ama ona yapıyorsan bana da yapacaksın...koskoca başbakan ile cumhur başkanı bile ziyaret etti mafya özentisi,eski eşlerini vurduran,çete iddialarıyla yargılanan,polise hakaretten ceza alan adamı....bu ne demek aferin sana yaptıkların çok doğru ,seni destekliyoruz demek,öyle bu kafaları da bu kafalarla dolu olan toplum seçti..demek ki hallerinden memnunlar..devam edin bakalım nereye kadar????değil mi???
  • Sağlık bakanlığı çeşitli, muhtelif ve envai çeşit gerekçelerle hastayı kabul etmeyip hastane hastane dolaştıranların her biri hakkında tek tek ne işlem yaptığına dair açıklama yapmadıkça AKP ye oy vermeyelim kampanyası başlatıyorum. Varmı katılan. Katılan varsa tanıdıklarınıza da yayın bu konuyu ve bir platform oluşsun. Airport haberi bu konuda bir platform oluşturmaya davet ediyorum. Biz Müslüman Türk milleti olarak içimiz acıyarak o haberi dinledik. Selamlar.
  • eyvallah...teşekkür ederim
  • Bravo kardes sana tum benligimle katiliyorum helal olsun
  • garibanı hastaneye kabul etme 9 hastane dolaştır...açılımcıya uçak tahsis et...bravo size...yatacak yeriniz olmuyacak
  • Tatlıses'in aday olduğunu mu sanıyorsunuz, onu aday ettiler üzerinden de geçtiler.. Şimdi de almanyaya yolluyorlar özel uçakları ile... Genç Parti ve Cem uzan'la birlikteydi ne oldu da böle 180 derece dönüş yapan 2 taraf kucaklaşıverdi ? 1- cem uzan bitti 2- iktidar da bitmek üzere.
  • Biz de yedik. Sanki bu memlekette siyasi iktidar 8 senedir duygu sömürüsü din sömürüsü yasaklar ve özgürlükler sömürüsü yapmıyordu bir de üstüne kafasından vurulan kirli işlere bulaşmış bir sanatçıya hedef kitlesi sağlam diye (Ki genç partiden adaydı hatırlarsınız) kapaklanıp yok efendim adaylık başvurusunu aldım, B. Arınç: Sakın ben geldim diye uyandırmayın( sanki uyanacak hali var adama ilacı dayamışlar biz de keriziz) şeklinde kafasından vurulan bir adam üzerinden siyaset yapmıyordu da, sanki sen aynı duruma düşsen seni almanyaya gönderirlerdi.. Oldu canım. Türkiye'nin 2011 senesine geldiğimiz durumunda ne yazık ki onun bunun maskarası, balık hafızalı ve avanak bir millet olduk. Sen de buna olan katkını düşünmelisin bence.
14 Mart'ta düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan İbrahim Tatlıses'in Almanya'ya gidişi öncesinde ilk olarak saat 05.00 sıralarında tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nden alındı. Sağlık görevlilerinin nezaretinde İbrahim Tatlıses'i taşıyan ambulans polisin eskort eşliğiyle saat 05.45'de özel uçakların bulunduğu Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne getirildi.

Tatlıses için havalimanında Sağlık Bakanlığı'na ait Hawker 900XP tipi ambulans uçak özel olarak hazırlandı. Ambulanstan dikkatli bir şekilde sedyeyle yere indirilen Tatlıses'in gazeteciler tarafından görüntülenmemesi için yakınları ve polisin çevresini kapattı. Sedyenin uçağa bindirilmesi sırasında da sanatçının yakınları üzerlerindeki montları çıkararak İbrahim Tatlıses'in yüzünün kapatmaya çalışması dikkat çekti. Sanatçının kameralara yansıyan görüntülerinde saçının kesildiği ve beyazlaştığı görüldü.

