17 Ekim 2015, Cumartesi 18:23:14

TATCA'nın mesajı tüm meydanlarda okundu

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Hakkari Yüksekova Havalimanı hava trafik kontrol kulesine düzenlenen silahlı saldırıyı kınadı. İşte Türkiye'deki tüm meydanlarda okunan o mesaj...
  • Yusekovada bir personel zor durumda kalmis. Onlarca sehit verirken akliniz nerdeydi. Niye sesiniz cikmadi. Ucu size dokununcami akliniza geldi teroru lanetlemek!!!
  • Kurumumuz tarafından küçümsenen güvenlik personellerinin değerini şimdi anlarsınız inşallah
  • ben kısısel olarak son kısmı yanlıs buluyorum .devlet memuru bu sekılde acıklama yapmamalı bu ulkenın yetkılı organları var herkes sınırlarını bılmelı fekansı bu sekılde kullanıp basklarının ekmegıne yag surmemelı.657 yıde unutmamalı!!!
  • Yani ne demek miş? ADB de uygulanan ilk güvenliğin kalkması havalimanı çalışanları için tehlikelidir... Özellikle yhm için. Bu uygulama inşallah yayılmaz. Daha hızlı aranmak için çözüm aranması lazım güvenlik noktasının artması gibi. Zaten Ahl iç hatta 5-6 tane güvenlik noktası var En yoğun zamanda 3 tanesi açılıyor. Sıra ondan kaynaklanıyor. Personel yoksa ona göre personel alınsın...

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Hakkari Yüksekova Havalimanı hava trafik kontrol kulesine düzenlenen silahlı saldırıyı kınadı.

TATCA'nın bu mesajı Türkiye'deki tüm meydanlarda okundu. Mesajfa Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı'ndaki kule görevlisi meslektaşlarına geçmiş olsun dilerken, yapılan terör saldırısını da kınadı. 

TATCA'nın mesajında Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için bu saldırılan son bulması gerektiği ve riskli meydanlarda çalışan havalimanı personelinin de can güvenliğinin sağlanması gerektiği vurgulandı.

İşte TATCA'nın tüm meydanlarda okunan mesajı;

TATCA'nın mesajı tüm meydanlarda okundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

gereksiz ~ 8 yıl önce
Yusekovada bir personel zor durumda kalmis. Onlarca sehit verirken akliniz nerdeydi. Niye sesiniz cikmadi. Ucu size dokununcami akliniza geldi teroru lanetlemek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geri ~ 8 yıl önce
Sayın geri kardeşim tatca değişik zamanlarda ülkemizin yaşadığı kötü olaylarda frekanstan bu şekilde mesaj okumuştur hadi sen git kahveye okeye devam et feyse bak bi haber görünce de yorum yaz
ATC ~ 8 yıl önce
Biz zaten her terör saldırısında gereken mesajı veriyoruz hatta senin şimdi hafızan yeterli gelmez belki ben sana hatırlatayım terör saldırılarında frekansta bir dakikalık sessizlik eylemi bile yapıldığı zamanlar oldu ki bu işin içinde olan arkadaşlar çok iyi bilirler bir dakikanın ne kadar önemli olduğunu. Biz doğu da her askeri trafikle frekansta konuşurken söze başımız sağolsun diye başlıyoruz, bunları burda senin gibilere anlatmak aslında zaman kaybı ama belki biraz bilgin olur da aynı şeyleri tekrarlamazsın. Sen rahat rahat uyurken biz burda hergün şehitlerimizi taşıyan helikopter pilotlarıyla birlikte üzüntümüzü yaşıyoruz. Aklınız nerde sorusuna cevabını almışsındır umarım. Bizim aklımız hep burda senin ki nerde ?
Güvenlik ~ 8 yıl önce
Kurumumuz tarafından küçümsenen güvenlik personellerinin değerini şimdi anlarsınız inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
657 ~ 8 yıl önce
ben kısısel olarak son kısmı yanlıs buluyorum .devlet memuru bu sekılde acıklama yapmamalı bu ulkenın yetkılı organları var herkes sınırlarını bılmelı fekansı bu sekılde kullanıp basklarının ekmegıne yag surmemelı.657 yıde unutmamalı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
399 ~ 8 yıl önce
Dhmi personeli 657 değil be gülüm 399 bilmeden sallayanlara da ayar oluyorum.Biraz bilgi sahibi ol sonra fikir sahibi olup yorum yaparsın, hadi canım bişeyler oku da öğren şimdi.
657 ~ 8 yıl önce
He tamam he
657ye ~ 8 yıl önce
Acıklamayı devlet memuru yapmıyor TATCA yapıyor
mantık ~ 8 yıl önce
kokpit nasıl kisisel durumlara kapalı olması gerekiyor ise devletin frekansıda öyle olmalı basın açıklaması yetersiz olsada güzel ama bunu frekans ile belirtmek ve herkesin kendi özelinde muzdarip olduğu durumları kamu gücü ile belirtmesi yanlışşş.Kurum derneğin kamu kolluk gücü ile ilgili eleştirisi hakkında ne düşünüyor onu bilemeyiz yada izin verilmiş mi onu da bilemeyiz.Şu gerçek ki basın açıklama cok donanımsız.O yöreye yapılan hizmet işlenmiş olsaydı daha ses getici olabilirdi.
Komık ~ 8 yıl önce
Devletın frekansı ne ya:)
Yhm ~ 8 yıl önce
Yani ne demek miş? ADB de uygulanan ilk güvenliğin kalkması havalimanı çalışanları için tehlikelidir... Özellikle yhm için. Bu uygulama inşallah yayılmaz. Daha hızlı aranmak için çözüm aranması lazım güvenlik noktasının artması gibi. Zaten Ahl iç hatta 5-6 tane güvenlik noktası var En yoğun zamanda 3 tanesi açılıyor. Sıra ondan kaynaklanıyor. Personel yoksa ona göre personel alınsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka? ~ 8 yıl önce
Çay demledim gel

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000