11 Kasım 2017, Cumartesi 11:06:11

Tatlıbal'dan muhaliflere sert sözler

Hava-İş Sendikası 28. Olağan Genel Kurulu'nda Divan Kurulu Başkanlığı seçiminin ardından Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal genel kurul salonunda hazır bulunan delegelere seslendi.
  • Ibrahim Zübük Zade :)))
  • He he anlat heyecanlı oluyor
  • Sendika aidatinin 2 katina cikmasini kabul ettiniz mi bunu aciklayin yoksa toplu sendikadan cikmalar kapinizda haberiniz olsun.
  • Neden öyle olasınız canım. Siz sadece hakkını korumanız gereken kişilerin kazanımlarını geri götüren ne yaptığını bilen kişilersiniz.
  • Aylık bir milyon beşyüzbin civarı para geliyor sendikaya zamsiz haliyle.. hesaplamayanlar için yazayım.. nereye gidiyorsa çalışmaktan bitap düşmüş sendika.. üç milyon alınca çalışacaklarmış yaşasıınn..
  • İcraat bulamayınca icraatlerden bahsedememiş.. ama açılış konuşması tabii ondaaaann... süper tebrik ederim danışanını!!!!!!!! Güzel bahane..
  • Bu kadar kar açıklandıktan sonra kar payı isteyeceğimize kendi hakkımız olan para için ağlar duruma gelmişiz yazık!!.. maaşa yüzde yüz zam yapıldı da size vereceğiz yüzde yüz!! :o Elimizde hak kalmamış ki zaten ne sendikası ne parası!! Kısaca Boş günümüze kadar aldınız.. Allah razı olsun!!
  • Bugünden itibaren çıkıyoruz arkadaşlar
  • Zeytin dalının yeni oluşumunu beklemeden hemen çıkıyorum
  • Sendika aidatlarinin 2 katina cikmasi nasil olurda Kabul edersiniz ..

Hava-İş Sendikası 28. Olağan Genel Kurulu'nda Divan Kurulu Başkanlığı seçiminin ardından Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal genel kurul salonunda hazır bulunan delegelere seslendi.

Ali Kemal Tatlıbal, "Açılış konuşmaları çok uzun tutulmaz. Ben o nedenle icraatlarımızdan çok fazla bahsetmeyeceğim. Kıymetli hazirun, bizler Hava-İş Sendikası'nın birer parçasıyız. Bu kapıdan dışarı çıktığımız zaman, toplu iş sözleşmesi kapsamında, gerek maaşıyla, gerek haklarıyla, gerek iş barışıyla, gerekse de huzuruyla aynı masa arkasında bulunan, bir olması gereken tarafız. Birlikte yürümesi gereken tarafız. Bu sebeple şuana kadar hepimiz yaşananları gördük. Çeşitli basın kuruluşları aracılığıyla iftiralar atıldı. Karalama politikaları yürütüldü. Bunlara çıkıp asla cevap vermedim" dedi.

"Suskunluğum asla kabullenmemden değildir" diyen Tatlıbal, "Ben cevabı yüce Türk adaleti önünde, hakimler karşısında vermekten yanayım. Davalarımızı yürütüyoruz. Hatta düne kadar yazmaya, karalamaya devam ettiler. Tüm bunlarla ilgili gerekenler yapılacak. Ancak bunlar hep dış kapının dış mandallarıdır" şeklinde konuştu.



"ALNIMIZA ŞEREFSİZ DAMGASINI VURDURMAYIZ"

Konuşmasının son kısmında kendisi hakkında söylenenlere sert sözlerle yanıt veren Tatlıbal, "Asıl anlatmak istediğim nokta şudur. Ali Kemal Tatlıbal öyle ya da böyle sevildi veya sevilmedi. Ancak hiç birimiz kör değiliz. Uçuş işletme hariç tüm birimlerde tek liste olarak ipi göğüsledik. Zaten yeterli güce sahibiz. Geçerdim koltuğuma sırtımı dönerdim. 4 yıl daha sessiz sedasız görevimi yürütürdüm. Ama şunu belirtmek istiyorum. Biz yine söylüyorum. Uçuş ekiplerine asla sırtını dönüp, 13 bin 450 üyeyi dışlayıp da alnımıza şerefsiz damgasını vurdurmayız. Bir konuya daha değinmek istiyorum. Burada hakkımda atıp tutan, 'hak yedi' diyen müfretilerle hem burada hem orada hem de Allah huzurunda hesaplaşacağım. Hiç bir üyenin hakkını ne yedim, ne yerim ne de yediririm" dedi.

©AirportHaber.com 







Tatlıbal'dan muhaliflere sert sözler

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

TC ~ 6 yıl önce
Ibrahim Zübük Zade :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu ~ 6 yıl önce
He he anlat heyecanlı oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlibala ~ 6 yıl önce
Sendika aidatinin 2 katina cikmasini kabul ettiniz mi bunu aciklayin yoksa toplu sendikadan cikmalar kapinizda haberiniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sytem ~ 6 yıl önce
Neden öyle olasınız canım. Siz sadece hakkını korumanız gereken kişilerin kazanımlarını geri götüren ne yaptığını bilen kişilersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika paraları ~ 6 yıl önce
Aylık bir milyon beşyüzbin civarı para geliyor sendikaya zamsiz haliyle.. hesaplamayanlar için yazayım.. nereye gidiyorsa çalışmaktan bitap düşmüş sendika.. üç milyon alınca çalışacaklarmış yaşasıınn..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konuş konuş ~ 6 yıl önce
İcraat bulamayınca icraatlerden bahsedememiş.. ama açılış konuşması tabii ondaaaann... süper tebrik ederim danışanını!!!!!!!! Güzel bahane..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim yok ~ 6 yıl önce
Bu kadar kar açıklandıktan sonra kar payı isteyeceğimize kendi hakkımız olan para için ağlar duruma gelmişiz yazık!!.. maaşa yüzde yüz zam yapıldı da size vereceğiz yüzde yüz!! :o Elimizde hak kalmamış ki zaten ne sendikası ne parası!! Kısaca Boş günümüze kadar aldınız.. Allah razı olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika üyeliği iptal ~ 6 yıl önce
Bugünden itibaren çıkıyoruz arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aidatlar % 100 Artmış ~ 6 yıl önce
Zeytin dalının yeni oluşumunu beklemeden hemen çıkıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 6 yıl önce
Sendika aidatlarinin 2 katina cikmasi nasil olurda Kabul edersiniz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000