Tatlıses'e uçağa konulurken oğlu İdo'nun elini öptüğü görüldü. Sağ elindeki mendil ile yüzünü silen Tatlıses sağlık ekipleri tarafından uçağa konuldu. İbrahim Tatlıses'i taşıyan uçak saat 06:00'da Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti. Oğlu Ahmet Tatlı babasına refakat ederken, Tatlıses'in tedavisinin Münich'te hangi hastanede devam edeceği belirtilmedi.

(İnternetHaber)

TATLISES, ALMANYA'YA UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
TATLISESİN DEDİĞİ GİBİ FİL'E HAZIRLANAN LOKMAYI KARINCALAR ÇEKEMEZ SİZİNKİ DE O MİSAL İYİ GECELER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ağzınıza sağlık ve sizi alnınızdan öpüyorum. Bu habere bir yorum yazsaydım ancak bu kadar güzel yazabilirdim. Tekrar teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu memmlekete dogru düzgün insan olmanın bedeli hastane hastane dolaştırılıp yollarda can vermek...diğerlerinede buyur emrinde uçak helikopter demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dedem istanbul un göbeğinde hastane hastane dolaştırılırken rahmetli oldu..bunun hesabını kim verecek??? niye bazıları daha ayrıcalıklı??? o da insan bir sözüm yok ama ona yapıyorsan bana da yapacaksın...koskoca başbakan ile cumhur başkanı bile ziyaret etti mafya özentisi,eski eşlerini vurduran,çete iddialarıyla yargılanan,polise hakaretten ceza alan adamı....bu ne demek aferin sana yaptıkların çok doğru ,seni destekliyoruz demek,öyle bu kafaları da bu kafalarla dolu olan toplum seçti..demek ki hallerinden memnunlar..devam edin bakalım nereye kadar????değil mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sağlık bakanlığı çeşitli, muhtelif ve envai çeşit gerekçelerle hastayı kabul etmeyip hastane hastane dolaştıranların her biri hakkında tek tek ne işlem yaptığına dair açıklama yapmadıkça AKP ye oy vermeyelim kampanyası başlatıyorum. Varmı katılan. Katılan varsa tanıdıklarınıza da yayın bu konuyu ve bir platform oluşsun. Airport haberi bu konuda bir platform oluşturmaya davet ediyorum. Biz Müslüman Türk milleti olarak içimiz acıyarak o haberi dinledik. Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eyvallah...teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bravo kardes sana tum benligimle katiliyorum helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
garibanı hastaneye kabul etme 9 hastane dolaştır...açılımcıya uçak tahsis et...bravo size...yatacak yeriniz olmuyacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tatlıses'in aday olduğunu mu sanıyorsunuz, onu aday ettiler üzerinden de geçtiler.. Şimdi de almanyaya yolluyorlar özel uçakları ile... Genç Parti ve Cem uzan'la birlikteydi ne oldu da böle 180 derece dönüş yapan 2 taraf kucaklaşıverdi ? 1- cem uzan bitti 2- iktidar da bitmek üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz de yedik. Sanki bu memlekette siyasi iktidar 8 senedir duygu sömürüsü din sömürüsü yasaklar ve özgürlükler sömürüsü yapmıyordu bir de üstüne kafasından vurulan kirli işlere bulaşmış bir sanatçıya hedef kitlesi sağlam diye (Ki genç partiden adaydı hatırlarsınız) kapaklanıp yok efendim adaylık başvurusunu aldım, B. Arınç: Sakın ben geldim diye uyandırmayın( sanki uyanacak hali var adama ilacı dayamışlar biz de keriziz) şeklinde kafasından vurulan bir adam üzerinden siyaset yapmıyordu da, sanki sen aynı duruma düşsen seni almanyaya gönderirlerdi.. Oldu canım. Türkiye'nin 2011 senesine geldiğimiz durumunda ne yazık ki onun bunun maskarası, balık hafızalı ve avanak bir millet olduk. Sen de buna olan katkını düşünmelisin bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000